http://sportal.bg/news.php?id=196693А па я паркирам Фиату у мазата, при компотите и зейето!Аман от селяндури!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Е това е паркиране !
Collapse
X
-
Е това се казва паркиране хаххахахаВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
И аз така викам, аман от селяндури, които не могат едно изречение да напишат без правописна грешка..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Мисълта ми беше, че няма какво да плюем Тенчо Тенев.Редно би било, да закачат Мерцедеса с първия срещнат трактор, да го извлекат горе и след това да го закарат някъде.Като отиде да си го вземе, задържане и бързо производство за хулиганство.Айде бързо една условна присъда, кумулативна [заедно с глоба] пък после да спира пак на стълбите.И по принцип, провинциалистите си спират по паркингите.Така спират ултра столичаните.Не само в София, но в провинцията им поизбиват малко зъбите със сериозни глоби, пък те да се оплакват на когото искат..:: EDIT ::.Корегирам те:А пък аз паркирам Фиата в мазата, при компотите и зелето!.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Мисълта ми беше, че няма какво да плюем Тенчо Тенев.Редно би било, да закачат Мерцедеса с първия срещнат трактор, да го извлекат горе и след това да го закарат някъде.Като отиде да си го вземе, задържане и бързо производство за хулиганство.Айде бързо една условна присъда, кумулативна [заедно с глоба] пък после да спира пак на стълбите.И по принцип, провинциалистите си спират по паркингите.Така спират ултра столичаните.Не само в София, но в провинцията им поизбиват малко зъбите със сериозни глоби, пък те да се оплакват на когото искат.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Malone написа:Мисълта ми беше, че няма какво да плюем Тенчо Тенев.Редно би било, да закачат Мерцедеса с първия срещнат трактор, да го извлекат горе и след това да го закарат някъде.Като отиде да си го вземе, задържане и бързо производство за хулиганство.Айде бързо една условна присъда, кумулативна [заедно с глоба] пък после да спира пак на стълбите.И по принцип, провинциалистите си спират по паркингите.Така спират ултра столичаните.Не само в София, но в провинцията им поизбиват малко зъбите със сериозни глоби, пък те да се оплакват на когото искат..:: EDIT ::.Корегирам те:А пък аз паркирам Фиата в мазата, при компотите и зелето!FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:А под израза "селяндур" нямам предвид хора родени в провинцията - ако съм обидил някой моля за извинение. Под селяндур имам предвид онези индивиди без.... да кажем възпитание и т.н. независимо къде са родени..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:TAIF написа:А под израза "селяндур" нямам предвид хора родени в провинцията - ако съм обидил някой моля за извинение. Под селяндур имам предвид онези индивиди без.... да кажем възпитание и т.н. независимо къде са родени.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
snake написа:А колкото до корекциите, мисля, че се пише коригирам, макар че не знам защо в случая "е" преминава в "и"..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар