Някои фирми с 20 лв на едно цигане си осигуряват работа за цяла седмица напред...Ко се чудите? Не сте ли гледали Чарли Чаплиновия "Хлапето" ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човешката простащина няма край
Collapse
X
-
reter написа:тукощо ми се обадиха с приятни новини. едно приятелче е пуснало връзки в полицията и се е оказало че има още няколко случея за същата вечер. намерят ли ги от полицията, безпроблемно ще разберем кои са, макарче не съм пускал жалба. Тогава ще им покажем на пияните мусори, какви мъже са.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:reter написа:тукощо ми се обадиха с приятни новини. едно приятелче е пуснало връзки в полицията и се е оказало че има още няколко случея за същата вечер. намерят ли ги от полицията, безпроблемно ще разберем кои са, макарче не съм пускал жалба. Тогава ще им покажем на пияните мусори, какви мъже са.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Vladim написа:reter написа:тукощо ми се обадиха с приятни новини. едно приятелче е пуснало връзки в полицията и се е оказало че има още няколко случея за същата вечер. намерят ли ги от полицията, безпроблемно ще разберем кои са, макарче не съм пускал жалба. Тогава ще им покажем на пияните мусори, какви мъже са.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Oх, то и автокаското в нашата БГ, като всичкото ни останало. Последното автокаско, което бях направил беше преди 9 години - за сега господ ме пази. Но преди девет години - два дена след изтичане на застраховката ми - беше счупено предното ми стъкло и...забита отвертка в панела на касетофона. Врагове и завистници нямах и все още нямам ( да чукна на дърво ) , но от 5-то РПУ тогава ми казаха, че имало зачестили случаи на такива лишени от логика вандалства. След време се намери зависимост, и тя касаеше хора, като мен, които бяха решили да не сключват повече автокаско. Иначе, колега, надявам се, че лошото е останало зад гърба ти.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
nai7 написа:Immortal написа:Някои фирми с 20 лв на едно цигане си осигуряват работа за цяла седмица напред...Ко се чудите? Не сте ли гледали Чарли Чаплиновия "Хлапето" ?
Коментар
-
Meril
То в Пловдив един господин над 60г. преди няколко месеца стреля по-хора,които бяха паркирали на "неговото"място пред блока.Още го чета в новините.Така,че откачалки всякакви.
Коментар
-
meril написа:То в Пловдив един господин над 60г. преди няколко месеца стреля по-хора,които бяха паркирали на "неговото"място пред блока.Още го чета в новините.Така,че откачалки всякакви.A17DTС/S
Коментар
-
Meril
-
ntodorov написа:Връщаме се много назад в годините, когато борбата за територии и земи е струвала хиляди животи....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Затова казвам на сина ми: Старай се да бъдеш едновременно "корав" и умен. За да печелиш всички битки.Повече пот в тренировките, по малко кръв в боя.Малко е "искрено и лично" това, не е по топика, но да се разведрим ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Malone написа:ntodorov написа:Връщаме се много назад в годините, когато борбата за територии и земи е струвала хиляди животи...A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар