каква е вероятността изобщо не искам да знам,само знам,че има нещо гнило в цялата работа ....и знам,че открай време тотото не е въпрос на шанс,а въпрос на подредба! Дали обаче сега не объркаха подредбата и тоя дето трябваше да ги нареди по погрешка не сложи комбинацията от предходния тираж,това вече си теория ,която не е безпочвена.За мен е човешка грешка,която обаче,ако живеем в правова държава,би струвала мноооого!!! При нас обаче за измама те награждават,а тоя посмял да те издаде отива зад решетките
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вярвате ли на ТОТО-то
Collapse
X
-
Аз искам да запитам сляпо вярващите на тотото, защо тази комбинация не се изтегли в първо или второ теглене? Защо "случайно" пак излезе в трето? А какво ще кажете за топките с електронен чип за бързо изписване на излязлото число? Защо са били "премахнати"? На тотото вярвах, когато се теглеше ръчно - въртеше се ръчно и която топка попадне в мястото за вадене тя е. Имаше и една сфера с един загребващ улей. И там нямаше манипулации. Най добрия вариант е да се пусне едно малко дете в басейнче с топки (без вода разбира се) и то да вади топки. Но няма да го направят, защото няма да има келепир за тях. За мен това е чиста шашарма. Грешка е било задаването на числата в трето теглене. Сега с електронната обработка на фишовете, има шанс да се проверяват кои комбинации са пуснати и кои не. Винаги може да се "пусне допълнителен фиш от някой "сигурен" пункт и да излязат точно тези числа. Нищо случайно няма, освен излязлите числа. Случаен ден!
Коментар
-
ogi28b написа:Всъшност много съм се объркал, не може на един фиш да има повече от 1 шестица, независимо с колко числа играя, защото теглят 6 числа. Но може някой да е играл така като теб, и да има повече от 1 шестица у 1 човек. А може и да са си 18 човека...
Коментар
-
mnpenchev
paralesa написа:Дали обаче сега не объркаха подредбата и тоя дето трябваше да ги нареди по погрешка не сложи комбинацията от предходния тираж,това вече си теория ,която не е безпочвена.За мен е човешка грешка,която обаче,ако живеем в правова държава,би струвала мноооого!!! При нас обаче за измама те награждават,а тоя посмял да те издаде отива зад решетките
Коментар
-
mnpenchev написа:Преди сляпо вярвах, че всичко си е честно.
Коментар
-
Immortal написа:На мен ми е интересно друго което пряко влияе на вероятността да се изтеглят пак тези числа: Същите числа в същия ред ли са изтеглени и в дваат тиража? Някой знае ли?
Коментар
-
Според мен това е направено нарочно от предишните управляващи тотализатора за да не могат новите да се облажват.Да се раздуха работата и да секне дзалаверката. Много случайности стават нещо... поредицата от случаности - случайна ли е!?1. Повтарящи се числа.2. Повторението е в два последователни тиража.3. Повторението е в едно и също теглене.4. Гафа става при смяната на ръководството на Тотализатора. 5. 3 от въпросните 6 числа се повтарят и в останалите 2 тегления. Чудя се каква е вероятността за случване на тези 5 събития едновременно!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Тото не съм пускал от малък, когато аз пишех фишовете а баща ми ги пускаше, но тогава беше друга работа. Сега всичко е компютъризирано и всеки фиш при пускането отива в системата, а оттам е лесно да се изчислят свободните числа.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Най-много ми е смешно като разни специалисти започнат да ме убеждават, че е невъзможно да се манипулират резултатите, т.е. изтеглените числа. Ей богу българи сме - знаеме се. Нека ми оставят машинката за 24 часа - сигурен съм, че ще намера поне 1 начин за манипулиране.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Според мен това е направено нарочно от предишните управляващи тотализатора за да не могат новите да се облажват.Да се раздуха работата и да секне дзалаверката. Много случайности стават нещо... поредицата от случаности - случайна ли е!?1. Повтарящи се числа.2. Повторението е в два последователни тиража.3. Повторението е в едно и също теглене.4. Гафа става при смяната на ръководството на Тотализатора. 5. 3 от въпросните 6 числа се повтарят и в останалите 2 тегления. Чудя се каква е вероятността за случване на тези 5 събития едновременно!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
simeon3000 написа:Пак си нямате работа и почнахте да мислите за конспирации, манипулации и т.н. Това че вероятността е малка, не означава че не може да се случиogi28b написа:това е 1 : 27 518 300 000 000 Това май се нарича трилион ? Или Двадесет и седем трилиона? ... и петстотин милиарда....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар