Много е запазено! Честито и от мен и много безаварийни! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вземах го момчета ,вземах го Стилото ..
Collapse
X
-
Immortal написа:От сърце се радвам за теб, бай Иване. Да му се радваш дълги години. 2 на 1 за италианките в гаража, а?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ето го вече с номер в халето в КАТ. От КАТ ходих до майстора си за уговорка за смяна на ремъка и верно че скорост от 90-100км почти не се усеща с него . Май ще излезете прави че за съвременните автомобили тая скорост е нормална. Абе ще ме изкалепсате на стари години и аз да ставам състезател както е тръгнало ...
Коментар
-
коцев написа:Абе ще ме изкалепсате на стари години и аз да ставам състезател както е тръгнало ...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
коцев написа:Датата на фотоапарата е изостанала и все забравям преди да направя снимка да я сверя. Сега погледнах но нямам такава ръчка за автопилот .Пък и не ми трябва аз за какво съм зад кормилото А сега да видим дали ще се опита някой да ме наизпревари по пътя .Ще ми гълта пушека .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Гонки че няма да има то е ясно . Че пак ще си карам както съм карал през тия 42 години . Е , вече е съвсем друго при изпреварване спокойно и без риск може да го правя.За мен е важно да се движа съгласно знаците но вече със съвсем друга нагласа :D Първите ми вече минати 45 км са минати с кеф и наслада . Няма да тропне , няма да клопне нещо по колата , двигателя почти се не чува музичката свири тихо по пенсионерски колата се носи като лодка в тихо и спокойно море . :D Какво му трябва повече на човек :D :D :D
Коментар
-
Humppa
Stefan Hadjov написа:Абе аз мога да ти кажа какво му трябва повече на човек с тази хубава кола,ама айде да не разваля нещо.Честито и от мен. Май че на екземпляр си попаднал или както казват джанбазите-на "уникат".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар