Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Е това е паркиране !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е това е паркиране !

http://sportal.bg/news.php?id=196693А па я паркирам Фиату у мазата, при компотите и зейето!Аман от селяндури!!!
    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Е това се казва паркиране хаххахаха
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

И аз така викам, аман от селяндури, които не могат едно изречение да напишат без правописна грешка.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
        И аз така викам, аман от селяндури, които не могат едно изречение да напишат без правописна грешка.
        Имам леко подозрение, че нямаш предвид човека с Мерцедеса , ама той може да е спрял там за повече удобство или гъзарлък, знаеш ли...
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Парите и властта са там дето не вирее мозък и етика.ПС: Искренно вярвам тази кола да е "изтървана",но ако това е паркиране: "Аман ти и системата, аман ти и държавата". Нямам думи.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ми като има колчета през 5см.Браво.
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Malone написа:
              Извинявай градски!!! Ако ме визираш мен разбира се? Моля да ме корегираш!

Коментар

Мисълта ми беше, че няма какво да плюем Тенчо Тенев.Редно би било, да закачат Мерцедеса с първия срещнат трактор, да го извлекат горе и след това да го закарат някъде.Като отиде да си го вземе, задържане и бързо производство за хулиганство.Айде бързо една условна присъда, кумулативна [заедно с глоба] пък после да спира пак на стълбите.И по принцип, провинциалистите си спират по паркингите.Така спират ултра столичаните.Не само в София, но в провинцията им поизбиват малко зъбите със сериозни глоби, пък те да се оплакват на когото искат..:: EDIT ::.Корегирам те:
                А пък аз паркирам Фиата в мазата, при компотите и зелето!
                www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                  Мисълта ми беше, че няма какво да плюем Тенчо Тенев.Редно би било, да закачат Мерцедеса с първия срещнат трактор, да го извлекат горе и след това да го закарат някъде.Като отиде да си го вземе, задържане и бързо производство за хулиганство.Айде бързо една условна присъда, кумулативна [заедно с глоба] пък после да спира пак на стълбите.И по принцип, провинциалистите си спират по паркингите.Така спират ултра столичаните.Не само в София, но в провинцията им поизбиват малко зъбите със сериозни глоби, пък те да се оплакват на когото искат.
                  Да, съгласен съм с теб! Не е виновен нарушителя (т.е. виновен е), но защо никой не му търси отговорност. А под израза "селяндур" нямам предвид хора родени в провинцията - ако съм обидил някой моля за извинение. Под селяндур имам предвид онези индивиди без.... да кажем възпитание и т.н. независимо къде са родени.

Коментар

Не,не,не... Все бях виждала паркиране, ама като това...
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Malone написа:
                      Мисълта ми беше, че няма какво да плюем Тенчо Тенев.Редно би било, да закачат Мерцедеса с първия срещнат трактор, да го извлекат горе и след това да го закарат някъде.Като отиде да си го вземе, задържане и бързо производство за хулиганство.Айде бързо една условна присъда, кумулативна [заедно с глоба] пък после да спира пак на стълбите.И по принцип, провинциалистите си спират по паркингите.Така спират ултра столичаните.Не само в София, но в провинцията им поизбиват малко зъбите със сериозни глоби, пък те да се оплакват на когото искат..:: EDIT ::.Корегирам те:
                      А пък аз паркирам Фиата в мазата, при компотите и зелето!
                      Това го написах в тон с темата, и целях да изглежда точно така!!! И за да бъдем съвсем изрядни е редно да кажем - мазето!!!

Коментар

TAIF написа:
                        А под израза "селяндур" нямам предвид хора родени в провинцията - ако съм обидил някой моля за извинение. Под селяндур имам предвид онези индивиди без.... да кажем възпитание и т.н. независимо къде са родени.
                        Абсолютно съм съгласен с теб.Искрени извинения, ако съм те обидил. Може би съм реагирал емоционално, без да съм те разбрал.
                        www.cyxap.com

Коментар

Готино е паркирана колата, все едно е на автовоз. А колкото до корекциите, мисля, че се пише коригирам, макар че не знам защо в случая "е" преминава в "и".
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Malone написа:
                            TAIF написа:
                            А под израза "селяндур" нямам предвид хора родени в провинцията - ако съм обидил някой моля за извинение. Под селяндур имам предвид онези индивиди без.... да кажем възпитание и т.н. независимо къде са родени.
                            Абсолютно съм съгласен с теб.Искрени извинения, ако съм те обидил. Може би съм реагирал емоционално, без да съм те разбрал.
                            Сам съм си виновен. Не всеки влага същото съдържание в тази дума.

Коментар

snake написа:
                              А колкото до корекциите, мисля, че се пише коригирам, макар че не знам защо в случая "е" преминава в "и".
                              Никой не знае защо.Този спор, както и спора "Защо ухо, пък уши" или "Око, а очи" аз намирам за нерешими от непрофесионалисти.По скоро са спорове за философи.Спорили сме в друг форум, според мен правилното е "корЕгирам". Няма основателна причнина за подмяната на гласната в глагола с друга гласна [IMHO].Редукция принципно се прави само на неударени гласни, а тази не е такава.
                              www.cyxap.com

Коментар

Working...
                              X