Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА - новини, резултати, трансфери...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Около ЦСКА винаги е било интересно през последните години. Което с нищо не подобрява резултатите и играта на отбора. Много съм далече от "кухнята", но си мисля, че ако титаните са сериозни хора и милеят за отбора, е безумие да продължават с тези трансфери на килограм, неизплащане на задължения към институции и към напуснали футболисти и други порочни практики, които доведоха до изваждането от евротурнирите. На този отбор му трябват стабилност, финансова обезпеченост и спокойна работа, и резултатите ще дойдат. А не сензации всеки ден...
    Колега не виждам нищо лошо във това Йешич да е начело на ЦСКА.Все пак със него бихме Леверкузен на 2 а само преди 3 г същите играха финал за КЕШ.А да и също така и тишината на Анфийлд,станахме и шампиони,така че няма лошо пак да се пробва.А за Любо не мога да кажа нищо лошо,но му трябва още малко време за да стане добър треньор.

Коментар

nai7 написа:
      Не виждам със какво съм те обидил,и за какви огромни неустойки ми говориш като тя е 180 000 евро.Като си платиш такса смет и другите също ето я неустойката.
      Ма ти май си фен само на вестниците или се бъркам !!!Това, че некой драскач се опитва да научка заплата на Пенев и да я умножи по 11, не значи че е вярно. Задълженията на Титан Спорт към Любчо са в пъти по-огромни от това за което се пише. Просто нямаш идея, колко си далеч от нещата. Както виждаш глупостите съм ги почнал няколко часа преди, който и да е сайт да има инфо по въпроса.

Коментар

LiGuru написа:
        nai7 написа:
        Не виждам със какво съм те обидил,и за какви огромни неустойки ми говориш като тя е 180 000 евро.Като си платиш такса смет и другите също ето я неустойката.
        Ма ти май си фен само на вестниците или се бъркам !!!Това, че некой драскач се опитва да научка заплата на Пенев и да я умножи по 11, не значи че е вярно. Задълженията на Титан Спорт към Любчо са в пъти по-огромни от това за което се пише. Просто нямаш идея, колко си далеч от нещата. Както виждаш глупостите съм ги почнал няколко часа преди, който и да е сайт да има инфо по въпроса.
        Колега моляте не ме занимавай със твоите проблеми.

Коментар

Бе на знам ама на Панчарево още няма ток! И обещавам теб лично да не те занимавам с нищо, ще занимавам само останалите колеги .... 450 000 е много прилично предполжение, но и то е далеч от истината... много далеч. Парите, които се дължат не са от заплати....

Коментар

nai7 написа:
            snake написа:
            ...
            Колега не виждам нищо лошо във това Йешич да е начело на ЦСКА.Все пак със него бихме Леверкузен на 2 а само преди 3 г същите играха финал за КЕШ.А да и също така и тишината на Анфийлд,станахме и шампиони,така че няма лошо пак да се пробва.А за Любо не мога да кажа нищо лошо,но му трябва още малко време за да стане добър треньор.
            Не знам, колега. Такова ми е усещането, че Йешич не е точният човек. Аз го казах по-рано - искаше ми се нов човек да опита, за Павел Дочев ми беше мисълта, макар че за работата му съдя само по това, което съм чел. Но който и да е треньорът, му пожелавам успех.Тези неща ще ги обсъдим на маса на Ичера :D . Дано само да не стане някой фал и да не мога да дойда. Че едни лоши хора искат да работя тази събота ...
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
              nai7 написа:
              snake написа:
              ...
              Не знам, колега. Такова ми е усещането, че Йешич не е точният човек. Аз го казах по-рано - искаше ми се нов човек да опита, за Павел Дочев ми беше мисълта, макар че за работата му съдя само по това, което съм чел. Но който и да е треньорът, му пожелавам успех.Тези неща ще ги обсъдим на маса на Ичера :D . Дано само да не стане някой фал и да не мога да дойда. Че едни лоши хора искат да работя тази събота ...
              Ще го видим има време за това,а и той обича ЦСКА ама и паричките също Наско и той ще е със фанелката на ЦСКА така че ще сме двама,само времето ме притеснява.

