Въпроса ми е, може ли да внеса в страната катострофирал автомобил, който не е в движение, без да се налага да го регистрирам, само да му платя данъците и акциза ? Ако не го регистрирам до седмица, а го дам в моргата, ше имам ми ядове с КАТ или някоя друга институция ? Има ли някакви други такси за плащане ?Автомобила ми трябва за донор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закупуване на катострофирал автомобил от EU
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: Закупуване на катострофирал автомобил от EU
mnpenchev написа:Въпроса ми е, може ли да внеса в страната катострофирал автомобил, който не е в движение, без да се налага да го регистрирам, само да му платя данъците и акциза ? Ако не го регистрирам до седмица, а го дам в моргата, ше имам ми ядове с КАТ или някоя друга институция ? Има ли някакви други такси за плащане ?Автомобила ми трябва за донор.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Re: Закупуване на катострофирал автомобил от EU
mnpenchev написа:Въпроса ми е, може ли да внеса в страната катострофирал автомобил, който не е в движение, без да се налага да го регистрирам, само да му платя данъците и акциза ? Ако не го регистрирам до седмица, а го дам в моргата, ше имам ми ядове с КАТ или някоя друга институция ? Има ли някакви други такси за плащане ?Автомобила ми трябва за донор.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
mnpenchev
Не, просто имам мерак да вкарам 2.4 20в в моя кош + другите шукарийки от абарта, без да се налага да плащам по 400 лева годишен данък
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар