Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярвате ли на ТОТО-то

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вярвате ли на ТОТО-то

Вярвате ли на ’’Български Спортен Тотализатор"?Цял ден чета в новините колко е малък шанса да се паднат еднакви числа в две поредни тегления.Шансът това да се случи е 1 на 4.2 млн.Аз лично съм малко разколебан дали ще пусна пак фиш.Нещо много скрито се изплащат големите печалби.Вярно е че хората се страхуват от последващи визити на дебеловрати бизнесмени,но само тук ли ги има?Попадал съм на статии в пресата в които има и снимка на щастливият печеливш с чек за голяма сума в ръцете.Някак си много е потайно нашето ТОТО.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

един път съм играл и праснах 3-ка от 6/49.Нашите играеха, аз само прогнозирах числа преди тотализатора и веднъж уцелих 5-ца , ама на лист хартия.Жалко не бях пуснал фишПо принцип не играя и така всеки път печеля!
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Не, на ТОТО не играя, но виж Еврофутбол пускам от дъжд на вятър.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Шансът да се паднат едни и същи числа е толкова голям колкото всяка друга свободно избрана комбинация. Въпреки това има изградени системи на база теория на вероятностите, паднали се предходни числа, различно подреждане и подобни. Но, за мен шансът да се падне 1,2,3,4,5,6 е толкова вероятен, колкото 10, 8, 44,23,9, 12. Аз лично не виждам нищо невероятно в това, едно странно съвпадение. Мисля, че медиите малко преиграват.Иначе, печелила съм 3-ки 24 тиража подред със свободно избрани числа и единичен фиш преди 7-8 години. От тогава съм пускала 1-2 фиша. Бих пуснала, ако не забравя, но обикновено не ми е до това
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele, логически е така както си го написала. Но я помисли, колко човека биха заложили на числа, които току-що са излязли? Един или двама, да допуснем трима, максимум четерима. Е да ама 18 човека да познаят числата, вече е извън логиката и теорията на вероятностите. Ти как мислиш?

Коментар

Играя редовно по една колонка от трите вида.Досега само тройки.10-15 лв. къде ли не съм ги дал всеки месец.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

daley написа:
              ele, логически е така както си го написала. Но я помисли, колко човека биха заложили на числа, които току-що са излязли? Един или двама, да допуснем трима, максимум четерима. Е да ама 18 човека да познаят числата, вече е извън логиката и теорията на вероятностите. Ти как мислиш?
              А ти се замисли над следното: АКо беше за някой политик/шеф/някой си, дали щяха да искат да делят печалбата на 18, или щях да заложат на друга комбинация, така че да не се дели на няколко човека? Какъв е роблемът всички 18 да се уредят за някой тираж - никакъв. Даже няма и да бият на очи. Различните хора играят с различни комбинации - едни с рожденни дни, други някакви поредици - може 18 човека в цяла България (сметки и колко % са това) да играят с числата от предния тираж.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                Шансът да се паднат едни и същи числа е толкова голям колкото всяка друга свободно избрана комбинация. Въпреки това има изградени системи на база теория на вероятностите, паднали се предходни числа, различно подреждане и подобни. Но, за мен шансът да се падне 1,2,3,4,5,6 е толкова вероятен, колкото 10, 8, 44,23,9, 12. Аз лично не виждам нищо невероятно в това, едно странно съвпадение. Мисля, че медиите малко преиграват.Иначе, печелила съм 3-ки 24 тиража подред със свободно избрани числа и единичен фиш преди 7-8 години. От тогава съм пускала 1-2 фиша. Бих пуснала, ако не забравя, но обикновено не ми е до това
                Напротив - това което го разпространиха по телевизията изобщо не е вярно Шансът да се падне 1,2,3,4,5,6 е толкова голям , колкото и 2,4,5,8,11,26, примерно. Това са съвсем произволни комбинации. Но шансът да се падне едната комбинация, и после да се падне отново същата, това вече е равно на шансът за първата, умножен по шансът за втората. Давам прост пример - 4 карти - 2 аса, и 2 попа. Шансът да изтеглиш асо е 50 %, шансът да изтеглиш асо вторият път НЕЗАВИСИМО какво си изтеглил първия, отново е 50 %. Но шансът да изтеглиш асо първия, и асо втория - не е 50 % , а е равен на 50 % по 50 % , което е равно на 25 %. Това мисля че е напълно ясно за всеки който е положил изпит по математика във ВУЗ.С числата сметката е проста: да се падне дадена комбинация, шансът при 6 от 42 е 1 : 5245786. Втори пъд поред вече става това: ( 42*41*40*39*38*37 / (1*2*3*4*5*6 ) ) * ( 42*41*40*39*38*37 / (1*2*3*4*5*6 ) ) или според Ексел - това е 1 : 27 518 300 000 000 Това май се нарича трилион ? Или Двадесет и седем трилиона? ... и петстотин милиарда.... В никакъв случай не е 1: 4.2 млн, както афишираха по бтв например.

Коментар

daley написа:
                  Във всеки тираж има хора, които пускат числата, излезли в последния тираж, както и такива, които играят с числата 1,2,3,4,5,6 . Това е аксиома, факт, известен на всеки квартален тотаджия. Така че не е толкова учудващ броя на шестиците. Не бях много добър в теорията на вероятностите, за разлика от другите глави от ИГМ, но си мисля, че съгласно теорията и двете неща (да се паднат числата от предишния тираж или да се падне комбинацията от 1 до 6) изглеждат много по-невероятни от всяка случайно подбрана комбинация. Причината за това е, че вероятността от едното събитие - да се падне комбинацията от определени 6 числа, се умножава по вероятността от повторение или пък вероятността за подредена комбинация. И съответно вероятността намалява. Да ме прощава доц. Ангел Генов, ако греша .По темата - вярвам на тотото, играя редовно и не допускам, че има манипулации.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                    daley написа:
                    Във всеки тираж има хора, които пускат числата, излезли в последния тираж, както и такива, които играят с числата 1,2,3,4,5,6 . Това е аксиома, факт, известен на всеки квартален тотаджия. Така че не е толкова учудващ броя на шестиците. Не бях много добър в теорията на вероятностите, за разлика от другите глави от ИГМ, но си мисля, че съгласно теорията и двете неща (да се паднат числата от предишния тираж или да се падне комбинацията от 1 до 6) изглеждат много по-невероятни от всяка случайно подбрана комбинация. По темата - вярвам на тотото, играя редовно и не допускам, че има манипулации.
                    Колега - не са го познали 18 човека, а има 18 шестици Аз например бих играл система 10 числа, от която бих имал 4 шестици, и не ми се смятат петиците и четворките.

Коментар

ogi28b написа:
                      snake написа:
                      daley написа:
                      Във всеки тираж има хора, които пускат числата, излезли в последния тираж, както и такива, които играят с числата 1,2,3,4,5,6 . Това е аксиома, факт, известен на всеки квартален тотаджия. Така че не е толкова учудващ броя на шестиците. Не бях много добър в теорията на вероятностите, за разлика от другите глави от ИГМ, но си мисля, че съгласно теорията и двете неща (да се паднат числата от предишния тираж или да се падне комбинацията от 1 до 6) изглеждат много по-невероятни от всяка случайно подбрана комбинация. По темата - вярвам на тотото, играя редовно и не допускам, че има манипулации.
                      Колега - не са го познали 18 човека, а има 18 шестици Аз например бих играл система 10 числа, от която бих имал 4 шестици, и не ми се смятат петиците и четворките.
                      Аз пък винаги пускам по 3 еднакви 6-цифрени комбинации - ако спечеля шестица, да са 3 и дори и да има други шестици, аз да взема лъвския пай от джакпота :D .
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Всъшност много съм се объркал, не може на един фиш да има повече от 1 шестица, независимо с колко числа играя, защото теглят 6 числа. Но може някой да е играл така като теб, и да има повече от 1 шестица у 1 човек. А може и да са си 18 човека...

Коментар

Тинтири-минтири!Всичко в България трябва да се поставя под съмнение!Каква е вероятността хипотетична фирма на Доган "Асфалтстрой" да спечели конкурс за запълване на хипотетични дупки по улиците на София? Една зима след това дупките да са пак изронени и пак същата фирма да спечели конкурса за запълване на същите дупки?

Коментар

Как да вярваш в ТОТО-то , то си е законна държавна измама.
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                            X