Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вземах го момчета ,вземах го Стилото ..
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Ichkin написа:Princo написа:Ichkin написа:Sev написа:годишната важи до 31.12.2009
Коментар
-
Ichkin написа:Абе не е така ... много добре са си го направили там да имаш 1 месец от новата година да не забравиш ... Стига сега ... вижте горе линкчето да приключиме с въпроса......................валидността на годишната винетка е от 1 януари до 31 декември на текущата година.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Въпроса се свежда до това ,че такива като мен които си купуват кола три месеца преди края на годината щат нещат трябва да платят целогодишна винетка тоест плащат за нещо което не са го ползвали Целогодишната мисля че е 76лв и сега дали ще купувам три месеца по 25лв и целогодишна е все тая .И дадох 10лв за седмична като го купих от Плевен та ще ми стъпи за три месеца 85лв . Да ми е честито Стилото .
Коментар
-
коцев написа:Въпроса се свежда до това ,че такива като мен които си купуват кола три месеца преди края на годината щат нещат трябва да платят целогодишна винетка тоест плащат за нещо което не са го ползвали Целогодишната мисля че е 76лв и сега дали ще купувам три месеца по 25лв и целогодишна е все тая .И дадох 10лв за седмична като го купих от Плевен та ще ми стъпи за три месеца 85лв . Да ми е честито Стилото .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
коцев написа:Абе то ми стъпи на 7 000лв с разните такси и данъци та за някакви си 85лв да споря няма файда . Но не е редно държавата така да се подиграва с поданиците си .A17DTС/S
Коментар
-
Здравейте отново г-н Коцев,Наистина е глупаво да се купува годишна винетка за да се ползва само 3 месеца. Аз преди 3 седмици бях в същата ситуация. Ако не е спешно, пусни си обява из автофорумите, че търсиш годишна винетка. След като аз направих това, още на другия ден имах такава за 25 лв.+5 лв. куриерска услуга. А ми се обадиха още 3-4 човека, които имаха нови, незалепвани винетки. Тяхната цена беше 30 лв. и не ми се налагаше да ползвам и куриерската услуга, защото бяха от София, а аз работя в Сф., но вече се бях уговорил с човека. Дори и залепената винетка се отлепя много лесно-с шише вряла вода и макетно ножче. С водата много бавно се облива мястото на залепване на винетката(от външната страна на стъклото, някой да не вземе да си мие таблото!!! ). И така-цялото шише(1,5 л.). След това с макетното ножче леко се отлепя САМО!!! края на винетката от стъклото. Ползвам го, защото ако се чопли с нокът края на винетката се съсипва и не иска после да се залепи. След това бавничко си я дърпаш и отлепяш. Хубаво е да я залепиш веднага на стъклото, иначе по лепилото полепват прашинки, боклучета и т.н. и после не иска да се залепи хубаво. Ако ще я пренасяш до някъде, за да се запази я залепи (лекичко без да натискаш) на външната страна на една стъклена чаша. После само пълниш чашата с топла вода и тя пада мн. лесно.Всичко това, само единствено ако желаш да спестиш едни 45-50 лв. Някой може би ще каже "това пари ли са?". Ами да, за мен са париSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
За разни машинации разлепване залепване не съм съгласен . Не искам на стари години да се червя . Единия начин е да си Мерца извън града а Стилото в града и когато ми се наложи да си купя седмична за 10 лв и тогава да го ползвам извън града . Нали все пак трябва да се изфукам и със Стилото карайки по магистралата
Коментар
-
коцев написа:За разни машинации разлепване залепване не съм съгласен . Не искам на стари години да се червя . Единия начин е да си Мерца извън града а Стилото в града и когато ми се наложи да си купя седмична за 10 лв и тогава да го ползвам извън града . Нали все пак трябва да се изфукам и със Стилото карайки по магистралатаA17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар