Онзи ден на срещата в Пловдив момчетата от Ланча си залепиха стикерчета ние с Фиатите - нъцки. Давайте да направим нещо по въпроса за магданоса. По принцип смаятам, че е тъпо да се делим по марки, ама вече е факт, така че останахме ние и фераритата. Помислета и предложете!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat-bg Изоставаме, момчета!
Collapse
X
-
Re: Fiat-bg ИЗОСТАВАМЕ МОМЧЕТА!!!
icko PB7932XB написа:Онзи ден на срещата в Пловдив момчетата от Ланча си залепиха стикерчета ние с Фиатите - нъцки. Давайте да направим нещо по въпроса за магданоса. По принцип смаятам, че е тъпо да се делим по марки, ама вече е факт, така че останахме ние и фераритата. Помислета и предложете!!!
-
Идеята е много добра! Особено като гледам, че от Русе сме само аз и ivo ... а в града има мнооого Фиати. Не мога да повярвам, че ниой от собствениците им не е запален фен на марката... просто най-вероятно не са попаднали на форума.Наскоро даже симислех да си разпечатам нещо като брошурки и да ги слагам под чистачките като видя някъде паркиран Фиат... но със стикери май ще стане по-лесноTEMPRA 1.6 i.e. S
Коментар
-
z написа:Идеята е много добра! Особено като гледам, че от Русе сме само аз и ivo ... а в града има мнооого Фиати. Не мога да повярвам, че ниой от собствениците им не е запален фен на марката... просто най-вероятно не са попаднали на форума.Наскоро даже симислех да си разпечатам нещо като брошурки и да ги слагам под чистачките като видя някъде паркиран Фиат... но със стикери май ще стане по-лесно
Коментар
-
Аз съм много за лепенки по колата ми,но за клуба с кеф ще се прежаля! Мисля,че не голям като транспарант надпис е добра идея! Дори ако е ок може да се направи анкетка с предложения и идеи.Дори сега като гледам логото в горния ляв ъгъл ’’Фен клуб Фиат България’’ би залепнало доста добре на страничния ми джам!
Коментар
-
mariobg
-
mariobg написа:me_to_u написа:...Дори сега като гледам логото в горния ляв ъгъл ’’Фен клуб Фиат България’’ би залепнало доста добре на страничния ми джам!Почиствам пътни знаци.
Коментар
-
Ще дойдете на мойта най-накрая... (виж аватара).Надписа не е правен с фотошоп (за разлика от номера ). Някои колеги са го виждали на срещата в Карнобат.http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=128В интерес на истината този надпис вече го няма, защото сложих под номера www.tuning.bg/forum оригинален, та ми се стори много грозно с два надписа, при това фиатския беше с много големи букви. Ще направя нещо по-фино, като ми остане време и пак ще го снимам.
Коментар
-
Трябва да видя, как стои новия стикер. На 26/27 февруари, на срещата в Сливен, който дойде и на него ще дам такъв стикер: www.tuning.bg/forum :D Immortal , видя ли , как стикера свети нощно време?Продавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
Коментар
-
street_vagabont написа:Трябва да видя, как стои новия стикер. На 26/27 февруари, на срещата в Сливен, който дойде и на него ще дам такъв стикер: www.tuning.bg/forum :D Immortal , видя ли , как стикера свети нощно време?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар