На лято пак ще има треньорска рокада....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА - новини, резултати, трансфери...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Humppa написа:На лято пак ще има треньорска рокада....
Коментар
-
http://sportal.bg/news.php?id=215617 Просто нямам думи вече. Не мога да определя сериала "А група" дали е комедия или трагедия. Левски със сигурност е комедия, най-вече заради г-н Старопланински, а ЦСКА повече клонят към трагедия и драма. Не може да се отрече обаче едно - все повече нараства интереса, към иначе лишеното ни от всякакви футболни достойнства първенство.
Коментар
-
Йешич вероятно няма да поеме ЦСКА, тръбят днес спортните сайтове. А дано, бих казал аз. Предпочитам Павел Дочев, Александър Станков, Антон Велков, та дори и 64-годишните Паро Никодимов, Димитър Пенев и Георги Василев пред Йешич, който моментално ще напълни отбора с посредствени сърби, от които после дълго няма да се отървем.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Вече си имаме треньор - румънецът Андоне. За мен е непознат, не бях чувал името му, едва днес се поинтересувах и прочетох някои неща за кариерата му. Нищо особено впечатляващо, но не е и като без хич: шампион на Румъния, ШЛ, няколко престижни победи в Европа. Да видим какво ще излезе от всичко това. Доволен съм, че треньорът е ново лице, нищо друго не мога да кажа засега. Очаквам да бъде даден втори шанс на низвергнатите при Любо Иван Иванов, Иван Караджов и Кирил Котев. Дано разкрият и развият потенциала си ! Надявам се и отборът да започне поне в два поредни мача с едни и същи титуляри и изобщо да се спре с тези безумни въртележки.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
"Tревожат" ме някои неща, които се случват в милата ни татковина...Любо беше натирен, защото не искал да му намалят заплатата - от 50 000 на 25 000. В същото време назначават някакъв румънец, който ще си отнася в Румънско 26 000 Е ?????? Недоумявам - какви са тези цифри, какви са тези заплати ? За чий се раздават така. - Та ЦСКА само с пет заплати на "ТРЕНЕРА" ( за лигавите футбалери не говоря ) ще си смени седалките и ще си подмени тревните чимове, но явно феновете и тяхното удобство и кеф остават в култовото:"Да го духат бедните". За какви идоли да говорим ? И аджеба някой от вас представял ли си е такива доходи или пък какъв къртовски труд за колко години трябва да избачка за да го възнагради някой с такива пари...Впрочем няма лошо, но да иде реч за БЯЛА ДЪРЖАВА в, която клубовете са дали макар и нищожна лепта за благоденствието на поданиците и...ПС: Оня ден разбрах, че заплатата на евентуалния ни еврокомисар в Европа щяла да бъде 24 000 Е. Видя се, че хората не дават такъв пост ей така за сини честни очи, а един европеец със стъклен поглед и отпуснат мях каза в прав текст: "Никой няма да трае некомпетентни хора за еврокомисари и то при положение, че данъкоплатците в ЕС ще работят и за неговата заплата от цели 24 000 Е"...Е па ние как можем да траем разни анонимници с такива заплати и куп бонуси, като премии, служебни автомобили, ядене на корем и всичките му там придобивки, като от такива хора не можем да очакваме нищо друго освен някоя и друга победичка топлеща само североизточния вятър...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Все пак клубът си има собственици. Дано да знаят какво правят. А и всички тези суми, които се изписаха в медиите, никой не знае дали отговарят на истината. Вижте, че и единият собственик Борисов започна да говори малко в стил Борат: един ден казва едно, на другия го опровергава и се прави на интересен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Блестяща победа снощи на армейските волейболисти над един от най-силните клубове на континента. Браво, момчета !
Коментар
-
snake написа:Блестяща победа снощи на армейските волейболисти над един от най-силните клубове на континента. Браво, момчета !
Коментар
-
Humppa
Е, влаха освободи 7 играчи. Не се наемам да правя предвиждане дали е бил прав или не. Най-вече за Данчо Тодоров. Никога не ми е бил любимец, въпреки че изкара толкова много години в ЦСКА. Просто в повечето мачове като че ли не се забелязваше толкова много. Пък и винаги около него имаше други футболисти, които блестяха - да не изброявам. Но е жалко, че го натириха точно него като куче. Това момче вкара за 0:1 срещу Леверкузен, но за сметка на това пък издъни мача с Тулуза... Просто Андоне трябваше да го ползва поне като златна резерва...Въпреки сантиментите, чистка трябва да се прави точно така - с голямата метла и с размах. Ако Любо беше останал нямаше да има такива отлюспвания и камара играчи все още щяха за сучат от касата на "Титан" без да помирисват терен в официален мач. Не искам да съм лош пророк, и за това вярвам, че Андоне взе правилно решение, нищо, че Емо Костадинов твърди обратното.Владо Манчев - за него се чудя, май си загуби качествата преди 3-4 години...Останалите отлюспени - с тях и без тях - все тая, особено без Орлинов В крайна сметка аз съм оптимист за любимия отбор и се надявам, че Андоне ще се докаже и в България!
Коментар
-
Humppa написа:...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар