Здравейте гледах из форума и не видях никаде тема за колата която запали във вас стратст към италянските автомобили Ето тва е колата на бащами която купи 91г. и карахме до 96-97г От тогава не съм си и помислял за друга кола освен италянка Колата е Lancia Beta HPE Executive 1982-3г2000cc. 122hpМного вървеше за тогава !!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои е първият ви италиянски автомобил?
Collapse
X
-
Браво-то ми. Всъщност реших, че ще е италианка, когато миналата година четох за Италфест-а. Видях за какво става въпрос, бях харесал Бравото, но се двуомях дали него или един Ситроен. Като видях статията и реших окончателно- Фиат!FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Фиат Уно - ако можеше да говори щеше да вкара поне 5-6 човека в затвора Сума ти роднини се бяха учили да карат на него, включително и аз. Уното е голяма школа, ей! Особено когато ми остана скоростния лост в ръката на средата на голямо столично кръстовище. Карах го 1-2 месеца и си купих Бравчото. За жалост и двете коли заминаха в Надин, а на сегашната за късмет пише "Надин" на номера.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Бравото си ми е първата кола,карам я от 5 години и половина и сега мисля да мина на една алфа ГТВ 1,8forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
сeгашното ми Стило ми е първата кола.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Вече карам второто си Браво, а и като цяло първата моя кола си беше ФИАТ Браво, предното. Сега това ми е второ. Харесва ми отдавна този модел и дълго време го гледах само на снимки, докато не си го купих. Дори като обикалях, друга марка не съм гледал. Нямаше ли Браво, подминавах.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар