кражбите са се зачестили повече , пазете си колите! за 3 дни ограбиха мои познати 2 бмв-та 1 голф 1 фиат пунто , крадат огледалата музиката , колоните фарове, пазете се и си наглеждайте колитестрах ме да не ме думнат и мен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кражби в кв младост
Collapse
X
-
Не е само в София... Миналата вечер на комшията му открадхана огледалата на чисто новото Пежо, друг осъмна с отарашен багажник, на трети се пробвали да му вземат гумите, които струват да си е*ът майката, но ги е спрял секретния болт. И всичко това за една вечер...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:Не е само в София... Миналата вечер на комшията му открадхана огледалата на чисто новото Пежо, друг осъмна с отарашен багажник, на трети се пробвали да му вземат гумите, които струват да си е*ът майката, но ги е спрял секретния болт. И всичко това за една вечер...Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
тая сутрин един мой братовчед осъмна без музика в колата.Взели са касетофона и колоните.Много крадливо племе сме.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Oф, ебати на къде отиваме мам*цата му ? Пак ж.к. Младост почнаха много да изнасят апартаментите ... по сред бял ден бам на един етаж и трите апартанемта Едно приятелче му се скапа голфчето. Най-обикновенно голфче нищо особенно и го оставви за една вечер пред гаража му и му задигнаха и трите чистачки.Майката си е е*ало.There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар