Еднаквите числа в тотото се паднали случайно17 септември 2009 / News.dir.bgНяма констатирани нарушения при проверката на съвпадение на числата от два поредни тиража на играта ,,6 от 42
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вярвате ли на ТОТО-то
Collapse
X
-
Аз не мога да разбера как има хора, които дори и да допускат, че това е случайно. Помислете бе хора. 5-те точки, които kiro_of_the_day посочи са много основателни. Представяте ли си какъв е шанса изобщо някога да се паднат 6 еднакви числа? А тук говорим за два последователни тиража. И със сигурност не става дума тук за печалба. Никой няма да рискува да провали схемата за 180000 лева. Защо да го прави, като може да направи всякаква друга комбинация, която да му донесе същата печалба без да има никакви съмнения?? Тука работата има нещо общо със смяната на ръководството. Нещо като когато се сменяше ръководството в ДАНС и имаше сигнал за бомба. Лошото е, че вече до такива абсурди се прибягва, като това с тотото, че изглежда наистина ни взимат за пълни шматки. И ако някой продължи да пуска тото, ще са прави, че сме шматки.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Тотото е абсолютна измама също като онази аналогия, как й беше името, а евро шанс Преди време монтирах климатик в едно кафе, което беше свързано с тази система на евро шанс. Там беше и собственичката и понеже ми беше любопитно как действа я попитах. Отговорът й беше: "Това е капан за тарикати! Системата е електронна и при пускането на фиша се записва комбинацията и така компютърът дава такава, която я няма изобщо или такава, от която печалбата е символична. За да може да се спечели максималната парична награда трябва да участват достатъчно много хора, които да изчерпат всички възможни комбинации и тогава компютърът ще не ще трябва да даде една, която, разбира се, ще е печелившата." С две думи, сметка има да се играе тото, когато джак потът чукне няколко милиона и тогава като се юрне цяла България да пуска фишове шансът ще се увеличи, защото ще се изчерпат комбинациите и все някой ще е печеливш, а това може да е всеки от нас...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Тотото е абсолютна измама също като онази аналогия, как й беше името, а евро шанс Преди време монтирах климатик в едно кафе, което беше свързано с тази система на евро шанс. Там беше и собственичката и понеже ми беше любопитно как действа я попитах. Отговорът й беше: "Това е капан за тарикати! Системата е електронна и при пускането на фиша се записва комбинацията и така компютърът дава такава, която я няма изобщо или такава, от която печалбата е символична. За да може да се спечели максималната парична награда трябва да участват достатъчно много хора, които да изчерпат всички възможни комбинации и тогава компютърът ще не ще трябва да даде една, която, разбира се, ще е печелившата." С две думи, сметка има да се играе тото, когато джак потът чукне няколко милиона и тогава като се юрне цяла България да пуска фишове шансът ще се увеличи, защото ще се изчерпат комбинациите и все някой ще е печеливш, а това може да е всеки от нас...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Това не знам дали има как да го знаеш, или който и да е, но няма да се учудя и така да е. Все пак живеем в държавата на неограничените възможности...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Отново актуална тема за тотото в България. Пак едни милиони са спечелени,а после не са.Пак едни електронни фишове,а после на хартия в пункта ги носят.Пак един джакпот който щеше да седи месец и естествено щеше да донесе големи приходи и по голям джакпот.Ей, тва днешните младежи с едни компютър ,какви неща са способни да сътворят.
Коментар
-
"Шанса" в тотото си е чисто математическа величина. Възможния брой комбинации е 13 983 816. Т.е. ако в България 3 милиона човека играят с по 2 фиша и 4 различни комбинации - всеки тираж ще има "познал" комбинацията печеливши числа. При това не е нужно да се ползват сложни комбинации от сорта на 6+х числа. Играта с еднакви числа дълго време увеличава шанса разбира се, но пермутациите, въпреки, че намаляват са доста голямо число за да се брои за успешна тактикаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Мани шанса какъв е, но и тука намирисват нещата. Сигурно тия, дето нагласяват числата и печелившите съответно, в чудо са се видяли, че някой случаен е спечелил джакпота...Ама то след двата поредни тиража с еднакви числа, трябва да имаш някакво сериозно заболяване да смяташ, че всичко е честно и почтено. В тая държава някой да даде едни милиони на някой случаен?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Абсурд е държавата да прави нагласена хазартна игра. По принцип не вярвам в конспиративни теории, а в тази за тотото - изобщо. Мен също ме озадачиха писанията за двамата пишман - тото-милионери, но допускам, че е от журналистическа неосведоменост. Най-странна ми се стори информацията, публикувана в различни медии, че тотализаторът периодично, нарочно публикувал грешни комбинации на сайта си?! Е нали през този сайт си проверяваме фишовете... Но пак казвам - вярвам на българския спортен тотализатор.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар