Вярвате ли на ’’Български Спортен Тотализатор"?Цял ден чета в новините колко е малък шанса да се паднат еднакви числа в две поредни тегления.Шансът това да се случи е 1 на 4.2 млн.Аз лично съм малко разколебан дали ще пусна пак фиш.Нещо много скрито се изплащат големите печалби.Вярно е че хората се страхуват от последващи визити на дебеловрати бизнесмени,но само тук ли ги има?Попадал съм на статии в пресата в които има и снимка на щастливият печеливш с чек за голяма сума в ръцете.Някак си много е потайно нашето ТОТО.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вярвате ли на ТОТО-то
Collapse
X
-
един път съм играл и праснах 3-ка от 6/49.Нашите играеха, аз само прогнозирах числа преди тотализатора и веднъж уцелих 5-ца , ама на лист хартия.Жалко не бях пуснал фишПо принцип не играя и така всеки път печеля!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
-
Шансът да се паднат едни и същи числа е толкова голям колкото всяка друга свободно избрана комбинация. Въпреки това има изградени системи на база теория на вероятностите, паднали се предходни числа, различно подреждане и подобни. Но, за мен шансът да се падне 1,2,3,4,5,6 е толкова вероятен, колкото 10, 8, 44,23,9, 12. Аз лично не виждам нищо невероятно в това, едно странно съвпадение. Мисля, че медиите малко преиграват.Иначе, печелила съм 3-ки 24 тиража подред със свободно избрани числа и единичен фиш преди 7-8 години. От тогава съм пускала 1-2 фиша. Бих пуснала, ако не забравя, но обикновено не ми е до товаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
daley написа:ele, логически е така както си го написала. Но я помисли, колко човека биха заложили на числа, които току-що са излязли? Един или двама, да допуснем трима, максимум четерима. Е да ама 18 човека да познаят числата, вече е извън логиката и теорията на вероятностите. Ти как мислиш?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Шансът да се паднат едни и същи числа е толкова голям колкото всяка друга свободно избрана комбинация. Въпреки това има изградени системи на база теория на вероятностите, паднали се предходни числа, различно подреждане и подобни. Но, за мен шансът да се падне 1,2,3,4,5,6 е толкова вероятен, колкото 10, 8, 44,23,9, 12. Аз лично не виждам нищо невероятно в това, едно странно съвпадение. Мисля, че медиите малко преиграват.Иначе, печелила съм 3-ки 24 тиража подред със свободно избрани числа и единичен фиш преди 7-8 години. От тогава съм пускала 1-2 фиша. Бих пуснала, ако не забравя, но обикновено не ми е до това
Коментар
-
daley написа:ele, логически е така както си го написала. Но я помисли, колко човека биха заложили на числа, които току-що са излязли? Един или двама, да допуснем трима, максимум четерима. Е да ама 18 човека да познаят числата, вече е извън логиката и теорията на вероятностите. Ти как мислиш?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:daley написа:ele, логически е така както си го написала. Но я помисли, колко човека биха заложили на числа, които току-що са излязли? Един или двама, да допуснем трима, максимум четерима. Е да ама 18 човека да познаят числата, вече е извън логиката и теорията на вероятностите. Ти как мислиш?
Коментар
-
ogi28b написа:snake написа:daley написа:ele, логически е така както си го написала. Но я помисли, колко човека биха заложили на числа, които току-що са излязли? Един или двама, да допуснем трима, максимум четерима. Е да ама 18 човека да познаят числата, вече е извън логиката и теорията на вероятностите. Ти как мислиш?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Тинтири-минтири!Всичко в България трябва да се поставя под съмнение!Каква е вероятността хипотетична фирма на Доган "Асфалтстрой" да спечели конкурс за запълване на хипотетични дупки по улиците на София? Една зима след това дупките да са пак изронени и пак същата фирма да спечели конкурса за запълване на същите дупки?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар