Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човешката простащина няма край

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някои фирми с 20 лв на едно цигане си осигуряват работа за цяла седмица напред...Ко се чудите? Не сте ли гледали Чарли Чаплиновия "Хлапето" ?

Коментар

reter написа:
      тукощо ми се обадиха с приятни новини. едно приятелче е пуснало връзки в полицията и се е оказало че има още няколко случея за същата вечер. намерят ли ги от полицията, безпроблемно ще разберем кои са, макарче не съм пускал жалба. Тогава ще им покажем на пияните мусори, какви мъже са.
      Е, защо така? Не си регистрирал вандализма в полицията, а пък чакаш от тях помощ!? Нещо не ми се връзва да ти кажа... Докато продължаваме да си спестяваме обяснения на полицията и загуба на час, два време престъпленията у нас официално ще намаляват! А пък, ако имаше Автокаско сега нямаше да вадиш пари от джоба, но това е друга тема. Извини ме, ако съм бил малко груб. Никой не е застрахован от такива простотии, но в крайна сметка важното е, че всичко е наред! На един колега преди време малоумни ултраси му скачаха на предния капака близо до стадион Васил Левски...
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Immortal написа:
        Някои фирми с 20 лв на едно цигане си осигуряват работа за цяла седмица напред...Ко се чудите? Не сте ли гледали Чарли Чаплиновия "Хлапето" ?
        Даааа този вариант го бях забравил,ами то верно може да е така,особено във тая криза няма да се изненадам ако е така.Изроди мръсни

Коментар

Vladim написа:
          reter написа:
          тукощо ми се обадиха с приятни новини. едно приятелче е пуснало връзки в полицията и се е оказало че има още няколко случея за същата вечер. намерят ли ги от полицията, безпроблемно ще разберем кои са, макарче не съм пускал жалба. Тогава ще им покажем на пияните мусори, какви мъже са.
          Е, защо така? Не си регистрирал вандализма в полицията, а пък чакаш от тях помощ!? Нещо не ми се връзва да ти кажа... Докато продължаваме да си спестяваме обяснения на полицията и загуба на час, два време престъпленията у нас официално ще намаляват! А пък, ако имаше Автокаско сега нямаше да вадиш пари от джоба, но това е друга тема. Извини ме, ако съм бил малко груб. Никой не е застрахован от такива простотии, но в крайна сметка важното е, че всичко е наред! На един колега преди време малоумни ултраси му скачаха на предния капака близо до стадион Васил Левски...
          извинявам се ,че се меся в спора,но има хора,които не могат и за каско пари да отделят Ей така ми заяви един колега,като споменах,че са ми ударили колата на паркинга..."като съм нямал каско да съм си берял ядовете" Но мухльото не мисли,че храня семейство и плащам квартира,а той живее при мама и тати!!! Идеята ми ,Владим, е,че всеки си има своите проблеми и не всички можем да отделим пари за каско...и не приемам доводи,че мога да се лиша от няколко банички за месеца и да си плащам каското. Такива твърдения са нелепи...особено ако си на хал като моя,но всеки гледа от своето положение и трудно разбира останалите. Колегата няма каско,това значи ли,че давай сега да му трошат колата
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Vladim написа:
            reter написа:
            ами не.. защо да си бил груб. Относно каското, аз го знам ама все пак всичко опира до пари, които немога да отделям.
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Oх, то и автокаското в нашата БГ, като всичкото ни останало. Последното автокаско, което бях направил беше преди 9 години - за сега господ ме пази. Но преди девет години - два дена след изтичане на застраховката ми - беше счупено предното ми стъкло и...забита отвертка в панела на касетофона. Врагове и завистници нямах и все още нямам ( да чукна на дърво ) , но от 5-то РПУ тогава ми казаха, че имало зачестили случаи на такива лишени от логика вандалства. След време се намери зависимост, и тя касаеше хора, като мен, които бяха решили да не сключват повече автокаско. Иначе, колега, надявам се, че лошото е останало зад гърба ти.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Колега да не си спрял на "нечие място"? И после Ганьо Балкански да ти отмъщава? - то и така да е, това си висша фома на кретения!!!
                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

nai7 написа:
                  Immortal написа:
                  Даааа този вариант го бях забравил,ами то верно може да е така,особено във тая криза няма да се изненадам ако е така.Изроди мръсни
                  Сега като се сетя преди време имаше подобен случай само че със нарязани гуми,и се оказа че наблизо имало вулканизатор.Мисля че беше миналата година във Пловдив.

Коментар

То в Пловдив един господин над 60г. преди няколко месеца стреля по-хора,които бяха паркирали на "неговото"място пред блока.Още го чета в новините.Така,че откачалки всякакви.

Коментар

meril написа:
                      То в Пловдив един господин над 60г. преди няколко месеца стреля по-хора,които бяха паркирали на "неговото"място пред блока.Още го чета в новините.Така,че откачалки всякакви.
                      Изперкваме като нация. Дребни душици. Отдавна за някои хора разликата между общо и частно, свое и чуждо са размити понятия... Връщаме се много назад в годините, когато борбата за територии и земи е струвала хиляди животи...
                      A17DTС/S

Коментар

Човещината я няма.Всички сме се озлобили....

Коментар

Vladim написа:
                          ... А пък, ако имаше Автокаско сега нямаше да вадиш пари от джоба...
                          Много сериозно грешиш колега, но наистина е друга тема. Ще ви разправям за каско след време като ми приключи случая
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

ntodorov написа:
                            Връщаме се много назад в годините, когато борбата за територии и земи е струвала хиляди животи...
                            Това е природа Тодоров, природа. Така ще бъде и след 1 000 години.По силните побеждават по-слабите.По умните побеждават по-глупавите.В някои случаи, по слабите , но по умни, побеждават по силните, но по глупави.И обратното.Затова казвам на сина ми: Старай се да бъдеш едновременно "корав" и умен. За да печелиш всички битки.Повече пот в тренировките, по малко кръв в боя.Малко е "искрено и лично" това, не е по топика, но да се разведрим ...
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                              Затова казвам на сина ми: Старай се да бъдеш едновременно "корав" и умен. За да печелиш всички битки.Повече пот в тренировките, по малко кръв в боя.Малко е "искрено и лично" това, не е по топика, но да се разведрим ...
                              А както казва учителят Юнг Ли, повече известен като Масутацу Ояма: "Силата без морал е престъпление, моралът без сила е нищо !"
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Malone написа:
                                ntodorov написа:
                                Връщаме се много назад в годините, когато борбата за територии и земи е струвала хиляди животи...
                                Това е природа Тодоров, природа. Така ще бъде и след 1 000 години.По силните побеждават по-слабите.По умните побеждават по-глупавите.В някои случаи, по слабите , но по умни, побеждават по силните, но по глупави.И обратното.Затова казвам на сина ми: Старай се да бъдеш едновременно "корав" и умен. За да печелиш всички битки.Повече пот в тренировките, по малко кръв в боя.Малко е "искрено и лично" това, не е по топика, но да се разведрим ...
                                Абе то е така, но не баш. Има и една друга приказка от бандитския ни фолклор: Пред куршума всички са равни. Друг е въпросът от колко умен, глупав, силен, корав, талантлив и пр. е изпратен той и до кой с евентулно някое от изброените от мен качества е адресиран...Справка: Случая с Петко Лисичков в Бургас. Един човек зад когото застана цял Бургас. Един човек, който имаше късмета да бъде с пистолет в себе си. На негово място щях да бъда с НИЩОТО от поговорката спомената от Snake...
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X