Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отиде си Патрик Суейзи !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отиде си Патрик Суейзи !!!

Неприятно изненадан останах. Незнаех, че е бил болен. За съжаление, страхотен актьор си отиде. Оставя култови филми като "Мръсни танци"; "Дух"; "Критична точка".....
    Американският актьор Патрик Суейзи почина на 57 години след продължителна битка с рака.Суейзи има богата артистична кариера - от танцьор на Бродуей до холивудска звезда във филмите "Мръсни танци" и "Дух" (вж. филмографията му в IMDB.com).Актьорът съобщи през 2008 г., че е болен в напреднал стадий от рак на панкреаса. През февруари той влезе в болница заради пневмония, а месец по-късно отрече да има влошаване на здравословното му състояние.Патрик Суейзи е роден през 1952 г. в Тексас. Сп. "Пийпъл" го определя като най-сексапилния жив мъж през 1991 г.Той е син на хореографка и в ранните си младежки години учи танци, преди да дебютира през 1979 г. в киното със "Скейттаун, САЩ" - музикален филм, повлиян от модата, наложена от "Треска в събота вечер".още по тематаПатрик Суейзи казва, че му остават две години0 коментара към статията 0 | Статията е разгледана 13757 пъти13757След няколко години участия в сериали и телевизионни филми Суейзи постига мигновен успех с музикалната комедия "Мръсни танци" през 1987г., където играе учител по танци.Самият той пише и изпълнява и една от емблематичните песни във филма - "She’s like the wind".

Жалко за човека. А за борбата му с рака се пише от много време. Добре е, че не загуби духа си и до последно работеше активно. По-добрият му външен вид напоследък даваше надежди на феновете му, че е преборил страшната болест, но уви...http://vbox7.com/play:4a793d7b
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Новината наистина е неприятна.Пиша този пост с тъга,бяхме луднали по филма "Мръсни танци".Един от малкото актьори които има с какво да се запомнят.Това за болеста му се знаеше,бях шокиран как тази коварна болест стопи този мъжага за отрицателно време.С филмите си Патрик Суейзи ще бъде винаги жив!
      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Много добър актьор беше. Лека му пръст!

Коментар

Почивай в мир!

Коментар

много ..........много жалко.....и тъжно.....

Коментар

Много тъжна новина! Лека му пръст ...Надявах се ,че някак си ще се закрепи положението, но болестта е много коварна. Най-любимият ми филм с негово участие бе: "Крайпътна къща" - като малки момчета той ни бе комир за пичага и готин, а за момичетата беше ... ясно какво!Много ми е криво ...
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Точно онзи ден една приятелка беше много ентусиазирана около нов сериал точно с негово участие като главен актьор! The Beast http://www.imdb.com/title/tt1103968/Жалко... Лека му пръст!!!
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Голям актьор си беше,в това няма спор. Гледал съм повечето негови филми ,включително и горе-опоменатите. Мир на праха му !
                  Уважавам тези,които ме уважават!
                  Clube do Marea!

Коментар

Много жалко "Мръсни танци"и "Дух" са едни от любимите ми филми.Да почива в мир.
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                    X