Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярвате ли на ТОТО-то

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

каква е вероятността изобщо не искам да знам,само знам,че има нещо гнило в цялата работа ....и знам,че открай време тотото не е въпрос на шанс,а въпрос на подредба! Дали обаче сега не объркаха подредбата и тоя дето трябваше да ги нареди по погрешка не сложи комбинацията от предходния тираж,това вече си теория ,която не е безпочвена.За мен е човешка грешка,която обаче,ако живеем в правова държава,би струвала мноооого!!! При нас обаче за измама те награждават,а тоя посмял да те издаде отива зад решетките
    ex.Мареа ТД100

Коментар

Най-малкото цялата тая история е повод за мнооооого обстойна проверка на тотализатора.

Коментар

Аз искам да запитам сляпо вярващите на тотото, защо тази комбинация не се изтегли в първо или второ теглене? Защо "случайно" пак излезе в трето? А какво ще кажете за топките с електронен чип за бързо изписване на излязлото число? Защо са били "премахнати"? На тотото вярвах, когато се теглеше ръчно - въртеше се ръчно и която топка попадне в мястото за вадене тя е. Имаше и една сфера с един загребващ улей. И там нямаше манипулации. Най добрия вариант е да се пусне едно малко дете в басейнче с топки (без вода разбира се) и то да вади топки. Но няма да го направят, защото няма да има келепир за тях. За мен това е чиста шашарма. Грешка е било задаването на числата в трето теглене. Сега с електронната обработка на фишовете, има шанс да се проверяват кои комбинации са пуснати и кои не. Винаги може да се "пусне допълнителен фиш от някой "сигурен" пункт и да излязат точно тези числа. Нищо случайно няма, освен излязлите числа. Случаен ден!

Коментар

ogi28b написа:
          Всъшност много съм се объркал, не може на един фиш да има повече от 1 шестица, независимо с колко числа играя, защото теглят 6 числа. Но може някой да е играл така като теб, и да има повече от 1 шестица у 1 човек. А може и да са си 18 човека...
          Не си се объркал. може, и то без система.Просто пускаш 4-те колонки с 6 еднакви числа. Ето ти 4 шестици за 4 лв.И като пуснеш 4 такива фиша - имаш 16 шестици. Да допуснем, че още 2-ма са уцелили по 1.Ако си ТИ човека, заради който се пускат пак същите числа, ще искаш да се застраховаш, че няма да има още 3-4 шестици и печалбата ти да е малка. Затова пускаш 16 фиша, може би и в различни тотопунктове в различни градове, може би дори после ще пратиш 16 различни човека да поискат печалбата... А дори и да има още някой наистина случайно уцелил, то той ще вземе много по-малко пари. А всъщност може и да са 18, аз що ги намалих с 2ма ?!?На мен ми е интересно друго (което пряко влияе на вероятността да се изтеглят пак тези числа: Същите числа в същия ред ли са изтеглени и в дваат тиража? Някой знае ли?Иначе, като оставим на страна теорията на вероятностите, идва теорията на конспирацията (гореописаната), в която аз повече вярвам. И още нещо ме вълнува - сега почнаха проверка на тотализатора и на тези тиражи. МИ ако се окаже, че нещо не е наред и откажат да изплатят печалбите. А от тез 18 има 2ма съвсем честни случайно уцелили хорица?

Коментар

Открият ли нещо нередно - да го закриват направо. Лошото е че ще пострада спорта.

Коментар

paralesa написа:
              Дали обаче сега не объркаха подредбата и тоя дето трябваше да ги нареди по погрешка не сложи комбинацията от предходния тираж,това вече си теория ,която не е безпочвена.За мен е човешка грешка,която обаче,ако живеем в правова държава,би струвала мноооого!!! При нас обаче за измама те награждават,а тоя посмял да те издаде отива зад решетките
              Точно това ми дойде на ум, когато чух по телевизията за случката, сега този някой ще го отнесе, защото не е внимавал и ни светна за шашмите в тотализатора. Преди сляпо вярвах, че всичко си е честно, печелил съм четворки тройки, баща ми е печелил петица и все съм се надявал, че някой ден ще огрее слънце и в моя двор, но от сега нататък мисля да си печеля като не пускам фиш.

Коментар

mnpenchev написа:
                Преди сляпо вярвах, че всичко си е честно.
                При мен това "преди" беше преди мноооооого години Сутринта на кафе с приятел обсъдихме и друго - дори и да е била нагласена работата, защо пък аджеба са ползвали същите числа от предния тираж, за да бият на очи. Можеха със всяка друга комбинация да си свършат работата...Единственото ми логично обяснение е, че така ще има по-малко "случайни" печеливши, щото по-малко хора пускат същите числа, които са излезли предния тираж. А и после това ще им е един вид "коз" : "Ако сме искали да правим шашми, нямаше да ги правим по този очеизваден начин."

Коментар

Immortal написа:
                  На мен ми е интересно друго което пряко влияе на вероятността да се изтеглят пак тези числа: Същите числа в същия ред ли са изтеглени и в дваат тиража? Някой знае ли?
                  Прочетох, че числата са излезли в различен ред, което на практика отхвърля възможността да е използван стар запис. Но това че излизат в различен ред, неотхвърля възможността точно тези топки да са манипулирани по един или друг начин. Колко пъти съм наблюдавал как в продължение на минута, а може и повече, нито една топка не влиза на мястото за изтегляне. Дали е случайно или обяснението, че се очаква определената топка да посети ВИП мястото е по-вероятно?

Коментар

Вече НЕ.
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Според мен това е направено нарочно от предишните управляващи тотализатора за да не могат новите да се облажват.Да се раздуха работата и да секне дзалаверката. Много случайности стават нещо... поредицата от случаности - случайна ли е!?1. Повтарящи се числа.2. Повторението е в два последователни тиража.3. Повторението е в едно и също теглене.4. Гафа става при смяната на ръководството на Тотализатора. 5. 3 от въпросните 6 числа се повтарят и в останалите 2 тегления. Чудя се каква е вероятността за случване на тези 5 събития едновременно!
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Тото не съм пускал от малък, когато аз пишех фишовете а баща ми ги пускаше, но тогава беше друга работа. Сега всичко е компютъризирано и всеки фиш при пускането отива в системата, а оттам е лесно да се изчислят свободните числа.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Най-много ми е смешно като разни специалисти започнат да ме убеждават, че е невъзможно да се манипулират резултатите, т.е. изтеглените числа. Ей богу българи сме - знаеме се. Нека ми оставят машинката за 24 часа - сигурен съм, че ще намера поне 1 начин за манипулиране.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Според мен това е направено нарочно от предишните управляващи тотализатора за да не могат новите да се облажват.Да се раздуха работата и да секне дзалаверката. Много случайности стават нещо... поредицата от случаности - случайна ли е!?1. Повтарящи се числа.2. Повторението е в два последователни тиража.3. Повторението е в едно и също теглене.4. Гафа става при смяната на ръководството на Тотализатора. 5. 3 от въпросните 6 числа се повтарят и в останалите 2 тегления. Чудя се каква е вероятността за случване на тези 5 събития едновременно!
                            Извършва се операция "логическо И", т.е. вероятностите се умножават. А всички знаем какво става, когато се умножават числа, по-малки от 1. Разпоредената от министъра проверка няма да докаже нищо. Чисто и просто ще се провери дали са спазени всички процедури, направени необходимите измервания на теглото на топките и подписани съответните протоколи. И всичко това вероятно ще е Ок. Ако има манипулация, то тя ще е нещо по самата машина и тогава не знам каква експертиза би могла да докаже шашма. Аз предпочитам и продължавам да вярвам, че всичко в тотото е честно и не съм пропуснал тираж поне от 20 години.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Пак си нямате работа и почнахте да мислите за конспирации, манипулации и т.н. Това че вероятността е малка, не означава че не може да се случи
                              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
                                Пак си нямате работа и почнахте да мислите за конспирации, манипулации и т.н. Това че вероятността е малка, не означава че не може да се случи
                                Да бе, да...
                                ogi28b написа:
                                това е 1 : 27 518 300 000 000 Това май се нарича трилион ? Или Двадесет и седем трилиона? ... и петстотин милиарда....
                                Според мен е по-вероятно през следващия век либиец да взриви самолет И 6 българи да бъдат съдени в чужда страна за медицинско небрежие И пиян английски запалянко да разбие черепа на български съдържател на заведение, И всички да бъдат помилвани, отколкото да се паднат два пъти поред едни и същи числа

Коментар

Working...
                                X