Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е по-по-най

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    style34 написа:
    Immortal, защо винаги даваш пример с "Психологията на бай Иван от село, дето си хвърля боклука през прозореца."?
    Само за протокола: Хората от село не си изхвърлят боклука през прозореца. Това е патент на жителите на един конкретен град, няма да споменавам имена.
    Replay написа:
    Платформата на Мареа -Дедра е една и съща с леки разлики,Дедра е модел от 90-та година ,Мареа от 97,независимо че си сравнявал коли от една година,независимо от Фейслифта на Дедра,модела си остава една идея по възрастен.
    Съгласих се, че не са съвсем от едно поколение. И една малка корекция - мареа се произвежда от 1996 г., поне според http://catalog.auto.ru/catalog/cars/fiat/marea/ .
    96та ти ме поправи ,много хора казват че ползваната платформа е добра и иманно затова се слага на модели като Типо,Темпра,Купе,Дедра,Делта,145,146,155...сигурно изпускам някой,но за мен това е просто рязане на бюджет,защо не качиха Мареа на платформата на 156,предполагам защото цената на Мареа щеше да е почти колкото на 156,а Фиат е бюджетен автомобил ,предназначен за определени пазари на които се гони цена и затова хайде на старата платформа.
    Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
    I am in love with my cars

Коментар

Понеже много често се използва по темите термина "платформа" - някой ще го дефинира ли?
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Харесва ми че сте се насочили добре :D Защо ланчи от по-висок клас струват колкото фияти от по-нисък клас?!?Мисля че това отговаря на всички въпроси и е време да се приключи спора преди да се изпокарате Това с търсенето и цената е пълна глупост,по тая логика бентли и бугати като нямат много продажби дайте да ги пуснат по 3000лв след 5-6 години Не се заблуждавайте,качествената стока винаги си държи цена.Даже в повечето случаи хубавите неще с времето стават по-скъпи

Коментар

Пишете и вярвайте в каквото си искате.Ланча е луксозната версия на ФИАТ, така е било и така ще бъде.Аз никога няма да се кача повече на ФИАТ, ще си карам гадните и чупещи се Ланчи.Скоро ще се кача на Либра, пък ако дал Господ, след някоя и друга годинка - на Делта 3.П.П. Само за справка - комшията ми преди по-малко от месец продаде Lancia Delta HF Integrale (1987) за 8000 лв без пазарлък (онова зеленото, от Италфест Стара Загора). Ако някой от вас продаде FIAT 1987 година на такава цена - ще му стисна ръката.Ето една обява на "обезценяваща се" Ланча... http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=146408388 Има-няма 260.000 лв, ко му плащаш?!? Почти колкото един ФИАТ.

Коментар

не разбрах какво точно сравнявате и защо се карате?
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ele, и на мен не ми е ясно. Изпадам в недоумение. Както в първия си пост написах - все едно да сравняваме Тойота и Лексус.Той производителя си казва, че Ланча му е луксозния модел, но потребителя на кошница, сглобена от 2 коли в италианските морги не мисли така...Е, всеки има право на мнение...

Коментар

И аз, чета, чета - вече толкоз страници - и се чудя какво спорим тука. Нашата работа малко е като киселото грозде. И аз си харесвам много Мареата, попохвалвам си я и прехвалвам в някои теми, но без да се замисля бих се качил в една Либра - голяма класа излъчва този автомобил.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Immortal написа:
                  Пишете и вярвайте в каквото си искате.Ланча е луксозната версия на ФИАТ, така е било и така ще бъде.Аз никога няма да се кача повече на ФИАТ, ще си карам гадните и чупещи се Ланчи.Скоро ще се кача на Либра, пък ако дал Господ, след някоя и друга годинка - на Делта 3.П.П. Само за справка - комшията ми преди по-малко от месец продаде Lancia Delta HF Integrale (1987) за 8000 лв без пазарлък (онова зеленото, от Италфест Стара Загора). Ако някой от вас продаде FIAT 1987 година на такава цена - ще му стисна ръката.Ето една обява на "обезценяваща се" Ланча... http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=146408388 Има-няма 260.000 лв, ко му плащаш?!? Почти колкото един ФИАТ.
                  Аз не видях някои да оспорва че ланча е луксозната версия на фиат Странното е че като е върха в лукса и качеството,защо е ефтина колкото фиат?(за втора ръка говоря)При всички останали марки луксозните изпълнения и на по 20 години държът в пъти по-високи цени спрямо нискобюджетните си модели.А тая обява където си я дал за пример мисля че няма нужда да се коментира много.Света е голям и пълен с луди,ходи му стисни ръката на тоя като я продаде

Коментар

sugarboy написа:
                    И аз, чета, чета - вече толкоз страници - и се чудя какво спорим тука. Нашата работа малко е като киселото грозде. И аз си харесвам много Мареата, попохвалвам си я и прехвалвам в някои теми, но без да се замисля бих се качил в една Либра - голяма класа излъчва този автомобил.
                    Еми какво се чудиш,в мобиле.бг ги има на кило от 3 до 5000лв.

Коментар

Размерът бе, Бо Делтата е по-малка от тройката и Цетката...Бравото и Делтата са в класа на Голф, БМВ 1-чка... може би една идея по-големи, но са си в този клас...Имортал го е казал (косвено) - има една Ланча и тя е в линка му, всички я знаем пп да не се караме, всеки си хвали своето екстри мекстри... тинтири минтири... въпросът е каква бройка ще улучиш втора ръка...и въпрос на вкус и предпочитания интересно ми е след 10-тина години, живот и здраве, подозирам, че новите Браво и Делта ще са бая по-здравички от Голф 6 или Астрата...не знам защо - нещо кризи-мризи, покупко-продажби, ще видим дали ще се смени сатуквото и психиката на хората
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

Punto 1.4T написа:
                        Еми какво се чудиш,в мобиле.бг ги има на кило от 3 до 5000лв.
                        Още 2-3 години, да поотрасне бебето, щото знаете как цапат малките деца, а и засега Мареата върши черната работа
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

BEX---GT написа:
                          Размерът бе, Бо Делтата е по-малка от тройката и Цетката...Бравото и Делтата са в класа на Голф, БМВ 1-чка... може би една идея по-големи, но са си в този клас...
                          Дори и този ти довод не е верен.Делтата е точно 1:1 с 3-ката и Ц класата Пробвай пак
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Immortal написа:
                            Ele, и на мен не ми е ясно. Изпадам в недоумение. Както в първия си пост написах - все едно да сравняваме Тойота и Лексус.Той производителя си казва, че Ланча му е луксозния модел, но потребителя на кошница, сглобена от 2 коли в италианските морги не мисли така...Е, всеки има право на мнение...
                            Хм... А си спомням как беше написал веднъж, че ако Темпрата ти имаше климатик още щеше да си я караш...
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Immortal написа:
                              Ето една обява на "обезценяваща се" Ланча... http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=146408388 Има-няма 260.000 лв, ко му плащаш?!? Почти колкото един ФИАТ.
                              Тази обява ме разсмя. Ама друго си е вместо едно Ферари да караш тази изящна и красива кола.....
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                                Immortal написа:
                                Ето една обява на "обезценяваща се" Ланча... http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=146408388 Има-няма 260.000 лв, ко му плащаш?!? Почти колкото един ФИАТ.
                                Тази обява ме разсмя. Ама друго си е вместо едно Ферари да караш тази изящна и красива кола.....
                                Тази кола е КУЛТ в рали шампионата. И аз смятам, че Ланчата е по-по-най от Фиата,въпреки че карам Фиат. Всеки има право на мнение,но не може на черното да се каже бяло.
                                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                                X