Дано не се дублира темата,уж проверих Преди няколко дни се случи ПТП пред блока в който живея.Лично аз звъннах в КАТ,защото единият шофьор видимо си беше пиян.От там ми заявиха,че ако няма пострадали и жертви,КАТ вече не посещава ПТП-та. Останах изумена,защото съобщих на въпросния дежурен,че имаме пиян....но реакция никаква! Записаха номера на пострадалата кола,адреса на който е станал инцидента и изпратиха потърпевшия да си ходи при застрахователя. Някой от Вас знае ли какви са промените и от кога ги има ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПТП КАТ и новите правила
Collapse
X
-
MerilЕтикети: –
-
Meril
-
Meril
.....
pugsy написа:Това за леките птп-та го знаех ,ама за участието и на пиянаица б**и,би трябвало да дойде патрул да го заключи.
Коментар
-
Meril
Какво правим ако има спор за вина? То по-тази логика и пияни и без книжки могат да си карат и удрят на воля....
Коментар
-
meril написа:Какво правим ако има спор за вина? То по-тази логика и пияни и без книжки могат да си карат и удрят на воля....
Коментар
-
raiders написа:meril написа:Какво правим ако има спор за вина? То по-тази логика и пияни и без книжки могат да си карат и удрят на воля....
Коментар
-
Meril
-
"Добър ден! Обаждаме ви се от Нова Телевизия. Тук пред нас стана автопроизшествие, има пиян шофьор, а вашите служители отказват да реагират. Вече сме заснели репортажа, но искаме да вземем и вашето мнение".Резултата ще е налице след 30 секунди. И не си измислям - видях го в ’Темата на Нова’ за шума от дискотека в Слънчев Бряг.
Коментар
-
И кво ? Утре ме блъска некъв пиян,да се оправям сам ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Meril
.....
Princo написа:И кво ? Утре ме блъска некъв пиян,да се оправям сам ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар