Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вземах го момчета ,вземах го Стилото ..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много е запазено! Честито и от мен и много безаварийни! :D
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Красота. Честитооооооооооо и дай Боже всеки му :D
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Айде и от мен честото - да ти е живо и здраво Стилото
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

От сърце се радвам за теб, бай Иване. Да му се радваш дълги години. 2 на 1 за италианките в гаража, а?

Коментар

Immortal написа:
            От сърце се радвам за теб, бай Иване. Да му се радваш дълги години. 2 на 1 за италианките в гаража, а?
            И от мен голяма честитка!И както се казва - тази годи на 2 италианки, догодина - 3
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ето го вече с номер в халето в КАТ. От КАТ ходих до майстора си за уговорка за смяна на ремъка и верно че скорост от 90-100км почти не се усеща с него . Май ще излезете прави че за съвременните автомобили тая скорост е нормална. Абе ще ме изкалепсате на стари години и аз да ставам състезател както е тръгнало ...
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Е тя скоростта не се усеща ( дълги скорости, ниски обороти на двигателя, добро обезшумяване) но пък физичните закони не са се променили Но на примерен шофьор като теб, това няма нужда да се обяснява.А датата на снимката защо де 4 септ ?
                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

коцев написа:
                  Абе ще ме изкалепсате на стари години и аз да ставам състезател както е тръгнало ...
                  Май е вярна приказката на един познат: "Колкото повече остарявам, толкова повече ми се кара по-мощна/нова кола"
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Датата на фотоапарата е изостанала и все забравям преди да направя снимка да я сверя. Сега погледнах но нямам такава ръчка за автопилот .Пък и не ми трябва аз за какво съм зад кормилото А сега да видим дали ще се опита някой да ме наизпревари по пътя .Ще ми гълта пушека .

Коментар

Честито колега !
                      "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
                      "What do you do to help save the world?"

Коментар

коцев написа:
                        Датата на фотоапарата е изостанала и все забравям преди да направя снимка да я сверя. Сега погледнах но нямам такава ръчка за автопилот .Пък и не ми трябва аз за какво съм зад кормилото А сега да видим дали ще се опита някой да ме наизпревари по пътя .Ще ми гълта пушека .
                        Ей така колега ще попаднем в сводките на КАТ. Имате един хубав път(околовръстния) - посока Плевен - широк, добър. Чакай ме след десетина дена идвам. Да си мерим ЖТД -та :D . После ще пишем в младежкия раздел, където си мерят конете хората ... ...Ама винаги така става, когато човек пипне нова и по-мощна колица. И аз започвам да ги разбирам ония дето ми присветват на магестралите да им сторя път. Още веднъж много се радвам за колата ти колега.ПС: Разбираш, че се шегувам за гонките нали?
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Гонки че няма да има то е ясно . Че пак ще си карам както съм карал през тия 42 години . Е , вече е съвсем друго при изпреварване спокойно и без риск може да го правя.За мен е важно да се движа съгласно знаците но вече със съвсем друга нагласа :D Първите ми вече минати 45 км са минати с кеф и наслада . Няма да тропне , няма да клопне нещо по колата , двигателя почти се не чува музичката свири тихо по пенсионерски колата се носи като лодка в тихо и спокойно море . :D Какво му трябва повече на човек :D :D :D

Коментар

Абе аз мога да ти кажа какво му трябва повече на човек с тази хубава кола,ама айде да не разваля нещо.Честито и от мен. Май че на екземпляр си попаднал или както казват джанбазите-на "уникат".

Коментар

Гледам и на цвят си случил!... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                                Абе аз мога да ти кажа какво му трябва повече на човек с тази хубава кола,ама айде да не разваля нещо.Честито и от мен. Май че на екземпляр си попаднал или както казват джанбазите-на "уникат".
                                Коцев, сега Хаджов ще те навива да си сложиш газова уредба, той нали им е фен на газовите... п.п. (знам, че колата е дизел, шегувам се)

Коментар

Working...
                                X