Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закупуване на катострофирал автомобил от EU

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Закупуване на катострофирал автомобил от EU

Въпроса ми е, може ли да внеса в страната катострофирал автомобил, който не е в движение, без да се налага да го регистрирам, само да му платя данъците и акциза ? Ако не го регистрирам до седмица, а го дам в моргата, ше имам ми ядове с КАТ или някоя друга институция ? Има ли някакви други такси за плащане ?Автомобила ми трябва за донор.

Re: Закупуване на катострофирал автомобил от EU

mnpenchev написа:
    Въпроса ми е, може ли да внеса в страната катострофирал автомобил, който не е в движение, без да се налага да го регистрирам, само да му платя данъците и акциза ? Ако не го регистрирам до седмица, а го дам в моргата, ше имам ми ядове с КАТ или някоя друга институция ? Има ли някакви други такси за плащане ?Автомобила ми трябва за донор.
    Ще го внесеш като резервни части неокомплектован , не е в движение на платформа. Отиди в някое митническо бюро и им кажи това което съм написал по-горе. Така ще получиш точна информация.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Re: Закупуване на катострофирал автомобил от EU

mnpenchev написа:
      Колега да не си напрай някоя издънка ?!?Един приятел си блъсна новия Пасат във Сърбия и от 3-4 месеца е тука - с транзитните номер ... или поне каквото е останало от него ... Още не го е регистрирал щот не го е оправил ... ама като тръгне да го регистрира ще го питам дали е имал ядове
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Не, просто имам мерак да вкарам 2.4 20в в моя кош + другите шукарийки от абарта, без да се налага да плащам по 400 лева годишен данък

Коментар

Working...
        X