Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телефон на КАТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Телефон на КАТ

Здравейте колеги Трябва ми работещ !! телефон на КАТ София, за информация става въпрос. Нямам много време да прескоча в работно време и затова трябва да им звънна по телефона да питам нещо. Или другия вариант е на КАТ Велико Търново, пак за информация. Трябва да ми пратят талона в Търново другата седмица или да ми презаверят акта, но няма да мога да се прибера. Въпроса е дали може да си го взема оттук или тук да ми го презаверят. Ако може, ще намеря начин да ида в тукашния КАТ. Някой знае ли нещо по въпроса ?П.П. Под "тук" имам предвид София
    Fiat Brava 1.4 12V

Тези вършат ли ра6ота?http://www.kat.mvr.bg/
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Re: Телефон на КАТ

Dandy написа:
      Здравейте колеги Трябва ми работещ !! телефон на КАТ София, за информация става въпрос. Нямам много време да прескоча в работно време и затова трябва да им звънна по телефона да питам нещо. Или другия вариант е на КАТ Велико Търново, пак за информация. Трябва да ми пратят талона в Търново другата седмица или да ми презаверят акта, но няма да мога да се прибера. Въпроса е дали може да си го взема оттук или тук да ми го презаверят. Ако може, ще намеря начин да ида в тукашния КАТ. Някой знае ли нещо по въпроса ?П.П. Под "тук" имам предвид София
      От опит знам, че за 1 месец никога не стига талона от един КАТ в друг. Моя един път беше вземан в Сф и чаках 2 месеца за да стигне в Ст.Загора. Презаверката си я направих (понеже тогава живеех в Сф) в КАТ София-Окръг. Там защото първо няма хора и второ не се заяждат служителките. Това е в Гео Милев на високото. Иначе абсурд да ти го дадат в Сф. Щом се водиш на отчет в Търново. А тука от Бургас един път ми патува талона 3 месеца до Зарата. Една служителка ми каза, че един път може да си го презавериш акта където и да отидеш, но за всяка друга презаверка само там където те водят на отчет.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

trace написа:
        Тези вършат ли ра6ота?http://www.kat.mvr.bg/
        Ми точно там влязох първо, но мисля, че съм кьорав. Не видях телефони, а само адреса. Ако има съжалявам, но наистина не ги виждам А на контакти има доста телефони, но все на началници. Незнам дали е редно да се звъни за такова нещо на тях...
        Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Мисля, че този телефон е точно този, който ти трябва. Има и приемни часове, така че ако не е за по тела може в приемно време да ти отговорят.Началник група "Административно- наказателна дейност"Д. Дескова тел.982-4828

Коментар

Преди няколко месеца ми писаха акт за неправилно паркиране. Мислех, че трябва да си чакам талона в КАТ-Пазарджик, защото там се водя на отчет. Отидох след 20-ина дни в КАТ-София да си удължа акта, защото НП с талона никога не пристига навреме... Там служителя ми каза, че НП е издадено вече, но не е изпратено в Пазардик и ако искам мога да си го получа тук на място. Така и стана, получих си постановлението, платих си глобата и готово.Миналия месец пак ми писаха акт за неправилно паркиране(вече трети за това нарушение ), отивам в понеделник с нагласата направо да плащам и да си получа талона, но уви... Служителя на гишето за удължаване (едно дребно, черничко, грозно полицайче) ми говори на висок тон и ми казва, че вече не можело... преди си било за преди... да ходя да си чакам НП и талона в Пз. Теглих му една майна и си тръгнах... Сега не съм сигурен дали наистина вече не може да се получават талоните тук или оня гном просто беше станал с гъз@ на горе...Бих помолил автора на темата като разбере как стоят нещата да сподели, ще бъде полезно за много от нас Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Звънни на 165, ще те препратят където ти трябва. Стига първо да вдигнат....

Коментар

Working...
              X