Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА - новини, резултати, трансфери...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На лято пак ще има треньорска рокада....

Коментар

Humppa написа:
      На лято пак ще има треньорска рокада....
      Може и по рано да стане Сега знаеш ли какъв кошер ще настане в съблекалнята? Ивановците нали оплюха другите и сега ако Ешич реши да ги върне в отбора то другите как ще ги приемат ? И пак ще почнат изненадващи загуби . И ще стане една мътна и кървава. Ама нека си му мислят Титаните. ОТ магарета чарда не става го е казал народа. Ако някой може да каже кой сега командва в ЦСКА нека стане и каже . :D Много собственици ,много началници и едно хилаво бебе.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

http://sportal.bg/news.php?id=215617 Просто нямам думи вече. Не мога да определя сериала "А група" дали е комедия или трагедия. Левски със сигурност е комедия, най-вече заради г-н Старопланински, а ЦСКА повече клонят към трагедия и драма. Не може да се отрече обаче едно - все повече нараства интереса, към иначе лишеното ни от всякакви футболни достойнства първенство.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Сега я втасахте с Йешич.Пак не можете стигна до шампионска титла.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Йешич вероятно няма да поеме ЦСКА, тръбят днес спортните сайтове. А дано, бих казал аз. Предпочитам Павел Дочев, Александър Станков, Антон Велков, та дори и 64-годишните Паро Никодимов, Димитър Пенев и Георги Василев пред Йешич, който моментално ще напълни отбора с посредствени сърби, от които после дълго няма да се отървем.
            Прикачени файлове
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Вече си имаме треньор - румънецът Андоне. За мен е непознат, не бях чувал името му, едва днес се поинтересувах и прочетох някои неща за кариерата му. Нищо особено впечатляващо, но не е и като без хич: шампион на Румъния, ШЛ, няколко престижни победи в Европа. Да видим какво ще излезе от всичко това. Доволен съм, че треньорът е ново лице, нищо друго не мога да кажа засега. Очаквам да бъде даден втори шанс на низвергнатите при Любо Иван Иванов, Иван Караджов и Кирил Котев. Дано разкрият и развият потенциала си ! Надявам се и отборът да започне поне в два поредни мача с едни и същи титуляри и изобщо да се спре с тези безумни въртележки.

Коментар

Дано на Русия и Караджата да неим се даде шанс,това са нагли копеленца нямат място на Армията.

Коментар

Пропуснах и Муши, който беше незаслужено натирен в Литекс и се надявам да му бъде даден шанс отново да покаже качествата си. А беше голмайстор на отбора, какъвто не намерихме в лицето на Платини.

Коментар

"Tревожат" ме някои неща, които се случват в милата ни татковина...Любо беше натирен, защото не искал да му намалят заплатата - от 50 000 на 25 000. В същото време назначават някакъв румънец, който ще си отнася в Румънско 26 000 Е ?????? Недоумявам - какви са тези цифри, какви са тези заплати ? За чий се раздават така. - Та ЦСКА само с пет заплати на "ТРЕНЕРА" ( за лигавите футбалери не говоря ) ще си смени седалките и ще си подмени тревните чимове, но явно феновете и тяхното удобство и кеф остават в култовото:"Да го духат бедните". За какви идоли да говорим ? И аджеба някой от вас представял ли си е такива доходи или пък какъв къртовски труд за колко години трябва да избачка за да го възнагради някой с такива пари...Впрочем няма лошо, но да иде реч за БЯЛА ДЪРЖАВА в, която клубовете са дали макар и нищожна лепта за благоденствието на поданиците и...ПС: Оня ден разбрах, че заплатата на евентуалния ни еврокомисар в Европа щяла да бъде 24 000 Е. Видя се, че хората не дават такъв пост ей така за сини честни очи, а един европеец със стъклен поглед и отпуснат мях каза в прав текст: "Никой няма да трае некомпетентни хора за еврокомисари и то при положение, че данъкоплатците в ЕС ще работят и за неговата заплата от цели 24 000 Е"...Е па ние как можем да траем разни анонимници с такива заплати и куп бонуси, като премии, служебни автомобили, ядене на корем и всичките му там придобивки, като от такива хора не можем да очакваме нищо друго освен някоя и друга победичка топлеща само североизточния вятър...
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Все пак клубът си има собственици. Дано да знаят какво правят. А и всички тези суми, които се изписаха в медиите, никой не знае дали отговарят на истината. Вижте, че и единият собственик Борисов започна да говори малко в стил Борат: един ден казва едно, на другия го опровергава и се прави на интересен.

Коментар

Блестяща победа снощи на армейските волейболисти над един от най-силните клубове на континента. Браво, момчета !

Коментар

snake написа:
                          Блестяща победа снощи на армейските волейболисти над един от най-силните клубове на континента. Браво, момчета !
                          Незнам за волейболистите ама вчера гледах Сашо Томов и сега го гледам по Ринг,абе тоя няма ли кой да го трясне в зъбите.Бил оставил клуба без задължения тоя е много нагло копеленце.

Коментар

snake написа:
                            Колега тази година със тези футболисти които взехме,и тези които имаме ако не станем шампиони има нещо гнило във цялата работа. Днес взехме още един,според мен добър футболист Румен Трифонов от Миньор Пк.

Коментар

Е, влаха освободи 7 играчи. Не се наемам да правя предвиждане дали е бил прав или не. Най-вече за Данчо Тодоров. Никога не ми е бил любимец, въпреки че изкара толкова много години в ЦСКА. Просто в повечето мачове като че ли не се забелязваше толкова много. Пък и винаги около него имаше други футболисти, които блестяха - да не изброявам. Но е жалко, че го натириха точно него като куче. Това момче вкара за 0:1 срещу Леверкузен, но за сметка на това пък издъни мача с Тулуза... Просто Андоне трябваше да го ползва поне като златна резерва...Въпреки сантиментите, чистка трябва да се прави точно така - с голямата метла и с размах. Ако Любо беше останал нямаше да има такива отлюспвания и камара играчи все още щяха за сучат от касата на "Титан" без да помирисват терен в официален мач. Не искам да съм лош пророк, и за това вярвам, че Андоне взе правилно решение, нищо, че Емо Костадинов твърди обратното.Владо Манчев - за него се чудя, май си загуби качествата преди 3-4 години...Останалите отлюспени - с тях и без тях - все тая, особено без Орлинов В крайна сметка аз съм оптимист за любимия отбор и се надявам, че Андоне ще се докаже и в България!

Коментар

Humppa написа:
                                ...
                                Все си мисля, че в България има закони и дори и футболът се подчинява на тях. И едва ли е толкова просто да посочиш вратата на 7 човека и да им кажеш "Прощай, Григорий" :D . ЦСКА през последните години привлече и освободи може би повече от 100 играчи. И повечето от тях успешно осъдиха клуба ...Данчо Тодоров - футболист с голямо сърце, но с недостатъчни умения. Но поне заради това, което е дал на клуба, не трябваше да бъде изхвърлен като непотребна вещ. Можеше да се намери някаква по-достойна форма на раздяла.Владо Манчев - гледал съм го още в юношеска възраст в родния Хебър. Това е един от най-големите таланти в родния футбол. Слагам го малко под Бербатов и на едно ниво с магьосници като Божидар Искренов и Пламен Гетов. За съжаление контузии провалиха кариерата му. А може би и нямаше достатъчно амбиции за голям футбол. Но не съм съгласен, че загуби качествата си преди 3-4 години. През есента на 2008 г. беше най-добрият футболист на ЦСКА, но тежката контузия в мача срещу Локо Мз може би сложи край на кариерата му.Аз съм умерен песимист за близкото бъдеще на ЦСКА.

Коментар

Working...
                                X