Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нов член във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Крушки и маншони хубаво. Ама завършени възли от автомобила, съвместими м/у марките ще е интересно.Добре дошъл колега!
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

:D Добре дошъл при Италианките! Ако беше започнал с някое питане за Фиатка /която нямаш/ щяхме царствено да те насочим към предишни теми и хич никой нямаше да те забележи, ама сега с тоя Голф сред нас си направо атракция! Съвсем добронамерено го казвам! Дано наистина намериш нещо полезно за теб! :D

Коментар

имам проблем с фонетиката и затова става така , защото сум с ХР 64 бита и като инсталирам фонетика после забива и трqбва преинсталациq.имам голф 2 защото е първата кола на дqдо ми купил я 1984 януари иначе за колата е 1983 09 09 една от първите голф 2 преходна от голф 1 към голф 2 с пожечето части от голф 1 аз не се оприличажам като голфаджия колата за мен е мпс , просто е ефтина кола за подружка масожо произжодство , здрава ламарина и части и повечето българи са си q купили и за тва и е излезнало лошо име в България , следващата такава кола ще е бмв е36 . пук и ще е интерестно да се срещам и с др форуми иначе снимки има на колата ми в галериqта ми.ходил сум на субори на бмв защото имаме бмв е46 , и е готино да се срещаш с нови хора , да си лафите да спорите за коли коq е по добра и т.н. , никоq кола не е добра всqка се чупи и т.н. всqка има недостатаци и предимства , аз се кефq на немските коли по визиq , всеки се кефи на това което има мислq , преди бqх мн скиптичен че взимам колата на дqдо ми голф 2-83 година а преди това карах шкода фаворит 1993г :D не мразете колите като голф а тqхните шофиори , не даваите гадното име на голф заради тапаците коитоса голqм процен които карат голф за мен голфчето ми е като за хоби да си го пражq да си го правq за кола за распускане и др кола за семеина , голфчето за субота и неделq за субори и т.н. като голфа на фиута ако го знаете голф 2 не е най-добрата кола най-добрата е новата кола се таq каква марка е има гаранция 5 години на малко км е :D 0 след 5 години q сменяш за друга кола нова пак и така ако имаш пари де ....какво да кажа друго за мен , преди 10 месеца се върнах в Българиа преди бях ж Англиq там живях и работих. обичам колите , състезанята с коли , и всичко свързано с афтомобили и жени :P ще те готино някои пат да се направи 1 субор общ със всички марки коли ще интерестно тогава могат да премерqт сили нqкой хора с колите си на драг рацинг и т.н.да се видим с други привърженици на други марки коли .П.С. не се нахвърляйте върхо мен защото карам голф чувствам се като черната овца :D м/у бели овце

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
        http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

Не се притеснявай колега! На всички ни е ясно, че има и съвестни шофьори(хора). Прави чест, че си искрен. Пък знае ли човек, може и фиат да караш някой ден.

Коментар

нищо не се знае в тоя свят бих карал новото браво то ме радва, не съм много запознат с марката ,но знам че са доста бързи фиатите . за сега имам 2 коли ,голф карам шото ми го дадоха , иначе ако си избирах кола да си купq се кефq на японските коли ,мн леки и бързи коли са и са красиви , вадят спорет вид и са мн ниски.имам едно питане и ми е много странно поне в България : защо фиат браво и голф 2 са на едни и същи цени като фиата е нqкаде 1999-2001 , има голфоже 1987-1991 за по 3000-4000 лв соткови говоря .

Коментар

Само оправи правописа и изказа,иначе си добре дошъл-както писа по горе един колега-арабски студент от ИЧСто по добре би писал от теб
              Marea HLX 147ps

Коментар

mk2-83 написа:
                имам едно питане и ми е много странно поне в България : защо фиат браво и голф 2 са на едни и същи цени като фиата е нqкаде 1999-2001 , има голфоже 1987-1991 за по 3000-4000 лв соткови говоря .
                Това и аз се чудя! Не предлагат нищо повече! Само легенди!

