Колеги, вижте какво Стило намерих по обява.http://www.mobilen.bg/11250016995749466Това е най-високото ниво на оборудване и може да се намери супер рядко.Някой гледал ли го е на живо да си каже мнението, че направо не е за изпускане
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хубаво Стило по обява.
Collapse
X
-
Re: Хубаво Стило по обява.
BO написа:Колеги, вижте какво Стило намерих по обява.http://www.mobilen.bg/11250016995749466Това е най-високото ниво на оборудване и може да се намери супер рядко.Някой гледал ли го е на живо да си каже мнението, че направо не е за изпусканеA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
svetkos_ написа:emzo написа:Е има бая глезотийки, но да беше с 140 или 150 коньовия агрегатF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
На моето ако му сложа навигация и такъв волан, ще е почти същото като екстри.Почти - говорим за кожата, и седалка-кефовете, моето е с плюш.Цената е бая висока ми се струва. За толкова по-рано имаше едно 1.9 16В 140кс без тавана, и с две врати.Честно казано съм свикнал с 4 врати, и ... такова си търсих, 2 някак ми се струва орязано, малка количка.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:На моето ако му сложа навигация и такъв волан, ще е почти същото като екстри.Почти - говорим за кожата, и седалка-кефовете, моето е с плюш.Цената е бая висока ми се струва. За толкова по-рано имаше едно 1.9 16В 140кс без тавана, и с две врати.Честно казано съм свикнал с 4 врати, и ... такова си търсих, 2 някак ми се струва орязано, малка количка.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Ако питаш мен най-голямата екстра му е печката.Това е все едно да сравняваме кола с климатик с такава без.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
А бе с две думи колата си е супер поне на снимките а и с тези екстри, ако си решил отивай гледаш Я и решаваш на място няма какво да му мислиш.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Хубаво Стило по обява.
BO написа:Колеги, вижте какво Стило намерих по обява.http://www.mobilen.bg/11250016995749466Това е най-високото ниво на оборудване и може да се намери супер рядко.Някой гледал ли го е на живо да си каже мнението, че направо не е за изпусканеДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
И аз съм си заплюл такова и нищо чудно в понеделник да го имам .Малко ме спъва това че снощи не дойде купувача за Пунтото ми и да купя и трета кола ще ми дойде бая множко. А иначе тоя модел и цялото оборудване на купето ми взема акъла . Даже това което го показвам го капарирах за 7 500 за някой са много пари а за други нормално.2002 година е. на 170 000 км. 1.9 JTD
Коментар
-
коцев написа:И аз съм си заплюл такова и нищо чудно в понеделник да го имам .Малко ме спъва това че снощи не дойде купувача за Пунтото ми и да купя и трета кола ще ми дойде бая множко. А иначе тоя модел и цялото оборудване на купето ми взема акъла . Даже това което го показвам го капарирах за 7 500 за някой са много пари а за други нормално.2002 година е. на 170 000 км. 1.9 JTDvaskoni_1980 написа:и според мен колицата си е супер тази година с толкова екстри какво да искаме повече а?лапвай я колега те ще ти намалят и от ценатаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар