Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поевтиняват разговорите на мобилните оператори. Ха дано.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lov написа:
    naskobg написа:
    Ще стане, ще стане. Няма къде да ходят вече.
    Ша стане ама друг път. Не знам дали някой ще си спомни подобна реплика от един стар Български филм. Те цените вероятно ще ги свалят но пък ще вдигнат месечните такси и тяхното пак няма да се изгуби. Отдавна е ясно че нашите оператори са подписали картелно споразумение да държат цените. И май забравихте че трябваше да има търг за още 2 мобилни оператора.
    Е това с таксите пък никога няма да стане.

Коментар

За какво ни са още оператори ? Няма смисъл,при положение че повечето хора са на сегашните и най вече М-тел.А таксите ако станат по-високи отсега,всички ще минат на ваучери като по-ранните години.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Незнам но ментел май пак ще ги напусна че постепенно ми се вдига сметката а почти не говоря с изключение на другия телефон дето сме в група и е уж безплатно.
        Обичам си работата.

Коментар

Вальо ... миналата седмица свърших тази работа .... писна ми само за единия телефон да пащам по 150 лева ... ега му мамата ... Да ги видим сега гърците на какво дередже ще са Относно темата - абе имаше една комисия там дет само ги тормози операторите, че са ни адски високи цените в сравнение с европа, че тряя да ги свалят ... Сами се сетете как са им запушили устите Но все пак вече е време това да стане ...
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
          X