Коментар

--- little bit offtopic ---Дай ми мейл на лични, за да ти изпратя читава фонетика.--- offtopic ---Не виждам причина фонетиката да кара Windows-а ти да "забива", тя си е просто част от Windows, един файл, ако разбира се ползваш оригиналната, вградената кирилизация, а не шиитове, като FlexType и подобни.Ще ти изпратя чист инсталатор, направен с майкрософтския KLC. Не от мен, а от мой съфорумник [друг форум].Направен за блондинки, "цъкаш и имаш фонетика".Тестван нееднократно на Windows XP, Windows Vista машини, работи безотказно. 32 и 64 битови версии. Напоследък е тестван и с Windows 7, също без проблеми.След XP това беше по добрия вариант, тъй като методите на инжИнера [Генади Атанасов] в някои случаи не бяха приложими за Vista [в домейн].Освен това, един съвет.След инсталация, задължително локализирайте с Bulgarian и за non-unicode програми. Ако не са добавени, добавете и таблици 1251 [ANSI-Cyrilic] и 21025 IBM EBCDIC-cirilic[serbian,bulgarian].Ако някой не знае как или му е интересно ще напиша как става. 5 клика с мишката.--- total offtopic ---Тук е мястото да кажем "мир на праха" на Генади, близките му го изпратиха на 31 Юли тази година.Дано да е по добре там, където е.Няма друг българин направил повече за езика ни във Windows. За мен лично е легенда в кирилизацията. Страхотен мъжага и специалист, колоритен.Та ... мир на праха му, да почива в мир.На мен лично ще ми липсва в ICQ списъка.Скоро ще приключа стартирането на поредното си увлечение, проект да го наречем, и там ще има достатъчно информация, софтуер и упътвания за кирилизацията на Windows.Но дотогава, ако екипа на ФФБ няма нищо против, ще направя една тема с подробни упътвания и линкове. Нямам претенции да е "важна" тема, а просто да е на лесно откриваемо място.
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

mk2-83 написа:
                    ...имам едно питане... : защо фиат браво и голф 2 са на едни и същи цени като фиата е нqкаде 1999-2001 , има голфоже 1987-1991 за по 3000-4000 лв соткови говоря .
                    колега, това е наша тайна.феновете на фиат правим интервенции на борсите за автомобили втора употреба, като целта ни е да караме ефтини коли с много екстри. "Конспирацията на фиатаджиите" се нарича организацията занимаваща се с това.От друга страна , хобито ни е да пускаме легенди за ЗДРАВИТЕ немски коли - по този начин покачваме цената на фаувета, алудита и опели - пак с цел държане на изгодни цени на предпочитаните от нас автомобили.Разбра ли сега защо пасат 1991 се продава за същата цена като мареа 1999 ? КОНСПИРАЦИЯ ! в Русия съм, в Русия съм.

Коментар

Другата тайна е, че на Pasat-а му отиват мотики и щайги отзад, а на Marea-та, не.Това е другото преимущество на Pasat.
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

Много ми е чудно от къде го измисли това че голф 2 струва колкото Фиат Браво. За Бравотата знам че струват около 3000, а за голф 2 нямам никаква представа какви пари са, няма и да си направя труда да провера в мобилето, колкото и незначително усилие да ми коства (не се обиждай казвам го без всякакъва злоба). За голф 3-ка бих казал че може да струва колкото едно Браво, тъй като за тях имам някаква идея как са цените. Една 3-ка примерно 95-та година около 3000 лева едно Браво да кажем 98-ма пак 3000. (поправете ме ако бъркам цените) Не мисля че ценовата разлика на двата модела е голяма. Може би е с една идея по-скъп, но на мен ми се вижда напълно нормално. Все пак немският автомобил е по-добър. Не ме разбирайте погрешно, като не бройм първата ми кола (Лада 2105) всички останали са ми били Фиатове и всички бъдещи може би ще бъдат. А немско още повече голф.... никога. Швабите има доста да се учат как се правят автомобили. Както аз на дали ще променя твоет отношение към двете марки, така и ти няма да можеш затова не се и опитвам да споря. Дано не съм те обидил, но сам каза че всеки си има мнение по даден въпрос това е моето, надявам се както уважавам твоето така и ти да да се отнесеш към мнението което изразих.

