Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за HTC Тouch Diamond 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за HTC Тouch Diamond 2

Значии взех си този телефон, HTC touch Diamond 2.Засега много му се радвам ама вече ми иде да го ударя в земята.Нарочно му изтрих настройките за интернет през вивател, ама то се прави на умно и пак успява да се свърже.Снощи се заиграх с една програма за навигация и сега гледам 22 лева ваучер ми ги нямаааа. Има ли начин да му блокирам достъпа до интернет през мобилния оператор или поне да ме пита за позволение като нокията когато някоя програма се опитва да влезе в интернет?Снощи по едно време нещо му стана и почна да пищи че му нямало сим картата и се наложи да я изадя и да я сложа пак.Четох че подобни комуникатори имали навика да повреждат старите карти на Вивател. Някой има ли представа дали има такава опасност?И последен въпрос- това желязо има ли гласов рекордер че нещо не мога да намеря??
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Ами относно GPS - може би си ползвал A-GPS - този, който е от оператора и за него разбира се си има трафик. Все пак обаче 22 лв. - това са бая MB трафик. За въпроса с интернет - може да си оставил по подразбиране телефонът да се свързва с GPRS мрежи (тези от оператора, които гълтат пари). Ако това е така - поразрови се пак из настройките и потърси тези за Wi-Fi. Там трябва да направиш по подразбиране да се свързва с безплатни Wi-Fi мрежи (ако си някъде, където има безплатен Wi-Fi) или такива с пароли (ако имаш рутер у вас или нещо подобно). А това със сим картата може би е било само бъг - случва се понякога на Windows Mobile смартфоните (какъвто е HTC Touch Diamond 2) и не е нещо опасно.П.С: Ако след като оправиш настройките на интернета пак ти начислява трафик, обади се на операторът, към който си и ги попитай защо това е така. Може би ще ти изпратят код или нещо подобно, с който да деактивираш действията на телефона (да се свързва веднага с GPRS мрежи, без да те пита). Това може би ще реши проблемите ти.

Коментар

Доколкото си спомням, при рестартиране на телефона, той си изтегля настройките от оператора. Така че, дори и да си ги изтрил, пак ги въстановява. Просто трябва да го настроиш кога какво да ползва.Пробвай тази програмка - с нея бързо и лесно можеш да забраняваш и разрешаваш връзките. P.S. А за навигацията - ако програмата си тегли картите от Интернет (като например Google Maps) естествено ще ти прави трафик. Качи си Garmin или iGO.
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ами и аз ползвам HTC, но друг модел. Последните ми 4-6 телефона са били базирани на Windows операционна система и оправия няма. Както се ровя нещо из Интернет и като се изгуби WiFi-то, ако не се усетиш да видиш иконката отгоре как се връзва с за нет-а през GPRS и си натрупва една прилична сметка . Правил съм пълна преинсталация и не, и не. Как си сваля сам настройките, не ми е ясно...помолих оператор да ми ограничи достъпа до интернет и ми казаха, че не могат, трябвало от телефона да си го огранича. Затова повечето програмки, които имат някакъв automatic update при стартиране на програмата съм ги демаркирал и съм избрал manual update.
        SKODA 105L '78
        PUNTO 1.2 MPI ELX '94
        FIAT 126p '89
        TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
        GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Мдаа точно това се получи. Ползвах точно Google maps и имах wifi обаче забелязах че на моменти се дисконектваше от рутера и явно тогава се е получило.Ама е много тъпо така даже и да не ти казва.Добре че на вивател интернета е 1.80/мб представям си ако бях на мтел.Pecho мерси за програмката.Има ли някакви интересно програми за този windows? За момента не ми върши повече работа от стария ми тел с симбиан.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Доде не си купите комуникатори под симбиян само ще ревете.Ама като разправям никой не слуша.Намирай си един е90 и си барай...
            Bravo 1.2 16v
            Lancia Dedra 1.8 16v
            Suzuki GSXR250R

Коментар

е сега вече нищо не каза :D
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

айде докато сме на темата някой има ли идея plam pre koга ще излезе в продажба ??или кога глобул ще имат от новите айфони хахаха
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Sev написа:
                  е сега вече нищо не каза :D
                  Щом казваш!ГСМ техник съм вервай ми,ползвал всите кошове.Нокия комуникатор те тва е
                  Bravo 1.2 16v
                  Lancia Dedra 1.8 16v
                  Suzuki GSXR250R

Коментар

и с какво симбиана е по-добър ?

Коментар

Sev написа:
                      и с какво симбиана е по-добър ?
                      Първо е по стабилен,по малък консуматор на енергия е,има 3 пъти повече приложения за него,да продължавам ли?
                      Bravo 1.2 16v
                      Lancia Dedra 1.8 16v
                      Suzuki GSXR250R

Коментар

само за консумацията съм съгласена за приложенията - в голяма заблуда си

Коментар

Sev написа:
                          само за консумацията съм съгласена за приложенията - в голяма заблуда си
                          Не ми се спори!С админ и мод на глава не се излиза
                          Bravo 1.2 16v
                          Lancia Dedra 1.8 16v
                          Suzuki GSXR250R

Коментар

в случая съм потребител :D но всички които са имали и за малко смартфон/пда знаят за коя ОС има повече приложения

Коментар

PREDATORst написа:
                              Доде не си купите комуникатори под симбиян само ще ревете.Ама като разправям никой не слуша.Намирай си един е90 и си барай...
                              Не мога да разбера това какво общо има с темата Човека има конкретен впрос относно НТС и ВИН мобиле.
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                              X