Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПТП КАТ и новите правила

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    mk2-83 написа:
    днеска ме одариха на паркинг една йена с опел корса и избqга видqх и номера . какво да правя ? да се обадq на кат ли и как ще докажа че е била тя ?
    моля? Я пак, че не разбрах какво искаш да кажеш! Йената каква е? японска (то май други няма)??
    Остави другото, но са му ударили скъпоценния голф между 1 и 2 1983 година ... Не знам за каква застраховка иде реч 1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

исках да напиша жена не иена . ми застрахован е за 4000 лв па не знам какъв тоя голф между 1 и 2 83 година

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
      http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

Колега какво ти казаха от КАТ относно протокола?

Коментар

sachma написа:
          Аз ли не разбрах, или трябва да си го купиш тоя протокол отнякъде и да се разпишете двамата... и ако той излъже нещо (име това онова...)?
          Дават се когато направиш задължителната си застраховка Гражданска отговорност, но те вече свършиха, поне при мен, затова както казаха колегите си го разпечатай и слагаш в жабката. http://www.zastraxovane.com/forum/vi....php?f=16&t=27
          mk2-83 написа:
          днеска ме одариха на паркинг една йена с опел корса и избqга видqх и номера . какво да правя ? да се обадq на кат ли и как ще докажа че е била тя ?
          Мен ме удари съседа, дадох всички данни, за него имена, адрес, кола, номер, цял ден висях в КАТ на една бутка, и кво едно голям НИЩО.Споровете са на лице, и закона е да се спазва, но и това не става, ако аз съм виновен и другия няма протокол нищо не става... написах по-горе кога трябва и са задължени да дайдат, ако трябва и час-два ще се чака.

Коментар

meril написа:
            водят раследване трqбва да намерят парво колата да я издирят и да раследват и ако има белези от мойта кола и нейната ще приложим двустранен протокол, ама казаха ми да не се надявам много убиха ми надеждата

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
            http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

mk2-83 написа:
              исках да напиша жена не иена . ми застрахован е за 4000 лв па не знам какъв тоя голф между 1 и 2 83 година
              4000 В коя компания е застрахован? Щото ако е вярно, значи тези ще утрепат конкуренцията! Аз съм сигурен, че поне половината застрахователи, ще откажат да застраховат кола на толкова години, каквато и марка да е!
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

mk2-83 написа:
                meril написа:
                водят раследване трqбва да намерят парво колата да я издирят и да раследват и ако има белези от мойта кола и нейната ще приложим двустранен протокол, ама казаха ми да не се надявам много убиха ми надеждата
                Ха...ами то не винаги има белези??? Аз лично съм виждала как едната кола е смачкана,а на другата нищо и няма.

Коментар

И аз вчера си намерих колата с хлътнала врата. И сега ще пия една студена вода. Обикновено жени ги правят тези поразии.

Коментар

О, изобщо не са предимно жени. Гледаш го самочувствието му на десетия етаж, а като се разминава с теб от дясната страна му има метър място свободен, а той ти прави мутри че му запушваш. Масово мъжете докато паркират ако ги гледаш - ей чудо ще направят да е с едно движение, сакън ако се наложи да коригират, голям срам. Да не говорим за пенсиите като сложат аквариумите на носа и почнат да паркират.Изобщо не е до пол. Предпочитам около колата ми да маневрира жена, която прекрасно знае че няма опит и прави 50 маневри само и само да се намести перфектно пред мъж който е прекалено убеден в уменията си и минава на една боя разстояние.

Коментар

И аз вчера си намерих колата с хлътнала врата. И сега ще пия една студена вода. Обикновено жени ги правят тези поразии.[/quote]Е...дееее

Коментар

Е...дееее Evil or Very Mad
                        E та така е. Ти не сли ли жулвала някой?- ама честно!Междудругото това за дядковците е много вярно. Вчера например влизам в Горни Богров - там както знаете е забранено изпреварването и поради тази причина всички си карат в колона с 50 км/ч, единствено някакво деде с едно трабантче и с ’аквариума’ къде викаш, пуснал левия мигач и изряза всички в лявата лента. Сигурно се е чудил "защо ли пък тия не карат?" Аз не обичам дискриминацията по възраст, но просто май човек трябва да си прецени може ли да кара кола или не и кога да спре.

Коментар

Никога не съм "жулвала". За 18г. стаж имам едно ПТП в София ,не по-моя вина. Колкото и да Ви звучи странно имам претенциите,че съм внимателен шофьор,защото имам две деца,които се возят в моята кола.

Коментар

Никога не съм "жулвала"
                            Браво, а ако жулнеш ще избягаш ли?

Коментар

Категорично НЕ!

Коментар

Е значи не си ме ударила ти. Продължавам да търся кой е

Коментар

Working...
                                X