Така ли е при вас?Тук в Казанлък са на крак всички не мога да изляза спокойно от града с мотора.Спират изборно където им падне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Засилено присъствие на КАТ.
Collapse
X
-
Re: Засилено присъствие на КАТ.
Tornado написа:Така ли е при вас?Тук в Казанлък са на крак всички не мога да изляза спокойно от града с мотора.Спират изборно където им падне.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Така и трябва иначе катастрофите ше се увеличават всеки ден.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Наистина има някакво раздвижване. Дано има и резултат от това им присъствие!Обаче вчера/24.09/ по магистрала Тракия нямаше нито един автомобил на КАТ, това около 17часа към София и съответно около 1часа/25.09/ към Пловдив.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
И в София има доста полиция последните дни. Може би не са си изпълнили таргета за актове този месец Вчера дори ме спряха за проверка, като естествено бяха се скрили в храстите и в последния момент единият ми скокна пред колата с палката....п.п За радост не бях в нарушение и всички документи са ми изправниFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Абе има нещо явно, набрали са скорост. Сега пуших навън и мина патрулка Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 За сведение на пътниците часа е 3 през ноща, аз работя в ОК на супер забутано място, къде за 2 години патрулка не съм видял нито веднъж Yellow_Flash_Colorz_PDT_23Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Meril
Jimy написа:Наистина има някакво раздвижване. Дано има и резултат от това им присъствие!Обаче вчера/24.09/ по магистрала Тракия нямаше нито един автомобил на КАТ, това около 17часа към София и съответно около 1часа/25.09/ към Пловдив.
Коментар
-
Да и аз напоследък забелязвам че има раздвижване. Даже и пешаци на всяка крачка! Не ме бяха спирали на улицата от 2 години сигурно и сега за последните 2 седмици ми искаха документи за проверка на два пъти!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Нека. Аз днеска за пръв път пресякох с количката на бебето нормално към градината. По един луноход в двете посоки и да видиш как спират. Оказа се че от близкото училище решили да отработват деня със спортен полуден. След час бяха приключили, полицията си бе заминала и пътя отново бе рали.Колеги, моля ви, спирайте на пешеходните пътеки покрай парка на Аспарухово, 50% от пресичащите са майки с колички.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар