Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За гражданската отговорност...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За гражданската отговорност...

Колеги днеска по радио и телевизиите се говори че трябвало сами а си проверим по интернет дали е истинска застраховката ни по гражданска отговорност но не дават адрес линк от където да проверим.Някой знае ли как става това нещо.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

това ецъкмоята кола я няма
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Моите и двете ги има, така че спокойно ако ви прасна някъде по улиците
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

И моите две ги има там :D :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз имам един въпрос относно гражданската отговорност. Понеже преди няколко дни смених номерата на колата, ми е интересно дали тя си остава в сила, понеже на нея има и номера на ДВГто или трябва да се обнови по някакъв начин.

Коментар

SGB написа:
            Аз имам един въпрос относно гражданската отговорност. Понеже преди няколко дни смених номерата на колата, ми е интересно дали тя си остава в сила, понеже на нея има и номера на ДВГто или трябва да се обнови по някакъв начин.
            ако има смяна и на собственик има нужда от новано в твоя случай несамо звънни на застрахователите и ги питай дали няма да добавят нещо в документите

Коментар

И при мен всичко е О.К.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

SGB написа:
                трябва да отидеш при застрахователите да ти издадат един допълнителен документ или само да запишат на гърба на полицата промяната с печат /зависи къде е застрахована процедират по различен начин/ аз така направих ,иначе не дай си боже да стане нещо няма да ти я признаят
                TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                UNO 1.0 FIRE

Коментар

Ебати изродите, и мойта я няма. 14 Ноември 2005 13 Февруари 2006 Аз на 13 февруари направих нова за 1 година, а не я пише.

Коментар

ако си я направил на някоя бензиностанция е нормално да не я пише

Коментар

pugsy написа:
                      ако си я направил на някоя бензиностанция е нормално да не я пише
                      Не е на бензиностанция, в супермаркет Европа беше. Вътре си има отделно гише за гражданска отговорност. Предишната за 3 месеца я бях направил пак там и нея я пише, а новата сега я няма.

Коментар

Пишете ли я правилно? Аз 3 пъти си въвеждах номера докато зацепих, че абсолютно всички букви трянва да са на кирлица P не е българско П, Н не е бълграско Х. Р си е Р, Н си Н Най-накрая си въведох като хората номера и се появи с датата на застраховка и срок на валидност.
                        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
                          Пишете ли я правилно? Аз 3 пъти си въвеждах номера докато зацепих, че абсолютно всички букви трянва да са на кирлица P не е българско П, Н не е бълграско Х. Р си е Р, Н си Н Най-накрая си въведох като хората номера и се появи с датата на застраховка и срок на валидност.
                          всичко ми е правилно, защото ми излизат старите, само най-новата я няма

Коментар

И при мен последната от 07.01. не излиза.
                            Shit happens, sometimes...
                            Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                            Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

всички досега, за които са получили сигнал че ги няма в базата са поради технически грешкиа не че застрахователите си правят някакви далаверитака че спокойно

Коментар

Working...
                              X