Води се вече сигурно, че Йешич идва в ЦСКА и ще смени Любо. Аз лично бях Любо да си остане, но прекалено много му пречеха. Мутрата си е мутра в крайна сметка. Жалко е, защото искаше да направи нещо, което да остави след себе си. Но не му беше позволено. А за тези, които веднага ще споменат, че не е направил нищо, ще им кажа - То и Алекс Фъргюсън за малко не изпадна с Манчестър Юн докато промени футбола, но вече над 20 години е мениджър на отбора и постоянно се развива и другите се учат от него. За всичко се иска време. Дори и Балъков го каза, когато пое Черноморец. Все пак дано Генерала направи нещо, защото идват добри играчи.http://www.prosport.bg/news/10716-Po...Bylgariya.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА - новини, резултати, трансфери...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:Не знам откъде LiGuru е получил такава информация в 2 през нощта. До момента нищо официално и сигурно няма.
Коментар
-
snake написа:LiGuru, факсове директно от Армията ли получаваш ?
Коментар
-
Вярвам ти, не се засягай. Нарочно те попитах за факса, майтап да става :D . И аз си имам източници. Има един болен цесекар от Пазарджик, който си контактува по цял ден с постоянното присъствие на Армията и после ме облъчва с есемеси и също горе-долу знам за какво става дума.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Вече не знам какво се случва във вашия отбор. Нямам идея на какво да вярвам и на какво не. Ще споделя това което научих от достоверен източник, пък дали е така или не времето ще покаже.Любо напуска без неустойка?Йешич не е сигурен за поста?Новите попълнения са доведени от хора извън Титан?Прокуратурата погва Титан Спорт другата седмица?Божков се връща на Армията?8-10 играчи са на арбитраж?...Надявам се всичко това да се размине и да си остане като Донбалонщина, но засега това се очертава, интересна зима за БГ футбола...
Коментар
-
Около ЦСКА винаги е било интересно през последните години. Което с нищо не подобрява резултатите и играта на отбора. Много съм далече от "кухнята", но си мисля, че ако титаните са сериозни хора и милеят за отбора, е безумие да продължават с тези трансфери на килограм, неизплащане на задължения към институции и към напуснали футболисти и други порочни практики, които доведоха до изваждането от евротурнирите. На този отбор му трябват стабилност, финансова обезпеченост и спокойна работа, и резултатите ще дойдат. А не сензации всеки ден...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Малееееее,чета и се чудя как ЛиКуро за толкова време е написал толкова много глупости.Спри се бе човек,всички знаем че ти знаеш всичко около футбол в България.Ама нали самия ти не си вярваш че Любо е по голям хитрец от титаните.Знам че ти е голям кеф когато се случват такива неща на Българска армия,но невиждам какво толкова се е случило сменили един треньор със друг и голяма работа.Ти се занимавай със лЕфски и виж само какви гръмки трансфери правите във Румъния.Зетя го взе най големия отбор в Европа
Коментар
-
nai7 написа:Малееееее,чета и се чудя как ЛиКуро за толкова време е написал толкова много глупости.Спри се бе човек,всички знаем че ти знаеш всичко около футбол в България.Ама нали самия ти не си вярваш че Любо е по голям хитрец от титаните.Знам че ти е голям кеф когато се случват такива неща на Българска армия,но невиждам какво толкова се е случило сменили един треньор със друг и голяма работа.Ти се занимавай със лЕфски и виж само какви гръмки трансфери правите във Румъния.Зетя го взе най големия отбор в Европа
Коментар
-
LiGuru написа:nai7 написа:Малееееее,чета и се чудя как ЛиКуро за толкова време е написал толкова много глупости.Спри се бе човек,всички знаем че ти знаеш всичко около футбол в България.Ама нали самия ти не си вярваш че Любо е по голям хитрец от титаните.Знам че ти е голям кеф когато се случват такива неща на Българска армия,но невиждам какво толкова се е случило сменили един треньор със друг и голяма работа.Ти се занимавай със лЕфски и виж само какви гръмки трансфери правите във Румъния.Зетя го взе най големия отбор в Европа
Коментар
-
nai7 написа:Може ама не аз пиша 5 поста глупости,за това какво се случва във ЦСКА ако не беше лЕфскар бих го приел,ама ти злорадстваш и ме дразниш много.И не всички можем като теб да сме НЕелементарни,ти колега си на висота ти знаеш и можеш всичко.Само мога да ти се радвам
Коментар
-
LiGuru написа:nai7 написа:Може ама не аз пиша 5 поста глупости,за това какво се случва във ЦСКА ако не беше лЕфскар бих го приел,ама ти злорадстваш и ме дразниш много.И не всички можем като теб да сме НЕелементарни,ти колега си на висота ти знаеш и можеш всичко.Само мога да ти се радвам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар