ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПТП КАТ и новите правила
Collapse
X
-
Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
-
Meril
-
sachma написа:Аз ли не разбрах, или трябва да си го купиш тоя протокол отнякъде и да се разпишете двамата... и ако той излъже нещо (име това онова...)?mk2-83 написа:днеска ме одариха на паркинг една йена с опел корса и избqга видqх и номера . какво да правя ? да се обадq на кат ли и как ще докажа че е била тя ?
Коментар
-
mk2-83 написа:исках да напиша жена не иена . ми застрахован е за 4000 лв па не знам какъв тоя голф между 1 и 2 83 година
Коментар
-
Meril
mk2-83 написа:meril написа:Колега какво ти казаха от КАТ относно протокола?
Коментар
-
О, изобщо не са предимно жени. Гледаш го самочувствието му на десетия етаж, а като се разминава с теб от дясната страна му има метър място свободен, а той ти прави мутри че му запушваш. Масово мъжете докато паркират ако ги гледаш - ей чудо ще направят да е с едно движение, сакън ако се наложи да коригират, голям срам. Да не говорим за пенсиите като сложат аквариумите на носа и почнат да паркират.Изобщо не е до пол. Предпочитам около колата ми да маневрира жена, която прекрасно знае че няма опит и прави 50 маневри само и само да се намести перфектно пред мъж който е прекалено убеден в уменията си и минава на една боя разстояние.
Коментар
-
Meril
И аз вчера си намерих колата с хлътнала врата. И сега ще пия една студена вода. Обикновено жени ги правят тези поразии.[/quote]Е...дееее
Коментар
-
Е...дееее Evil or Very Mad
Коментар
-
Meril
Никога не съм "жулвала". За 18г. стаж имам едно ПТП в София ,не по-моя вина. Колкото и да Ви звучи странно имам претенциите,че съм внимателен шофьор,защото имам две деца,които се возят в моята кола.
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse
Коментар