само наглеждай колата утре да не се ядосваме за задното ( базик )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човешката простащина няма край
Collapse
X
-
Meril
Колега съжелявам за случилото се.Ако вече не е късно пусни жалба.Прочетох,че е имало и други пострадали.Ако ги хванат,нека си платят за всички.Стига сме си мълчали.
Коментар
-
Meril
-
Meril
-
Ейй,голяма простотия,значи! Чудя се дали само българите правим такива свинщини или навсякъде ги има? Наш’те мили съседи от входа явно не могат да спят от злоба,че сме с две коли,та надраскали мареата,а предната нощ, оставили върху предното стъкло кофичка от сладолед,обърната надолу - за да се стече по стъклото... селска история! Да ти е честито новото стъкло и дано не го сменяш повече!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Meril
-
Миналата седмица намерих кокал на чистачката ! Миналата година си купих винтили за гумите,на които пишеше фиат.Два дена им се радвах точно ! По темата.Съжалявам,тегли им една майна и не го мисли !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Meril
Леко ще се отклоня от темата /дано не ми се кара някой/... В Полша е приет закон за педофилите! Кастрират ги! Вие си направете извода сами колеги,какво трябва да правим с крадци и подобни свинщини!
Коментар
-
За съжаление не само в България се случват подобни работи,един ден бях лъснал колата така че муха да кацне и ще се разчекне,излизам вечерта , оставям я на паркинга и когато се връщам какво да видя,гадните изроди бяха хапнали дюнерчета върху предния капак,направо побеснях,бяха си оставили хартииките отгоре и целия капак беше накапан от мазен сос,откачих направо,имаха късмет че не ги хванах тамп.с. забравих да спомена че случката се развива в Жабарландияforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
по закона за всеобщата гадост тия неща винаги идват когато най-не трябваАз в други теми се оплаках,че си намерих преди седмица колата със сгъната предна броня и напукано стъкло на фара....моя масраф ми излезе 40 да ми изправят бронята,ама фара кога ще сменя и кога ще пръсна с боя мястото на бронята и ще затворя фугата причинена от хлътналия фар...това не се знае И ако бях тръгнал всичко да правя като хората трябваше да подложа жена ми на едноседмична диета-да яде от храната на морските свинчета а аз щях да лапам мухи и да пия водица,щото храна нямаше да има и за мен Сега ми е смешно но не знаете тогава какво ми беше Но каквото и да мислим ,файда няма,сталото -станало,няма как да го променим,трябва да се оправяме по единично и да гледаме напред. А това дето са направили на Ирка,ей Богу,ако на мен ми погодят подобен номер мамата им ще разплача...имах преди време на предната ми квартира,дето претендираше,че съм спирал на "пътеката по която минавал" ,веднъж пак ми го каза и чашата преля,излязох с кръвясал от гняв поглед и му дадох да осъзнае,че ако нещо се случи на колата той няма да оживее,вероятно се е прибрал нас..н при жена си...повече дума не спомена! Тук досега проблеми съм нямал,освен веднъж един мерцедес ми беще спрял така,че не можех да си отворя шофьорската врата и трябваше 120киломвия худини да се вра през другата седалка,едва не ми се наби лоста Ако съм на колегата ,сега ще почна да си спирам колата ако е възможно на видно място пред прозореца...А успееш ли да разбереш кои са келешите саморазправа му е майката,не вярвам на полицията,ще ги пуснат с някоя глоба и ония после ще ти се надсмиват Ей аз разбера ли кой ми сгъна бронята,ще го запозная отблизо с тръбата под седалката Не съм привърженик на насилието,но такива идиоти,само от това разбират...изпитат ли болка,тогава само им става ясно,че не са безнаказани.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар