Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярвате ли на ТОТО-то

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    @snakeКак си обясняваш еднаквите числа в два ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ тото тиража? Само не ми казвай случайност, моля те.
    Случвало се е през 94-та година, още помня как баща ми се ядосва тогава, защото беше решил да пусне тото като никога и ни пита всички по едно число, отидоха с майка ми и виждат че същите числа са излялзи предния тираж, сминят ги и после много ама много се ядосва. Мнго мие любопитно ако случайно на примерно 15топки им променят грамажа с 20грама надолу, каква ли би била вариацията от комбинации
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Тука явно много хора не са били като баща ти, защото на втория тираж имаше 18 шестици... Пак съвпадение, а? Така де - хората масово пускат числата от предния тираж.Като сложат една урна и има публика, хваната от улицата, и един бърка и тегли, тогава ще им повярвам. Както се тегли, примерно, жребият за Световното. Ама не им изнася...Та значи вярвате, че е случайност? А за 1994 г. никъде не съм чел, че се е случвало пак, но може де.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

snake написа:
        Абсурд е държавата да прави нагласена хазартна игра.
        Ти не леж на тая кълка. Да ти кажа... доста предизборни кампании се финансираха от тотото...Не случайно майката на свинята беше шефка на Тотализатора.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Допусках, че журналистите пишат чули-недочули и явно наистина е така, защото излизат все нови и противоречащи си информации за опита за измама с джакпота от 5 милиона. Според последната версия в съответния тираж, в който беше обявено, че големият джакпот е изтеглен във Варна с комбинация от 70 ст., изобщо е нямало печалба, а още по време на тегленето на печелившите числа двамата пишман-хакери са влезли в базата-данни на спортния тотализатор и са променили данните за пуснат от тях фиш, с което са излъгали системата, че има спечелил джакпота. И когато са се явили тия дни да си получат печалбата с нарочно скъсан фиш, в който са липсвали числата, а са били налични само данните за номера на фиша, които би трябвало да съвпадат с подправените данни в системата, са били арестувани. Тази версия изглежда доста правдоподобна. И джакпотът още тази седмица се очаква да бъде върнат в играта.Остава обаче въпросът, ако наистина е така, какво ще стане, ако първият, спечелил 6-ца в 6/49 след злополучния тираж, предяви претенции към този джакпот, защото реално той му се полага?
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Тия от ТОТО-то всеки ден излизат с нова версия, по-куца от предишната и още не могат да я доизмислят. Голям смях. Ама нека де - нали хората требва играят. Няма да си купи един пакет вафли от стискане, щото няма, ама тото да пусне е традиция от 30 години. Мъка...Всеки иска да е милионер...
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
              ....Всеки иска да е милионер...
              Батко, баба ми имаше една приказка по въпроса за тото-то - "На бодлива крава Бог рога не дава" и такива дето сме нагласили парите преди сме ги спечелили от ТОТО не печелим.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Спасиха 5-те милиона, върнаха ги в тираж-а и веднага си ги пернаха гадовете мръсни на един фиш!

Коментар

Humppa написа:
                  Спасиха 5-те милиона, върнаха ги в тираж-а и веднага си ги пернаха гадовете мръсни на един фиш!
                  Аз бая се надявах ти да си ги спечелил, че като си дойда да туриш една софра, ама...

Коментар

Humppa написа:
                    ... избори ще има.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Immortal написа:
                      Humppa написа:
                      Аз бая се надявах ти да си ги спечелил, че като си дойда да туриш една софра, ама...
                      Според теб е крайно време да започна да пускам фишове. Така ли?

Коментар

FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Една надежда ми е като пусна тото . Вече не знам може и схеми да праят и да не ги удрят обикновенни хора

Коментар

Някой наясно ли е кой е актуалният сайт на българския спортен тотализатор - http://toto.bg или https://toto.bg ? Предполагам, всъщност сигурен съм, че и двата, но защо визията при проверка на фиш е толкова различна ? Скоро попаднах на https сайта и досега не съм проверявал фиш по номера на квитанцията, а само по стария и доста неудобен начин на http://toto.bg.А предупреждението при проверка по номер на квитанцията в https версията е адски несериозно: B - Често се бърка визуално с цифра 8 - (осем); D - често се бърка визуално с цифра 0 - (нула);Вместо предупреждения, да сложат други символи, които не могат да се сбъркат, ама защо да е просто, като може да е сложно?! Да го направят с QR код, ако искат да са в крак с времето!

Коментар

Ти остави ТОТО-то,ами за тия от националната лотария,какво ти е мнението?Преди малко зяпах по нова ония ми ти синоптик да тегли числата за някаква нова игра 6 от 47.Числата си се теглят от някаква програма и си излизат като компютърна анимация. Няма топки да се търкалят,няма чудо.Дали няма измама там?
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тази анимация 6/47 дори не искам да я коментирам. И всеки ден порше, къща и милиони...

Коментар

Working...
                                X