Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нов член във форума

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Добре дошъл, колега! С теб имаме сходни предпочитания относно автомобилите. И аз съм фенка на БМВ, а се научих да карам на голф 2 - първите ми месеци след като взех книжка, чат пат карах един голф (не беше мой) А за новото Браво...оххх кога ли ще мога да си го купя? Искам го от около почти 2 години, когато за първи път го видях в един от моловете и не можех да се отлепя от него 20 мин.Е, разбира се, страстта ми е Ферари, но това ще ми е колата, която ще си купя като се пенсионирам.

    Коментар


      #32
      No_Name написа:
      Добре дошъл, колега! С теб имаме сходни предпочитания относно автомобилите. И аз съм фенка на БМВ, а се научих да карам на голф 2 - първите ми месеци след като взех книжка, чат пат карах един голф (не беше мой) А за новото Браво...оххх кога ли ще мога да си го купя? Искам го от около почти 2 години, когато за първи път го видях в един от моловете и не можех да се отлепя от него 20 мин.Е, разбира се, страста ми е Ферари, но това ще ми е колата, която ще си купя като се пенсионирам.
      не се отчайвай така имаме бмв, но голфа ми е като хоби кола да си q правq и т.н. да се уча на неq за двигатели и т.н. , иначе мен от инталианските ламбото ми е любимата кола. а пък новото браво не е толкова скъпо аз щjaх да си взимам новото бмв е90 320д ама не ме одобриха от лизинговата компания . работих за 1000 месечно а се водеше на 285 лв....

      http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
      http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

      Коментар


        #33
        Колега, във форума има качен кирилизатор на клавиатурата който може да я подрежда и по двете разпространени подредби на кирилица без да е необходимо да се качва никакъв софтуер на компютъра за кирилизиране.Опитай да пишеш постове като използваш него а не конвертора от латиница към кирилица.Мисля че и на теб ще ти е по лесно да пишеш и на нас - да четем.Ето къде се намира бутона с който се управлява подредбата:
        Прикачени файлове

        Коментар


          #34
          е мерси колега аз не съм го видял това не ми го показва модзилата не знам защо , ползвах тва доло кадето пише конвертиране на текста към кирилица и много се измъчих с него. просто нещо модзилата не ми показва в повечето форуми фонетиката

          http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
          http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

          Коментар


            #35
            Илко, меджу другото и на мен не ми го показва тоз бутон. Има си бутон (очертан), но е празен и в него нищо не пише.На Мозила съм, под Убунту.

            Коментар


              #36
              Immortal написа:
              Илко, меджу другото и на мен не ми го показва тоз бутон. Има си бутон (очертан), но е празен и в него нищо не пише.На Мозила съм, под Убунту.
              Същото нещо и при мен. Все пак установявам, че бутонът действа, макар и празен. Пиша на принципа "опит-грешка"
              FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
              FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

              Коментар


                #37
                Качих си фаерфокса за тест и наистина бутонът е празен (без текст) но работи.В ерър конзолата се вижда че проблемът е в скрипта на кирилизатора (kiril 1_1.js)Ще го погледна по обстойно ...Тествах и с други браузери - при тях всичко работи.

                Коментар


                  #38
                  FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

                  Коментар

                  Working...
                  X