Коментар

LiGuru написа:
                Любо напуска без неустойка?Йешич не е сигурен за поста?Новите попълнения са доведени от хора извън Титан?Прокуратурата погва Титан Спорт другата седмица?Божков се връща на Армията?8-10 играчи са на арбитраж?
                Само от днес 2/6 ... Любо напуска без неустойка? - "Ние приехме оставката, която Пенев подаде през ноември. Ако той заведе дело за неустойка, тогава ще видим"Йешич не е сигурен за поста? - "Преговаряме с няколко кандидати, но Миодраг Йешич е с едни гърди пред останалите".

Коментар

Незнам за вас ама този така наречен генерал каквито и победи да е направил не забравяите колко лесно и бързо пропиляхме 7 точки и как подарихме титлата на така нареченият от БОРАТКОВ отбор на народа.Неми се мисли ако стане пак така.
                  преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Евала един от най - читавите треньори , които съм виждал по родните отбори бе принуден да напусне ....Нека ръководствата на отборите продължават да толерират - Некачествения футбол и пиянството !

Коментар

Кой крив, кой прав, ще покаже бъдещето. Аз лично благодаря на Любо затова, че ни накара нас червените фенове да помечтаем. Мисля, че работи със сърце и любов за ЦСКА. Може би някой ден, в по-подходящ момент отново ще го видим начело на любимия клуб . П.П. Ще ми липсват пресконференциите му. Въпрос на журналист: "Не е ли тревожно, че в края на мача Стоянов беше изнесен на носилка ?"Отговор на Пенев: "Какъв е проблема, какъв е проблема ? Един ден всички ни изнасят на ръце. Нали, нали ?" .

Коментар

Уф ,момчета не разбрахте ли ,че вече няма ЦСКА , няма Левски а има само бизнес. Ами боклукчиите като решат утре могат всички играчи да продадат ,могат и друг треньор да си сложат и така нататък . Те са собственици . Да му мислят самите футболисти ,че един треньор ги е повикал в отбора, а пък при друг ще играят и ето почват групичките и скандалите . Същото е и в Левски . Батков само някой да му се загледа в някои футболисти и е готов на всяка цена да ги продаде, ама продажбите зор вървят . Тъй , че да оставим самите собственици да правят каквото си искат .Все ми е тая дали ЦСКА, дали Левски или Литекс ще е шампион .За нас си остава бачкането и нищо друго .
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                          Уф ,момчета не разбрахте ли ,че вече няма ЦСКА , няма Левски а има само бизнес. Ами боклукчиите като решат утре могат всички играчи да продадат ,могат и друг треньор да си сложат и така нататък . Те са собственици . Да му мислят самите футболисти ,че един треньор ги е повикал в отбора, а пък при друг ще играят и ето почват групичките и скандалите . Същото е и в Левски . Батков само някой да му се загледа в някои футболисти и е готов на всяка цена да ги продаде, ама продажбите зор вървят . Тъй , че да оставим самите собственици да правят каквото си искат .Все ми е тая дали ЦСКА, дали Левски или Литекс ще е шампион .За нас си остава бачкането и нищо друго .
                          Така е спор няма.

Коментар

nai7 написа:
                            коцев написа:
                            Така е спор няма.
                            СЪГЛАСЕН 100%П.П Поне да му беше червен екипа на тоя супер Любо Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                              П.П Поне да му беше червен екипа на тоя супер Любо Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                              Хайде сега, претенции :D . Търсех подходяща снимка в нета на Любо Пенев и попаднах на този Супер Любо. Стори ми се, че изглежда величаво . За екипа не се бях замислил. Който има желание и е добър с фотошопа, може да му "ушие" червен :D .

Коментар

тая година няма кой да купува мачове на генерала йешич ,ама поне ивановците ще има да пият на корем в лепа среча след като цска прилича на сергия от илиенци ,а левски не може да продаде капитана си в Б швейцарска група,залагайте на Литекс за шампиони смело поне пари да изкараме ,след като ни е останало само бачкането
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X