Раненият при стрелбата е Васил Стоянов Михайлов - шофьор на Иван Тодоров-Доктора. Убийството на Доктора бе потвърдено официално. Стрелбата е станала около 14 часа, като Доктора е прострелян във врата, съобщи БГНЕС. На мястото на инцидента са пристигнали екипи от Четвърто РПУ и СДВР, започнал е оглед, там са и градският прокурор Бойко Найденов и зам.-градският прокурор Николай Кокинов. Полицията издирва двама души във връзка с убийството. Престъплението е станало на оживено място в непосредствена близост до строителен обект, на който има работници. Колата е регистрирана на името на съпругата на Доктора. Срещу двамата е открит огън докато колата се е движила. Още преди официалното потвърждение, раненият шофьор, казал, че мъжът до него е бил Доктора. Снимка Bulphoto
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
замина си и "доктора"!!!!
Collapse
X
-
drago_1 написа:...защото е човек като всички нас...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аве въобще с тия показни убийства не си е работа... накрая ще ни накарат като видим черен джип да заобикаляме на отсрещния тротоар че някой може да има "работа" да си върши...Да си ги правят някъде насаме. Не е мястото на улицата. В крайна сметка нека бъдат малко по-изобретателни.Иначе доктори, банички, круши, зелки, маргарини, се ми е тая... те щом го убиват значи не е никакъв мафиот щом го знаят... хората баш от мафията никой ги незнае.От една страна добре - чистят се взаимно... най-накрая ще остане един и дано да няма на кой да продава. Ама пък от друга страна да си ходят някъде в някой склад и ако искат да се истезават, да се бият да се стрелят, да се палят, да си играят на футбол или баскетче... кото искат да правят но не на улицата!!!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
drago_1 написа:ами какво да ти кажа от една страна ми е кофти защото е човек като всички нас! Но от друга ...... не правях публичен разстрел на всеки. А той от доста време ходи по ръба на острието. Дано по-скоро се разбере кой е убиеца. Това ще разплете доста истини.Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
Mitko написа:Работата е там, че такива с прякори има още много. Създадоха ги в началото на 90-те и сега явно вече не им трябват.
Коментар
-
Гледах телевизия и по всички емисии даваха по 20 минути за тоя... какво ни занимават... да го вметнат просто... но по 20 минути на емисия е вече прекалено!!!Някак си не е справедливо... миналия петък на бул. Г.М.Димитров точно срещу следственото в София рано сутринта стана много тежка катастрофа в която загина 24 годишно момче - пешеходец... за мое огромно съжеление бях свидетел на целия този ужас. Никой обаче не го спомена, по нито една телевизия... защо за това си затварят очите, и там на този булевард продължават да карат бясно изродите...? Ами ни занимават с някакъв полуидиот който рано или късно беше ясно че ще умре... един път пропускат, но втори - не!Та нима този "доктор" е по-ценен и живота му е по-ценен от този на това момче...??? Медиите този и всичките пъти когато са разисквали надълго и нашироко убийствата на псевдо мафиотите, прекалиха тотално!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Колеги, лошото е че на мястото на ’доктора’ изникнат множество нови ’докторчета’ или ако искате ’медицински сестрички’. Оттърване няма.А най ме е страх след време детето ми да не попадне в някоя от ’зоните на дайствие’ на такива хора! Но освен превантивно възпитание от моя страна за съжаление нищо друго не могада да направя.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
според мен истината е друга "доктора" както и Кюлев и "самоковеца" и другите скорошни жертви са хора взели от парите на "Бай" Тошо. Така известните "черни куфари". Това са били държавни пари, които е трябвало да бъдат върнати след време. До обаче съответните лица не са върнали тези суми и това е отговора на сегашните управници "другарите" социалисти.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
Vladim написа:Малко на Брус Уилис го давше този апап. "Умирай трудно". Ама му намериха цаката и на него. Кой ли ще е следващият?Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар