Колеги днеска по радио и телевизиите се говори че трябвало сами а си проверим по интернет дали е истинска застраховката ни по гражданска отговорност но не дават адрес линк от където да проверим.Някой знае ли как става това нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За гражданската отговорност...
Collapse
X
-
-
Моите и двете ги има, така че спокойно ако ви прасна някъде по улицитеAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
SGB написа:Аз имам един въпрос относно гражданската отговорност. Понеже преди няколко дни смених номерата на колата, ми е интересно дали тя си остава в сила, понеже на нея има и номера на ДВГто или трябва да се обнови по някакъв начин.
Коментар
-
SGB написа:Аз имам един въпрос относно гражданската отговорност. Понеже преди няколко дни смених номерата на колата, ми е интересно дали тя си остава в сила, понеже на нея има и номера на ДВГто или трябва да се обнови по някакъв начин.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Пишете ли я правилно? Аз 3 пъти си въвеждах номера докато зацепих, че абсолютно всички букви трянва да са на кирлица P не е българско П, Н не е бълграско Х. Р си е Р, Н си Н Най-накрая си въведох като хората номера и се появи с датата на застраховка и срок на валидност.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:Пишете ли я правилно? Аз 3 пъти си въвеждах номера докато зацепих, че абсолютно всички букви трянва да са на кирлица P не е българско П, Н не е бълграско Х. Р си е Р, Н си Н Най-накрая си въведох като хората номера и се появи с датата на застраховка и срок на валидност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар