Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПТП КАТ и новите правила

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: .....

meril написа:
    Princo написа:
    И кво ? Утре ме блъска некъв пиян,да се оправям сам ?
    Ами ако се стигне до там наистина,да се оправяме сами ще стане мазало....Дано случката която описах да е единичен случай
    Именно за това става дума.По-добре да дойдат ченгетата от колкото да се стига до свади
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

.....

Ами както вече прочетохме идват само ако има ранени или не дай си боже смъртни случаи,или когато една от колите не е в движение.

Коментар

Ами ако има спор за вина?
        На мен ми се случи леко ПТП тази година на бензиностанция. Нямахме спор за вина. Обаче и двамата решихме да викаме КАТ, за да нямаме проблеми със застрахователите, а и нямахме от тези протоколи които се пишат между двамата водачи. Позвънихме в КАТ и ни отказаха, обадих се пак след 30 минути и обясних, че нямаме протоколи, няма как да си ги набавим в неделя в 22 часа и освен това имаме спор за вината ( тук леко послъгахме). Отговориха ми че ще ни пратят кола щом толкова настояваме, но ще трябва да чакаме поне час, съгласих се, изчакахме на място, дойде КАТ, получихме си протокол от ПТП и нямахме никави проблеми със застрахователите ( поне аз де). При спор за вина-определено трябва да дойде КАТ

Коментар

Re: .....

meril написа:
          Ами както вече прочетохме идват само ако има ранени или не дай си боже смъртни случаи,или когато една от колите не е в движение.
          чети и мисли,винаги когато има спор ,трябва дойдат кат,това какво ти говорят по телефона не ги слушай,казваш имаме спор и ми трябва ваш човек,за да реши спора ни...точка. Те не могат да не изпратят човек,против закона е.
          ex.Мареа ТД100

Коментар

....

Ами спор нямаше,всичко беше ясно.Но...отказаха да дойдат и г-на си тръгна.Записаха му данните и толкова.Какво е станало после не съм питала.Просто бях шокирана от факта,че не реагираха на това,че според мен беше пил доста. А и от друга страна не бях запозната с новостите. Вече съм наясно.

Коментар

Аз ли не разбрах, или трябва да си го купиш тоя протокол отнякъде и да се разпишете двамата... и ако той излъже нещо (име това онова...)?
              N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                Аз ли не разбрах, или трябва да си го купиш тоя протокол отнякъде и да се разпишете двамата... и ако той излъже нещо (име това онова...)?
                Не Дават се като си направиш застраховка Няма как да те излъже,нали ще му видиш данните сам

Коментар

meril написа:
                  sachma написа:
                  Не Дават се като си направиш застраховка Няма как да те излъже,нали ще му видиш данните сам
                  А на нас бедните душици дето застраховката ни изтича чак в края на годината?
                  N.Y. State of Mind

Коментар

Този протокол може да си го дръпнете от много места в мрежата, разпечатайте си по едно копие, което да седи в жабката за всеки случай, въпреки че ползата от него е доста съмнителна...

Коментар

Взех си от застрахователите,дано не се налага да изпадам в подобна ситуация.

Коментар

днеска ме одариха на паркинг една йена с опел корса и избqга видqх и номера . какво да правя ? да се обадq на кат ли и как ще докажа че е била тя ?

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
                        http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

Тук ще ти дам същия отговор.Обаждай се и кажи,че е избягала другата кола и я опиши от това което си запомнил. Ще те запишат и ще те изпратят при застрахователите,няма да дойдат обаче.

Коментар

Ще се радвам да споделиш какво са ти отговорили от КАТ???

Коментар

meril написа:
                              Ще се радвам да споделиш какво са ти отговорили от КАТ???
                              Много поздрави от арменския поп най-вероятно...
                              N.Y. State of Mind

Коментар

mk2-83 написа:
                                днеска ме одариха на паркинг една йена с опел корса и избqга видqх и номера . какво да правя ? да се обадq на кат ли и как ще докажа че е била тя ?
                                моля? Я пак, че не разбрах какво искаш да кажеш! Йената каква е? японска (то май други няма)??
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X