Уно. Готина кола, лесна за поддръжка, но не е карана по българските пътища. Вторта е Бравото, също готина кола и лесна за поддръжка, но определено не е за българските пътища. (макар че то никоя кола не е за нашите пътищ, освен оффроуд машините )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои е първият ви италиянски автомобил?
Collapse
X
-
Типо-то на баща ми ,лека му пръст ,и все ище го карам...Няма по-готина кола ,нали си е моя...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Първата ми моя си кола е купето... Бях се спрял на браво и си търсех някое по наконтено с брони и т.н. тунинговано, но като видях в 1 авто къща в Дупница 1 синьо купе паркирано най- отзад скрито от всички останали коли, че и от къщата на пазача.... В момента, в който се качих зад волана самото усещане ме запали много и след това само за купета се оглеждах. и така след 2-3 седмици ровене из нета се сдобих със зеленото купенце (hearth)
Коментар
-
Отивам много назад във времето. Първата кола беше на дядо ми ( лека му пръст) Жигулата ( винаги съм я смятал към с-во ФИАТ-ови) карах я и аз по-късно. Минах за малко на Ритмо. Големият ми верен приятел обаче беше ФИАТ УНО 2 1992 г. ( придобих я едва 4 годишна и будих интерес с нея :D )Неудобна за дълги пътувания, но верна до гроб. Следващата ми италианка е Бравата. Разреждам ги в момента с ОПЕЛ. Уното го кара жена ми и вече го...сбръчква, защото няма моето отношение към него, но....A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар