Ходих до Плевен ,но се върнах без Стилото . Оказа се, че ми трябвало още едно хиляда лева допълнително еко такса ,гражданска отговорност ,винетка са над 400лв . Смяна на ремък ,ролки , маслен филтър и въздушните за климатика и маслото и някакъв си още ремък та всичко това със смяната прави 560лв .И ето ти хилядарка . Утре отивам до Троян да огледам тамошните автокъщи . А това Стило няма къде да избяга . :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хубаво Стило по обява.
Collapse
X
-
коцев написа:Ходих до Плевен ,но се върнах без Стилото . Оказа се, че ми трябвало още едно хиляда лева допълнително еко такса ,гражданска отговорност ,винетка са над 400лв . Смяна на ремък ,ролки , маслен филтър и въздушните за климатика и маслото и някакъв си още ремък та всичко това със смяната прави 560лв .И ето ти хилядарка . Утре отивам до Троян да огледам тамошните автокъщи . А това Стило няма къде да избяга . :DNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Аз хич не съм на зор ,че имам още два автомобила ама ей тъй да има алъш-вериш рекох да се изфукам със Стилото. Абе ще потъна аз с още някоя кола но нека малко пообиколя пазарите. Пък и това 500лв консумативи малко ми разфокусираха очите При стипендия / пенсия / 220лв това Стило ще ми бъде като на гол тумбак чифте пищови .
Коментар
-
коцев написа:Ходих до Плевен ,но се върнах без Стилото . Оказа се, че ми трябвало още едно хиляда лева допълнително еко такса ,гражданска отговорност ,винетка са над 400лв . Смяна на ремък ,ролки , маслен филтър и въздушните за климатика и маслото и някакъв си още ремък та всичко това със смяната прави 560лв .И ето ти хилядарка . Утре отивам до Троян да огледам тамошните автокъщи . А това Стило няма къде да избяга . :DAlfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Абе не съм много съгласен че консумативите на всяка кола са по около 500лв .На Мерца ремъка ми е 56лв една ролка 45лв филтър 12лв и масло 70лв .30лв за смяната и пей сърце . Къде са 200лв къде са 500лв ? Пък и по него няма грам електроника .Сядаш и караш . :D :D :D :D Мерца ми купи царя като дайде на власт , Пунтото ми го купи Станишев като взе власта и сега бат Бойко ме кара да си отбера нещо по така та затова ще се гмурна в дълбокото . Може и де не се изплува после
Коментар
-
коцев написа:Абе не съм много съгласен че консумативите на всяка кола са по около 500лв .На Мерца ремъка ми е 56лв една ролка 45лв филтър 12лв и масло 70лв .30лв за смяната и пей сърце . Къде са 200лв къде са 500лв ? Пък и по него няма грам електроника .Сядаш и караш . :D :D :D :D Мерца ми купи царя като дайде на власт , Пунтото ми го купи Станишев като взе власта и сега бат Бойко ме кара да си отбера нещо по така та затова ще се гмурна в дълбокото . Може и де не се изплува послеMarea HLX 147ps
Коментар
-
Може и да има верига някъде извътре но отвънка е само един който задвижва генератора ,помпата за хидравлика на волана и водната помпа .Бе Мерцедес проста работа . Ама пък и да знаеш двигателя само как мърка и ти пълни душата с кеф.И да си купя Стило то Мерца пак ще си го държа ама и Пунтото зор ще прежаля и ето как човек сам си създава гайле от много имане .
Коментар
-
коцев написа:Може и да има верига някъде извътре но отвънка е само един който задвижва генератора ,помпата за хидравлика на волана и водната помпа .Бе Мерцедес проста работа . Ама пък и да знаеш двигателя само как мърка и ти пълни душата с кеф.И да си купя Стило то Мерца пак ще си го държа ама и Пунтото зор ще прежаля и ето как човек сам си създава гайле от много имане .Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Лачено Стило.Да питам някой познавач: Какво е НИВОМАТ при Стило? Щото гледам пише такава екстра, порових в нета и открих, че при БМВ това си е активно задно окачване, подобно на това на Ситроен. Чудя се, дали и при Стило е същото?!?Иначе за какви по-нови задни стопове пита колега по-горе?!? Няма други задни стопове на Стило 5 врати. "Хубавите" стопове са само на 3-вратите.
Коментар
-
Според моите разбирания става дума за отоплението на седалките . Влизаш зимата както е студено пускаш отоплението на седалките и след две три минути усещаш топлината . :D Сина ми ме изненада зимата като пусна неговите и се почудих двигателя още студен пък седалките се затоплиха . Така мисля аз пък който по разбира от печки да казва .
Коментар
-
Kotseto написа:Печка... За първи път чъвам такова нещо някои ще ми даде ли малко инфо за това какво представлява тази екстра и къде се намира.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Но пък за сметка на това е изключително рядко срещана.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар