Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 2001 1,9 жтд има ли катализатор ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

svetkos_ написа:
    Аз платих през юли 78 лева (сумата е по спомен) данък до края на година за 103 кончета. Умишлено в бланката не написах конете и вкарах само KW-то, но без буквите, с цел инспектораката да ги впише като к.с. Не ме огря. Догодина 150 лева... Ха честито на печелившите. :D
    Тя трябва да е върховно тъпа била, за да те огрее по тоя начин, или да работи там от вчера. От няколко години мощността се записва единствено и само в киловати, защото това е официална мерна единица. Конската сила е вече квартална дума, и дума за пазарите и рекламите. Мощност се мери, записва, отчита, всичко се прави в мерна единица ват. Ти да видиш как щеше да те огрее ако пък ти не го знаеше това, и вземеш та запишеш 103 в графата, или там колкото ти е мощността Аз друго не мога да разбера - от какъв зор ще ми искат документ да доказвам че колата има нещо, което влиза в задължителните изисквания, за да може тя да излезе от завода ?Сега си спомням за колегата Yavor - на него му искали някаква баснословна сума, за да му дадат документ от технотест, че колата е с катализатор, отделно че той от Хасково, трябва да иде до Пловдив, и за какво ? За да спести 20-30 лева на година май беше. Той ако чете тази тема , ще каже как беше точно. Ама беше нещо доста безсмислено.

Коментар

ogi28b написа:
      Аз друго не мога да разбера - от какъв зор ще ми искат документ да доказвам че колата има нещо, което влиза в задължителните изисквания, за да може тя да излезе от завода ?Сега си спомням за колегата Yavor - на него му искали някаква баснословна сума, за да му дадат документ от технотест, че колата е с катализатор, отделно че той от Хасково, трябва да иде до Пловдив, и за какво ? За да спести 20-30 лева на година май беше. Той ако чете тази тема , ще каже как беше точно. Ама беше нещо доста безсмислено.
      Защото не е задължително колата да остане с катализатор след излизане от завода - говорим за 8-10-12 годишни коли. Говорим за привилегии и намаляне на данъка и за мен това е задължителна стъпка.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

М’чи то значи могат всяка седмица да ме карат да им нося бележка че колата все още е 77 киловата, а не е станала 87, или 67 ? Малумна работа.

Коментар

"V.9 - Екологична категория."Евро 1-2-3-4-5....Те за това ви питат, защото в талона ви пише звездички - ако пише евронормата на която отговаря автомобила никой НЕ ТРЯБВА да ви пита нищо И не ми обяснявайте, как било еди-къде-си - казвам ви как ТРЯБВА да бъде! Търсете си правата и четете закона

Коментар

Working...
          X