Коментар

Kotseto написа:
                          Много ми е чудно от къде го измисли това че голф 2 струва колкото Фиат Браво. За Бравотата знам че струват около 3000, а за голф 2 нямам никаква представа какви пари са, няма и да си направя труда да провера в мобилето, колкото и незначително усилие да ми коства (не се обиждай казвам го без всякакъва злоба). За голф 3-ка бих казал че може да струва колкото едно Браво, тъй като за тях имам някаква идея как са цените. Една 3-ка примерно 95-та година около 3000 лева едно Браво да кажем 98-ма пак 3000. (поправете ме ако бъркам цените) Не мисля че ценовата разлика на двата модела е голяма. Може би е с една идея по-скъп, но на мен ми се вижда напълно нормално. Все пак немският автомобил е по-добър. Не ме разбирайте погрешно, като не бройм първата ми кола (Лада 2105) всички останали са ми били Фиатове и всички бъдещи може би ще бъдат. А немско още повече голф.... никога. Швабите има доста да се учат как се правят автомобили. Както аз на дали ще променя твоет отношение към двете марки, така и ти няма да можеш затова не се и опитвам да споря. Дано не съм те обидил, но сам каза че всеки си има мнение по даден въпрос това е моето, надявам се както уважавам твоето така и ти да да се отнесеш към мнението което изразих.
                          няма как да ме обидиш за мен това е кола само за предвижване , иначе съм фен на бмв и тва ми е любимата марка

Коментар

Здравей колега. Карам немска и италианска коли. Няма лошо и в едната, и в другата, но не знам защо немецът ( разбирай автомобила) е някак си по-студен, по-скучен, въпреки, че предлага и добра возия , екстри и тра-ла-ла простотии. Италианеца ( разбирай автомобила ) е галантен, предразполагащ и интересен ( дори и с цената на някой лев от джоба :D ). Обаче аз все още не откривам поне девет разлики, които да правят немския автомобил, който карам в пъти по-скъп от италианския такъв. ...От цялата тази наша БГ "истерия" по немското качество повечето хора в този форум се възползват - в това число и аз.ПС: Не ме разбирай, че от ФИАТ по-хубаво няма. Напротив, има - и то много по-хубаво. По-хубаво, което чеши единствено суетата човешка и толкоз.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

u_bo написа:
                              "Конспирацията на фиатаджиите" се нарича организацията занимаваща се с това.
                              Предлагам да се наричаме Илюфиатите
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

u_bo написа:
                                mk2-83 написа:
                                ...имам едно питане... : защо фиат браво и голф 2 са на едни и същи цени като фиата е нqкаде 1999-2001 , има голфоже 1987-1991 за по 3000-4000 лв соткови говоря .
                                колега, това е наша тайна.феновете на фиат правим интервенции на борсите за автомобили втора употреба, като целта ни е да караме ефтини коли с много екстри. "Конспирацията на фиатаджиите" се нарича организацията занимаваща се с това.От друга страна , хобито ни е да пускаме легенди за ЗДРАВИТЕ немски коли - по този начин покачваме цената на фаувета, алудита и опели - пак с цел държане на изгодни цени на предпочитаните от нас автомобили.Разбра ли сега защо пасат 1991 се продава за същата цена като мареа 1999 ? КОНСПИРАЦИЯ ! в Русия съм, в Русия съм.
                                Да ра ду да
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X