Много километри едва ли ще му навивам защото трябва и нафта :D Пък и Мерца и той трябва да се не спира . Е на Пунтото му навивахме със съпругата по 3000 км на година а на Стилото може и по малко Абе както ми хареса возийката от Плевен до Ловеч та едва ли ще стои само в гаража ами няма да има спиране от каране . :D :D :D
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Е па на някоя сбирка ще се излъжа да дойда да се изфукам Пък и много лампа много копчета има отвсякъде и трябва един месец да ги разучавам . Климатика го пробвахме още там и слава богу работи отлично . :D :D :D
Е па на някоя сбирка ще се излъжа да дойда да се изфукам Пък и много лампа много копчета има отвсякъде и трябва един месец да ги разучавам . Климатика го пробвахме още там и слава богу работи отлично . :D :D :D
Четох я и даже съм писал в нея но сега пак ще има повторно и по задълбочено четене .Пък каквото не ми е ясно вие сте насреща . Имам с него книжка на италиански имам и познат колега който превежда тук на едни италианци и се надявам да се справя. :D
Честито и то мен колега,дано не те разочарова Стилото,както е казал някой-Италианските коли имат душа,другите са като чифт обувки,МБто не е към обувките разбира се.
Коментар