Ми резултата стана вече 3:0 и спирам анкетата вече. С една дума отивам да се давя само че в четвъртък защото утре е пазарен ден в Ловеч и може пък нещо непредвидено да изкочи. :D А и малко да принудя тия от автокъщата да намалят от цената . Те ми се обаждаха тая сутрин ще ходя ли да я взема, че ако трябва още малко можело да се направи нещо с цената .Абе ще се пиша малко по така търговец и ще опитам поне консумативите да ми дадат без пари пък и даже да ги сменят на место защото си имат много хубав сервиз .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хубаво Стило по обява.
Collapse
X
-
коцев написа:2:0 за Стилото . Ако още един го похвали май ще отида да го вземаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
коцев написа:Абе ще се пиша малко по така търговец и ще опитам поне консумативите да ми дадат без пари пък и даже да ги сменят на место защото си имат много хубав сервиз .Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Да . В тази автокъща е .Ако свали на 7 000лв без да му мисля го отнасям като бръмбар сламка . :D Съпругата след месец навършва 60 години и се пенсионирва та ще и приляга много :D Тя ще кара а аз ще се возя тузарски Ето и линка на автокъщата .http://www.autodetelinapl.bg/autogallery1.htm
Коментар
-
Ако продължаваш да броиш гласовете сложи още 1 и заради мен. (Мисля че е ясно за кого гласувам). След като си продадох Бравото започнах да търся единствено Стило (с три врати) понеже бях се влюбил в тази кола. Търсенето продължи около 3 месеца даже и повече. В началото гледах твърдо дизел, но след като огледах повече от половината дизели предлагащи се на българсия пазар (всички бяха обявени на цена над 7500) нещо се разочеровах, не можах да си харесам читав дизел. След това намерих колата която търсих, верно бензин е обаче съм супер добволен и не бих се качил за момента на друга кола. Та мисълта ми е следната щом не си на зор за кола, доколкото разбрах от предните мнения, не бързаи. Направи си 1 разходка до София понеже тук е по глямо предлагането виж 5 6 автомобила и може срещу инвестираните 50 лева за гориво да намериш нещо по читаво и за по малко пари. Убедил съм се че снимките и думите на продавача нямат нищо общо с реалноста.
Коментар
-
Здравейте г-н Коцев Отдавна не сме се засичали из форума...Относно Митсубишито - почти всяка сутрин ме карат на работа с такова. Вози прилично, разхода на бензин (моментен) дори в София не прескача 6.5/100.Двигателя е 1.3, но ме учудва с динамиката си и ускорява прилично. Обаче...като дизайн...ужасен автомобил. Пунто-то ми МК1 ’94 вътре беше с по добър дизайн!!! А относно разглежданото в темата Стило - мислех да пусна и аз линк към обявата, защото ме очарова комбинацията от екстрите Видях обявата от момента на излизането и, даже написах темата във форума, но не я публикувах, а я изтрих....не исках някои да каже, че правя реклама.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Това което се предлага в Плевен е може би по стара версия от това на колегата дето е пуснал темата .Тук някой неща липсват .Но пак е прилично . Колкото до зор хич не съм, че както писах имам две коли на разположение . Просто купувам за да стане алъш-вериша Е , и малко така да се поизхвърля та да мога и аз да карам със 200км
Коментар
-
Ами както е тръгнала работата може утре и да изгоря като го купя. Днеска в Ловеч не ми хареса нищо от предлаганите коли . Нещо само не мога да схвана какво не ви харесва японката Ще ми излезе кажи -речи двойно по евтина и пак си има елементарни залъгалки . Абе утре че ще се ходи на Плевен то е ясно ами да видим колко ще свалят от цената ако искат да се оттърват от него .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар