Метан Иииииии, честито, колега Коцев!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вземах го момчета ,вземах го Стилото ..
Collapse
X
-
Ходих тая вечер на една обиколка от Ловеч до с.Микре и от там по магистралата за Варна до разклона за Троян и обратно в Ловеч . Автомобила е пригоден и за магистрала Но пак хем карах със сто всички ме задминаваха Имам чувството че и с 200 да карам те с 210 пак ще ме задминат. А този участък на магистралата е с едно платно разделено на две.Айде и тоя път от мен да мине ги оставих да бягат напред но по нататък може и да се позамисля. Пернах му набързо две снимки и ви ги показвам . :D ПП . Гумите са му чисто нови но са летни .Карал ли е някой с такива гуми и зимно време ?
Коментар
-
На това стило му липсва форумски стикер !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
коцев написа:ПП . Гумите са му чисто нови но са летни .Карал ли е някой с такива гуми и зимно време ?
Коментар
-
Много добра кола, колега! Честита да ти е. Относно карането със летни гуми зимата - вече 2ри сезон го правя(водят се M+S...ама колко са такива, един бог знае - http://www.nittotire.com/#index%2Etire%2Eneogen). Ta..проблеми в ниски температури и сухи участъци - никакви. Проблеми на мокри участъци, без лед - пак никакви...в сняг са малко проблемни - голяма част от снега си остава в грайферите на гумата...за лед - там зимна, летна...все тая е3.0CRD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар