Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хубаво Стило по обява.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ходих до Плевен ,но се върнах без Стилото . Оказа се, че ми трябвало още едно хиляда лева допълнително еко такса ,гражданска отговорност ,винетка са над 400лв . Смяна на ремък ,ролки , маслен филтър и въздушните за климатика и маслото и някакъв си още ремък та всичко това със смяната прави 560лв .И ето ти хилядарка . Утре отивам до Троян да огледам тамошните автокъщи . А това Стило няма къде да избяга . :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Ходих до Плевен ,но се върнах без Стилото . Оказа се, че ми трябвало още едно хиляда лева допълнително еко такса ,гражданска отговорност ,винетка са над 400лв . Смяна на ремък ,ролки , маслен филтър и въздушните за климатика и маслото и някакъв си още ремък та всичко това със смяната прави 560лв .И ето ти хилядарка . Утре отивам до Троян да огледам тамошните автокъщи . А това Стило няма къде да избяга . :D
      Демек е станало keiner da . Кофти работа, колега. Дано все пак да вземеш това, което ти се иска.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Аз хич не съм на зор ,че имам още два автомобила ама ей тъй да има алъш-вериш рекох да се изфукам със Стилото. Абе ще потъна аз с още някоя кола но нека малко пообиколя пазарите. Пък и това 500лв консумативи малко ми разфокусираха очите При стипендия / пенсия / 220лв това Стило ще ми бъде като на гол тумбак чифте пищови .

Коментар

коцев написа:
          Ами то каквато и кола да купиш, тези разходи си ги имаш. Но успех с търсенето, дано попаднеш на кола, чийто собственик я е гледал така, както ти гледаш твоите. :D П.С. И ако купиш такова Стило, закарай го да му сложат ограничител на скоростта до 100, че много бягат и ще се изкушиш някой път да загубиш златния талон. Шегувам се, разбира се!
          Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
          Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Абе не съм много съгласен че консумативите на всяка кола са по около 500лв .На Мерца ремъка ми е 56лв една ролка 45лв филтър 12лв и масло 70лв .30лв за смяната и пей сърце . Къде са 200лв къде са 500лв ? Пък и по него няма грам електроника .Сядаш и караш . :D :D :D :D Мерца ми купи царя като дайде на власт , Пунтото ми го купи Станишев като взе власта и сега бат Бойко ме кара да си отбера нещо по така та затова ще се гмурна в дълбокото . Може и де не се изплува после

Коментар

коцев написа:
              Абе не съм много съгласен че консумативите на всяка кола са по около 500лв .На Мерца ремъка ми е 56лв една ролка 45лв филтър 12лв и масло 70лв .30лв за смяната и пей сърце . Къде са 200лв къде са 500лв ? Пък и по него няма грам електроника .Сядаш и караш . :D :D :D :D Мерца ми купи царя като дайде на власт , Пунтото ми го купи Станишев като взе власта и сега бат Бойко ме кара да си отбера нещо по така та затова ще се гмурна в дълбокото . Може и де не се изплува после
              МБто не е ли с верига колега
              Marea HLX 147ps

Коментар

Може и да има верига някъде извътре но отвънка е само един който задвижва генератора ,помпата за хидравлика на волана и водната помпа .Бе Мерцедес проста работа . Ама пък и да знаеш двигателя само как мърка и ти пълни душата с кеф.И да си купя Стило то Мерца пак ще си го държа ама и Пунтото зор ще прежаля и ето как човек сам си създава гайле от много имане .

Коментар

коцев написа:
                  Може и да има верига някъде извътре но отвънка е само един който задвижва генератора ,помпата за хидравлика на волана и водната помпа .Бе Мерцедес проста работа . Ама пък и да знаеш двигателя само как мърка и ти пълни душата с кеф.И да си купя Стило то Мерца пак ще си го държа ама и Пунтото зор ще прежаля и ето как човек сам си създава гайле от много имане .
                  Е старите мерцедеси са ... златни ... просто най-добрите коли правени някога за мен ... откъм качество са просто ... думи няям
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Лачено Стило.Да питам някой познавач: Какво е НИВОМАТ при Стило? Щото гледам пише такава екстра, порових в нета и открих, че при БМВ това си е активно задно окачване, подобно на това на Ситроен. Чудя се, дали и при Стило е същото?!?Иначе за какви по-нови задни стопове пита колега по-горе?!? Няма други задни стопове на Стило 5 врати. "Хубавите" стопове са само на 3-вратите.

Коментар

Печка... За първи път чъвам такова нещо някои ще ми даде ли малко инфо за това какво представлява тази екстра и къде се намира.

Коментар

Според моите разбирания става дума за отоплението на седалките . Влизаш зимата както е студено пускаш отоплението на седалките и след две три минути усещаш топлината . :D Сина ми ме изненада зимата като пусна неговите и се почудих двигателя още студен пък седалките се затоплиха . Така мисля аз пък който по разбира от печки да казва .

Коментар

Kotseto написа:
                          Печка... За първи път чъвам такова нещо някои ще ми даде ли малко инфо за това какво представлява тази екстра и къде се намира.
                          Ами елементарно както и звучи. Просто печка.Зимата се качваш от -20 градуса в автомобил който те чака примамливо с температура от 20 градуса (примерно) и газ на където ти видят очите.А тази печка с още малко инвестиция, може да му се прибави и циркулационна помпа и дистанционно.На дистанционното виждаш колко градуса е температурата извън колата и тази в колата.Ако искаш може от дистанционното (което в градски условия хваща от поне 200 метра, тоест колата ако ти е някъде на паркинга от всякъде от блока може да си активираш печката) да си пуснеш печката, слизаш след 30 минути и колата ти топла и те чака да си ходите.Както казах с малката инвестиция може да се пали и с таймер. Ти просто го нагласяваш примерно в 8.30 сутринта, когато знаеш, че излизаш за работа, колата искаш да ти е подготвена до 20 градуса в купето. За всичко останало тя се грижи, а ти само се радваш.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Да допълня малко ВО, не става дума само за отопление на купето. Топли се и охлаждащата течност, така че няма "студен" старт, палиш колата и е на 90 градуса.

Коментар

... нямам думи просто, наистина тази екстра ми се вижда доста по-полезна в сравнение с всички останали глезотиики на Стилото.

Коментар

Но пък за сметка на това е изключително рядко срещана.
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X