Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е по-по-най
Collapse
X
-
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
-
style34 написа:Immortal написа:style34 написа:Immortal, да сложиш Ланча до Ролс Ройс си направо смешно вече :D
Коментар
-
Определено фиат имат повече красиви модели, например този тезис по горе въбшно е смях в залата, и на либрата тея фарове - напомня на някой мерцедес . Отврат!! Обаче пък дедрата ми харесва (някой се беше изказал отрицателно за нея. Явно въпрос на вкус). Ако ви кажа кое наи ме привлича в оборудването на либрата (не във визията на интериора - там всичко е супер) сигурно ще ми се изсмеите - оригиналната аудиосистема BOSE
Коментар
-
Immortal написа:style34 написа:Immortal написа:style34 написа:Immortal, да сложиш Ланча до Ролс Ройс си направо смешно вече :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Immortal написа:style34 написа:Immortal, да сложиш Ланча до Ролс Ройс си направо смешно вече :DMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Боже колко мъка има по тоя свят точно аз за ланча няма се обаждамLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Joro написа:Определено фиат имат повече красиви модели, например този тезис по горе въбшно е смях в залатаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Не бих казал въобще че са грозни, просто си имат особен техен си чар.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Не бих казал въобще че са грозни, просто си имат особен техен си чар.Immortal написа:Стайл, ти явно не разбираш нещата по начин, различен от буквалния...Immortal написа:А относно дали са красиви Ланчите или не - въпрос на вкус (казало кучето и си облизало топките) На мен лично Тезиса ми е много симпатичен. А Либрата ми е на сърцето...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Четох, четох, четох и не можах да се сдържа - та мойто мнение е в защита на Lancia, харесвам и Либра-та и Тези-са и ако успея да се докопам до една от двете (за предпочитане Тезис) всички, които ги плюете и казвате, че Fiat е по-добър ще ви викна да ми се смеете на колата !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар