snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА - новини, резултати, трансфери...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
nai7 написа:Не виждам със какво съм те обидил,и за какви огромни неустойки ми говориш като тя е 180 000 евро.Като си платиш такса смет и другите също ето я неустойката.
Коментар
-
LiGuru написа:nai7 написа:Не виждам със какво съм те обидил,и за какви огромни неустойки ми говориш като тя е 180 000 евро.Като си платиш такса смет и другите също ето я неустойката.
Коментар
-
nai7 написа:snake написа:...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:nai7 написа:snake написа:...
Коментар
-
LiGuru написа:Любо напуска без неустойка?Йешич не е сигурен за поста?Новите попълнения са доведени от хора извън Титан?Прокуратурата погва Титан Спорт другата седмица?Божков се връща на Армията?8-10 играчи са на арбитраж?
Коментар
-
Кой крив, кой прав, ще покаже бъдещето. Аз лично благодаря на Любо затова, че ни накара нас червените фенове да помечтаем. Мисля, че работи със сърце и любов за ЦСКА. Може би някой ден, в по-подходящ момент отново ще го видим начело на любимия клуб . П.П. Ще ми липсват пресконференциите му. Въпрос на журналист: "Не е ли тревожно, че в края на мача Стоянов беше изнесен на носилка ?"Отговор на Пенев: "Какъв е проблема, какъв е проблема ? Един ден всички ни изнасят на ръце. Нали, нали ?" .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Уф ,момчета не разбрахте ли ,че вече няма ЦСКА , няма Левски а има само бизнес. Ами боклукчиите като решат утре могат всички играчи да продадат ,могат и друг треньор да си сложат и така нататък . Те са собственици . Да му мислят самите футболисти ,че един треньор ги е повикал в отбора, а пък при друг ще играят и ето почват групичките и скандалите . Същото е и в Левски . Батков само някой да му се загледа в някои футболисти и е готов на всяка цена да ги продаде, ама продажбите зор вървят . Тъй , че да оставим самите собственици да правят каквото си искат .Все ми е тая дали ЦСКА, дали Левски или Литекс ще е шампион .За нас си остава бачкането и нищо друго .
Коментар
-
коцев написа:Уф ,момчета не разбрахте ли ,че вече няма ЦСКА , няма Левски а има само бизнес. Ами боклукчиите като решат утре могат всички играчи да продадат ,могат и друг треньор да си сложат и така нататък . Те са собственици . Да му мислят самите футболисти ,че един треньор ги е повикал в отбора, а пък при друг ще играят и ето почват групичките и скандалите . Същото е и в Левски . Батков само някой да му се загледа в някои футболисти и е готов на всяка цена да ги продаде, ама продажбите зор вървят . Тъй , че да оставим самите собственици да правят каквото си искат .Все ми е тая дали ЦСКА, дали Левски или Литекс ще е шампион .За нас си остава бачкането и нищо друго .
Коментар
-
nai7 написа:коцев написа:Уф ,момчета не разбрахте ли ,че вече няма ЦСКА , няма Левски а има само бизнес. Ами боклукчиите като решат утре могат всички играчи да продадат ,могат и друг треньор да си сложат и така нататък . Те са собственици . Да му мислят самите футболисти ,че един треньор ги е повикал в отбора, а пък при друг ще играят и ето почват групичките и скандалите . Същото е и в Левски . Батков само някой да му се загледа в някои футболисти и е готов на всяка цена да ги продаде, ама продажбите зор вървят . Тъй , че да оставим самите собственици да правят каквото си искат .Все ми е тая дали ЦСКА, дали Левски или Литекс ще е шампион .За нас си остава бачкането и нищо друго .
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:П.П Поне да му беше червен екипа на тоя супер Любо Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
тая година няма кой да купува мачове на генерала йешич ,ама поне ивановците ще има да пият на корем в лепа среча след като цска прилича на сергия от илиенци ,а левски не може да продаде капитана си в Б швейцарска група,залагайте на Литекс за шампиони смело поне пари да изкараме ,след като ни е останало само бачканетофиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар