здр искам да попитам понейе наскоро си взех бравото и ся трябва да подавам данъчна декларация и там пише притежавали катализатор . та въпроса мие браво 2001 1,9 жтд имали катализатор и може ли да ползва саответно намаление на данъка ако има катализатор и как да разбера дали има как да го видя благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 2001 1,9 жтд има ли катализатор ?
Collapse
X
-
Re: фиат браво 2001 1,9 жтд имали катализатор
plam_gtd написа:здр искам да попитам понейе наскоро си взех бравото и ся трябва да подавам данъчна декларация и там пише притежавали катализатор . та въпроса мие браво 2001 1,9 жтд имали катализатор и може ли да ползва саответно намаление на данъка ако има катализатор и как да разбера дали има как да го видя благодаря предварителноA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Re: фиат браво 2001 1,9 жтд имали катализатор
plam_gtd написа:Common Rail" двигател 1.9 JTD 100 k.c EKO 3A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
От данъчното искат документ от оторизиран сервиз дали има ли няма катализатор. Това какво пише в документите няма значение, ако нямаш въпросната хартийка.А с въпросната хартийка, като регистрирах Форда (за Фиата миналата година не искаха документ, стига само да го опишеш във формуляра), се сдобих срещу 5 лева, без даже някой да ми погледне колата.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele,Съгласен съм, че във всеки край на България има различни "правила". Но да казваш категорично, че "нещо е задължително", не е редно. Знаеш, правилата са различни... На мен никога не са ми искали документ за катализатор. И при регистрацията на първото Браво в Общината, и при процедурата сегашното от преди два месеца. Вчера баща ми вписа и Алфата - положението беше същото. Не те упреквам за категоричния ти оговор, защото отлично знам, че той е продиктуван от това, че така трябва да се правят нещата. Но както всичко в нашата държава, навсякъде е различно.Аз платих през юли 78 лева (сумата е по спомен) данък до края на година за 103 кончета. Умишлено в бланката не написах конете и вкарах само KW-то, но без буквите, с цел инспектораката да ги впише като к.с. Не ме огря. Догодина 150 лева... Ха честито на печелившите. :DNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар