Зафито е 74 kw.Мисля да я чипна и от 101 к.с. да стане на 125 к.с.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вече я купих ...Търся инфо и мнения за Zafira 2.0 DTI 101 hp
Collapse
X
-
Много им са готини егр-ите като си купиш такава първо почисти егр-а, като ако имаш време да се заиграеш 2-3 часа свали и смукателния колектор вътре е яко повърня, вихровите клапи също е добре да свалиш и да ги почистиш и разкараш/пак внимавай като вадиш болтовете че резбите излизат от време на време и при стягане може да изпуща/ после смени маркучетата и трипътниците на излишната нафта, че тази кола няма подкачваща горивна и стават филми Това са ми лични впечатления с най-често срещаните проблеми с тези зафири Зависи от модела може и с едно бързо закачане на Tech2 да ти кажат на колко км е колата ако е бърникана Зор е смяната на подгревните, често се случва старите свещи на вадене да вадят резбите на главата и става грозна картинка ... А да и вакуум помпата е добре да се ревизира, че често води до повреди в клапаните за вихровите и турбината/те са група от 3 клапана/ с весела цена на бройка За сега се сещам само за това, но може и за още нещо да се сетя'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Много им са готини егр-ите като си купиш такава първо почисти егр-а, като ако имаш време да се заиграеш 2-3 часа свали и смукателния колектор вътре е яко повърня, вихровите клапи също е добре да свалиш и да ги почистиш и разкараш/пак внимавай като вадиш болтовете че резбите излизат от време на време и при стягане може да изпуща/ после смени маркучетата и трипътниците на излишната нафта, че тази кола няма подкачваща горивна и стават филми Това са ми лични впечатления с най-често срещаните проблеми с тези зафири Зависи от модела може и с едно бързо закачане на Tech2 да ти кажат на колко км е колата ако е бърникана Зор е смяната на подгревните, често се случва старите свещи на вадене да вадят резбите на главата и става грозна картинка ... А да и вакуум помпата е добре да се ревизира, че често води до повреди в клапаните за вихровите и турбината/те са група от 3 клапана/ с весела цена на бройка За сега се сещам само за това, но може и за още нещо да се сетяAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
ogi28b написа:Ако е 75 киловата, дали не е 102 коня ? Какво значи това - зависи кой как закръгли киловатите? Киловатите или са 74, или са 75, трето положение няма.Или просто е нужно да се запомни един коефициент по DIN - 1 kW = 1.36 к.с.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:ogi28b написа:Ако е 75 киловата, дали не е 102 коня ? Какво значи това - зависи кой как закръгли киловатите? Киловатите или са 74, или са 75, трето положение няма.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
paralesa написа:тоест 74кв =100.64 к.с ето това разбирам под "кой как ги закръгли"75 са 102 коня но 101 могат да се тълкуват,важно е какво е записал производителя явно в графата киловатиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
doofiat написа:Зафито е 74 kw.Мисля да я чипна и от 101 к.с. да стане на 125 к.с.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Брей учуден съм от извънградското поведение на Зафито.Перфектно поведение на пътя, много добро ускорение за 101 к.с. с това купе, нисък разход - 5,9 л/100 при скорост 110-120 км/ч постоянно поддържани с изключение на ограниченията в населените места.На 5-та с 120 км/ч оборотите са 3000. По-тромава колица с ясно изразена турбо дупка между 1500-2000 оборота. Но от 2000-3000 оборота ускорението е доста добре изразено.Като стабилност и маневреност е добре.В градски условия е бавничка. Загрява много бавно и лично аз това го смятам за недостатък тъй като това е предпоставка за пукане на глава, ако решиш на студен двигател да караш бързо.Като багажно пространство е супер. За пръв път не съм се карал с жената за багажа в колата :D
Коментар
-
doofiat написа:...много добро ускорение за 101 к.с. с това купе, нисък разход - 5,9 л/100 при скорост 110-120 км/ч постоянно поддържани с изключение на ограниченията в населените места.На 5-та с 120 км/ч оборотите са 3000. ...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:doofiat написа:...много добро ускорение за 101 к.с. с това купе, нисък разход - 5,9 л/100 при скорост 110-120 км/ч постоянно поддържани с изключение на ограниченията в населените места.На 5-та с 120 км/ч оборотите са 3000. ...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар