Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автобоя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автобоя

Здравейте. Първо се извинявам ако съм сгрешил раздела нов съм във форума ! Имам един старичък фиат 125 Искам да му сложа една боя Вие какво бихте ми препоръчали като боя.. цена на боя и колко е един литър боя Фиата е чисто нов върви здраво кат оза годините се От Благоевград съм

аз бих заложил на черно или оранжево, а най-добре комбинация от цветове...но като се замисля, може да му метнеш една абартова тема като на новите 500..ще е доста култово и красиво в сервиз боята на тази кола би стъпила към 800лв, за повече не си заслужава...качествени бои са Глазурит... за тях се срещам, но цени не знам...да пуснеш някоя снимка после
    Прикачени файлове
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Spies Hecker, около 100-120лв. литъра.http://www.spieshecker.com/portal/
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Ето снимки: http://prikachi.com/files/1060963a.j...s/1060966Z.jpgBEX---GT добра т ие идеята но аз искам по скромни цени колата е стара и няма да си заслужава trace от къде може да се закупи такава боя Примерно тук в Благоевград има ли магазин от където да се купи

Коментар

Ти знаеш ли колко още те чака докато докараш тая ламарина до добра повърхност, като гледам си е бая криво на места е на вълни, а сигурно има и гнило?!
          MB 280 S W108 67' - pickUp
          MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
          ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
          Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
          office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Удари му една алкидна боя с валяка и няма да имаш ядове и с ръждата дори.Ще ти излезе и до 20 лв.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

багажника отгоре ще го махнеш нали ?и каква цел гониш? леко газария или просто защотото му се налага.Ако е 2рото, както Tornado каза.. бии му акриала
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Tornado написа:
                Удари му една алкидна боя с валяка и няма да имаш ядове и с ръждата дори.Ще ти излезе и до 20 лв.
                Подкрепям предложението.Може и на четка да го мине.С по рядка боя много добре се разлива.Тази кола не заслужава повече от алкидна боя.В Практикер има голям избор на такива бои.Освен това оргиналната му боя е също алкидна.На четка се харчи много малко боя.С 1 литър ще обходиш отвсякъде колата и ще ти остане за корекции.

Коментар

Моя грешка, заблудих се, че е малкото фиатче, 126 :D ами, наистина ако гониш бюджет и имаш мерак, можеш и сам да си го направиш, само да го облепиш хубаво...друга идея за това фиатче - червено с бели джанти, класика...и ако искаш да дразниш органите на реда можеш да му метнеш полицейска тема, без надписите разбира се Успех
                  Прикачени файлове
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

За Благоевград не знам, но предполагам тря6ва да я има из тамошните магазини.Ако имаш път насам може и по-евтино да я вземеш понеже имам приятел 6ояджия,а на него като редовен клиент му правят отстъпки.
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Може да пробваш и със MOBIHEL, мисля че гледах някакви цени от сорта на 30лв/л
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

я така и така има тема да попитам понеже утре си вземам новичката броня от Пловдив и ще трябва да я боядисам...къде ще ми препоръчате в София...но държа да е хубаво дори и да е по скъпо...ако някой може да ме насочи ще е добре че иначе ще падне едно търсене...
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo - BO беше доволен от неговите бояджии, потърси темата му малко назад в общи приказки, отпреди 1-2-3 месеца. И аз имам такъв ФИАТ 125, ама не такъв, ами още по-предишния, с прави стопове отзад. 1974 година е. Как ми се иска да си го стегна...

Коментар

ogi28b написа:
                            kiselo - BO беше доволен от неговите бояджии, потърси темата му малко назад в общи приказки, отпреди 1-2-3 месеца. И аз имам такъв ФИАТ 125, ама не такъв, ами още по-предишния, с прави стопове отзад. 1974 година е. Как ми се иска да си го стегна...
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45253
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Tornado можеш ли да ми покажеш някоя снимка като за пирмер как ще стане г/д или некоя кола дето е боядисана с алкидна боя в смисал да не стане размазано нещо BEX---GT този червения фиат ми повече харесва червеното, но мисля да си остане жълто ... иначе трябва ли да се хване с шкурка

Коментар

Working...
                              X