Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Застрахователи мечтаят за нови цени на ГО....

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    Започвам да си мисля че тактиката е да обявят сега че искат 300 евра, та после да се радваме че е само 150 евра ГО .

    Коментар


      #47
      Kuku написа:
      Скутерчетата харчат по 3л./100км. градско - за какво ти е газ?
      е скутерчетата да, ама брат ми имаше вфр 750 и спокойно му харчеше 5 бензин извънградско:D
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

      Коментар


        #48
        Kuku написа:
        Точно обратното е - Г.О. на мотор е 59лв.; данъка е 74лв. и ако има "катализатор" е с 50% намаление, т.е. 37лв.; винетки за мотор няма; харчи по-малко; по-евтино и МНОГО по-лесно се обслужва.... - кое му е по-скъпото?Пък за скутерчетата да не говорим Сега кажи врътката
        Имах предвид по-големите мотори (от 600 на горе), както и да. Не е това въпроса. А иначе за въпросната врътка... то е нещо супер елементарно, но повярвай ми има хора който не го правят т.е. не се усещат, че могат да пестят от това а в същото време само питат как да платят по-малко.Значи туй велико нещо се казва разсрочено плащане или по скоро, липса на такова . Ми да правиш разсрочено плащане да кажем от м. Май до м. Октомври и си готов. (Срам ме е от себеси с тези ганьовски номера )
        FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

        Коментар


          #49
          Аз говоря за мотор 650сс Разсрочено плащане за кое?

          Коментар


            #50
            Kuku написа:
            Аз говоря за мотор 650сс Разсрочено плащане за кое?
            Да речем, разсрочване на Г.О. Правиш го на 12 вноски (ако щеш вярвай имаше компании който го предлагаха, пък имаше и хора който го практукуваха). Ама хайде да не е на 12 а да е на 4 вноски, т.е. на всеки 3 месеца ти трябва да плащаш. И ако предположим, че караш мотор от май до октомври това са 6 мвсеца. т.е. плащаш 50% по-маклко. и ако гражданскаа ти е 80лв. спестяваш 40. Иначе казано циганска работа Може разбира се да го правиш и с каско ако си сигурен чепрез останалите 6 месеца на мотора няма да му се случи нищо Колко долу горе е данъка за тази машина?
            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

            Коментар


              #51
              То това си е масова практика от деня в който са въвели разроченото плащане за Г.О.... преди бая години Прави го всеки, не само мотористите!Точно 74лв. ми е данъка, защото не са ми вписали катализатор, иначе щеше да е 37лв. с намалението

              Коментар


                #52
                Имах приятел, ма неговия май беше малко по мощен 750сс. Та плащаше 133лв. или нещо такова. А иначе ето за този мотор данъка е Ма и аз едно време имах мотор макар и слаб знам какво е няма нищо общо.
                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

                Коментар


                  #53
                  Ако си купуваш мотор с идеята да си практичен, никога няма да си вземеш 750сс или 1000сс.В този ред на мисли, един градски мотор 600сс е предостатъчен за каквото и да се замислиш, а излиза в пъти по-евтино от колата.Но пак казвам, ако си говорим само за икономичност - един скутер 150сс и си пей сърце Единственото кофти е сезонното използване!

                  Коментар

                  Working...
                  X