коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вземах го момчета ,вземах го Стилото ..
Collapse
X
-
Туй с плащането винаги сме си плащаил и пак ще плащаме . Ние сме като бръшлян чувал ,колкото и да го тупаш все пуска по малко брашно. :D Може ли някой да ме светне от къде се регулирват фаровете му защото сега по вечеря ги пуснах и гледам че светлината на левия фар бие много по ниско от на десния . Дали са с електромоторчета да се нагаждат или ръчно .то сигурно пише из книжката вътре но ще трябва да я разлиствам .В ляво от волана на таблото има разни бутончета и май от там нещо се прави .
Коментар
-
коцев написа:Е ,анджък те това копче го натисках снощи но не видях никаква промяна . Значи първо трябва ръчно да се регулират и доколкото четох май се сваляла кората под калника за да се стигне до фара . Абе днеска по обед на светло ще огледам на второ четене нещата . :D
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:коцев написа:Е ,анджък те това копче го натисках снощи но не видях никаква промяна . Значи първо трябва ръчно да се регулират и доколкото четох май се сваляла кората под калника за да се стигне до фара . Абе днеска по обед на светло ще огледам на второ четене нещата . :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Честито Стило и много да те слуша!Няколко въпроса...Казанчето кафяво ли е или има бледа червеникава течност? - от снимката не си личи.Застани срещу някоя стена и виж дали ти работят машинките на фаровете. При мен едната сочеше надолу, другата нагоре, и така бяха останали.Аз тепърва ще търся машинки, моите са зле. Настройката до колкото аз видях е само наляво и надясно, нагоре и надолу е с машинките.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Снощи като се прибирах спрях пред гаража да слеза да отворя вратата и да вкарам колата . Но преди да сляза виждам светлината на двата фара върху вратите на гаража и там ясно се вижда ,че на левия фар снопа светлина е близо с един педей по ниско от на десния .Двигателя работеше така че съм дал контакт и тогава пробвах с тия бутончета но никаква реакция не видях . Днеска на обед ще огледам по подробно механизмите за регулирване и ще видя къде е причината . Благодаря за отговорите .То не че е голяма философия но питам преди да почна да ръчкам . :DКазанчето не е кафяво а от антифриза изглежда така .Те там в автокъщата го проверяваха и всичко е точно .
Коментар
-
коцев написа:Снощи като се прибирах спрях пред гаража да слеза да отворя вратата и да вкарам колата . Но преди да сляза виждам светлината на двата фара върху вратите на гаража и там ясно се вижда ,че на левия фар снопа светлина е близо с един педей по ниско от на десния .Двигателя работеше така че съм дал контакт и тогава пробвах с тия бутончета но никаква реакция не видях . Днеска на обед ще огледам по подробно механизмите за регулирване и ще видя къде е причината . Благодаря за отговорите .То не че е голяма философия но питам преди да почна да ръчкам . :DКазанчето не е кафяво а от антифриза изглежда така .Те там в автокъщата го проверяваха и всичко е точно .
Коментар
-
Удар не е имало, че всичко си е точно . Поне това огледах преди да я купя . Там я вдигахме на канал . Тия подкалници корите демек ги гледам в много добро състояние са . Имам си топъл гараж и щом трябва ще облека "бойната" форма свалям предните колела, корите въоръжавам с търпение и пей сърце . Не разбрах дали в събота на Дряново ще има някой с такова Стило да дойда и да си разменим някой приказки относно подържането на тоя вид автомобили .
Коментар
-
BOНе е убииствен.Фаровете не светят в една точка,а имат доста разсейване във всички посоки.По този начин ще си хоризонтира фаровете и после ако не му харесва може да си ги повдигне допълнително и двата по равно.За по надалече имаш дълги светлини.Но това е гаранция че идващите насреща коли няма да ти мигат с фаровете.
Коментар
-
Абе що като погледнах на обед ми се струва че фара се сваля много лесно ??? Тъй както гледам един болт го държи и ако го развия би следвало да излезе напред Пак огледах за удар но няма такъв . Има една жълта пласмасова пъздерка казано по нашенски с която би следвало да се променя наклона на фара. Довечера има мачове но утре вечер може да се позанимая в гаража .
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:BOНе е убииствен.Фаровете не светят в една точка,а имат доста разсейване във всички посоки.По този начин ще си хоризонтира фаровете и после ако не му харесва може да си ги повдигне допълнително и двата по равно.За по надалече имаш дълги светлини.Но това е гаранция че идващите насреща коли няма да ти мигат с фаровете.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар