Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хубаво Стило по обява.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хубаво Стило по обява.

Колеги, вижте какво Стило намерих по обява.http://www.mobilen.bg/11250016995749466Това е най-високото ниво на оборудване и може да се намери супер рядко.Някой гледал ли го е на живо да си каже мнението, че направо не е за изпускане
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Re: Хубаво Стило по обява.

BO написа:
    Колеги, вижте какво Стило намерих по обява.http://www.mobilen.bg/11250016995749466Това е най-високото ниво на оборудване и може да се намери супер рядко.Някой гледал ли го е на живо да си каже мнението, че направо не е за изпускане
    Tова си е автомобилче отвсякъде. И цената е добра. Направо ме лудна.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

най-високото ниво на оборудване не включва ли и алуминиеви джанти?
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Е има бая глезотийки, но да беше с 140 или 150 коньовия агрегат
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Абе така е, ама за 6 години колица и с толкова екстри, едва ли 115-те магарета ще са от значение. Поне аз така смятам.
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

4 врати? no thanks.п.с. специално за Стило-то де, ужасно е в тоя вариант.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

svetkos_ написа:
              emzo написа:
              Абе така е, ама за 6 години колица и с толкова екстри, едва ли 115-те магарета ще са от значение. Поне аз така смятам.
              Мммне, следващата ми кола, която съм я харесал вече, ще е пак италианка, но няма да е ФИАТ, точно заради това.п.с. аа то имало 2.4 ЖТД Стило, ееей такова ще си търся
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                ..п.с. аа то имало 2.4 ЖТД Стило, ееей такова ще си търся
                Това пък къде го видя?
                A20DTH ЖТД ама не баш
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

На моето ако му сложа навигация и такъв волан, ще е почти същото като екстри.Почти - говорим за кожата, и седалка-кефовете, моето е с плюш.Цената е бая висока ми се струва. За толкова по-рано имаше едно 1.9 16В 140кс без тавана, и с две врати.Честно казано съм свикнал с 4 врати, и ... такова си търсих, 2 някак ми се струва орязано, малка количка.
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                    На моето ако му сложа навигация и такъв волан, ще е почти същото като екстри.Почти - говорим за кожата, и седалка-кефовете, моето е с плюш.Цената е бая висока ми се струва. За толкова по-рано имаше едно 1.9 16В 140кс без тавана, и с две врати.Честно казано съм свикнал с 4 врати, и ... такова си търсих, 2 някак ми се струва орязано, малка количка.
                    Ако питаш мен най-голямата екстра му е печката.Това е все едно да сравняваме кола с климатик с такава без.
                    A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

BO написа:
                      Ако питаш мен най-голямата екстра му е печката.Това е все едно да сравняваме кола с климатик с такава без.
                      Така е ! Печка и подгряване на седалките за зимата , стъклен таван за лятото Супер е . А ако може и да му се сложат стопове от по-новото , с тях ми е по-симпатично
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

А бе с две думи колата си е супер поне на снимките а и с тези екстри, ако си решил отивай гледаш Я и решаваш на място няма какво да му мислиш.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Re: Хубаво Стило по обява.

BO написа:
                          а и според мен колицата си е супер тази година с толкова екстри какво да искаме повече а?лапвай я колега те ще ти намалят и от цената
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

И аз съм си заплюл такова и нищо чудно в понеделник да го имам .Малко ме спъва това че снощи не дойде купувача за Пунтото ми и да купя и трета кола ще ми дойде бая множко. А иначе тоя модел и цялото оборудване на купето ми взема акъла . Даже това което го показвам го капарирах за 7 500 за някой са много пари а за други нормално.2002 година е. на 170 000 км. 1.9 JTD
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                              И аз съм си заплюл такова и нищо чудно в понеделник да го имам .Малко ме спъва това че снощи не дойде купувача за Пунтото ми и да купя и трета кола ще ми дойде бая множко. А иначе тоя модел и цялото оборудване на купето ми взема акъла . Даже това което го показвам го капарирах за 7 500 за някой са много пари а за други нормално.2002 година е. на 170 000 км. 1.9 JTD
                              Охоо, здравейте г-н Коцев.Кой ще минава в бандата на жтд-тата :P Ще се радваш много на автомобилчето и да си го караш с голям мерак, и да нямаш проблеми
                              vaskoni_1980 написа:
                              и според мен колицата си е супер тази година с толкова екстри какво да искаме повече а?лапвай я колега те ще ти намалят и от цената
                              Да разменя Либра за Стило?
                              A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                              X