Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА - новини, резултати, трансфери...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Води се вече сигурно, че Йешич идва в ЦСКА и ще смени Любо. Аз лично бях Любо да си остане, но прекалено много му пречеха. Мутрата си е мутра в крайна сметка. Жалко е, защото искаше да направи нещо, което да остави след себе си. Но не му беше позволено. А за тези, които веднага ще споменат, че не е направил нищо, ще им кажа - То и Алекс Фъргюсън за малко не изпадна с Манчестър Юн докато промени футбола, но вече над 20 години е мениджър на отбора и постоянно се развива и другите се учат от него. За всичко се иска време. Дори и Балъков го каза, когато пое Черноморец. Все пак дано Генерала направи нещо, защото идват добри играчи.http://www.prosport.bg/news/10716-Po...Bylgariya.html
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

А не вярвайте на всичко което пишат вестниците .
      преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

snake написа:
        Не знам откъде LiGuru е получил такава информация в 2 през нощта. До момента нищо официално и сигурно няма.
        Преди Коледа се говореше, че може би Любо си тръгва (не е заради резултатите). Тогава с Викторио Павлов се хванахме на бас на по шише ракия, че Любо ще завърши сезона. По-точно аз заложих, че Любо ще го махнат след сезона с Купата на България и без медал от първенството, а Викторио предположи, че след Нова Година Супата си заминава и ще се доведе или Червенков или Йешич.Та снощи ми се обади в полунощ и си поиска ракията. Не знам колко му е вярна информацията, но да речем може да му се вярва ...

Коментар

Ново развитие: Любо на въпрос от футболист!- Тренер к’во правиме, оставаш ли?!?- Това аз го решавам, но без мен няма и ЦСКА. От другия сезон ще ритате по селските групи!Сашо Диков може да ми диша прахта

Коментар

LiGuru, факсове директно от Армията ли получаваш ?
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
              LiGuru, факсове директно от Армията ли получаваш ?
              В момента мога да ти кажа, точно къде е Пенев, на коя маса седи и колко адвокати има с него. Мога и имената на юристите да ти кажа. Каквото и да си говорим става дума за пари, мнооого пари!Ако Любо се махне забравете за селекция, неустойката му е умопомрачителна. Просто ги е хванал боклучарите за макарите и се молете голямата му любов към ЦСКА да ви остави на крака.

Коментар

Вярвам ти, не се засягай. Нарочно те попитах за факса, майтап да става :D . И аз си имам източници. Има един болен цесекар от Пазарджик, който си контактува по цял ден с постоянното присъствие на Армията и после ме облъчва с есемеси и също горе-долу знам за какво става дума.

Коментар

Вече не знам какво се случва във вашия отбор. Нямам идея на какво да вярвам и на какво не. Ще споделя това което научих от достоверен източник, пък дали е така или не времето ще покаже.Любо напуска без неустойка?Йешич не е сигурен за поста?Новите попълнения са доведени от хора извън Титан?Прокуратурата погва Титан Спорт другата седмица?Божков се връща на Армията?8-10 играчи са на арбитраж?...Надявам се всичко това да се размине и да си остане като Донбалонщина, но засега това се очертава, интересна зима за БГ футбола...

Коментар

Около ЦСКА винаги е било интересно през последните години. Което с нищо не подобрява резултатите и играта на отбора. Много съм далече от "кухнята", но си мисля, че ако титаните са сериозни хора и милеят за отбора, е безумие да продължават с тези трансфери на килограм, неизплащане на задължения към институции и към напуснали футболисти и други порочни практики, които доведоха до изваждането от евротурнирите. На този отбор му трябват стабилност, финансова обезпеченост и спокойна работа, и резултатите ще дойдат. А не сензации всеки ден...

Коментар

докато водещите ни отбори се управляват от боклукчии и бай ганьовци това ще ни е дереджето :D това което се случва в цска сега е пародия на футбол 50 човека отбор ,не е ясно кой е треньор и всеки от 5-тимата шефове ако не са и повече си води протежета още и още
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Малееееее,чета и се чудя как ЛиКуро за толкова време е написал толкова много глупости.Спри се бе човек,всички знаем че ти знаеш всичко около футбол в България.Ама нали самия ти не си вярваш че Любо е по голям хитрец от титаните.Знам че ти е голям кеф когато се случват такива неща на Българска армия,но невиждам какво толкова се е случило сменили един треньор със друг и голяма работа.Ти се занимавай със лЕфски и виж само какви гръмки трансфери правите във Румъния.Зетя го взе най големия отбор в Европа

Коментар

nai7 написа:
                          Малееееее,чета и се чудя как ЛиКуро за толкова време е написал толкова много глупости.Спри се бе човек,всички знаем че ти знаеш всичко около футбол в България.Ама нали самия ти не си вярваш че Любо е по голям хитрец от титаните.Знам че ти е голям кеф когато се случват такива неща на Българска армия,но невиждам какво толкова се е случило сменили един треньор със друг и голяма работа.Ти се занимавай със лЕфски и виж само какви гръмки трансфери правите във Румъния.Зетя го взе най големия отбор в Европа
                          Tи си болен мозък бате. Не виждам какво провокира подобно поведение, но за пореден път доказваш, колко елементарен човечец си ти.....За разлика от теб аз не съм на 450 км. от любимият си отбор.

Коментар

LiGuru написа:
                            nai7 написа:
                            Tи си болен мозък бате. Не виждам какво провокира подобно поведение, но за пореден път доказваш, колко елементарен човечец си ти.....За разлика от теб аз не съм на 450 км. от любимият си отбор.
                            Може ама не аз пиша 5 поста глупости,за това какво се случва във ЦСКА ако не беше лЕфскар бих го приел,ама ти злорадстваш и ме дразниш много.И не всички можем като теб да сме НЕелементарни,ти колега си на висота ти знаеш и можеш всичко.Само мога да ти се радвам

Коментар

nai7 написа:
                              Може ама не аз пиша 5 поста глупости,за това какво се случва във ЦСКА ако не беше лЕфскар бих го приел,ама ти злорадстваш и ме дразниш много.И не всички можем като теб да сме НЕелементарни,ти колега си на висота ти знаеш и можеш всичко.Само мога да ти се радвам
                              Бе каквото и да мислиш, дали те дразня или не няма значение. Нямаш право да о(у)биждаш, както и да оценяваш нещо като глупост или умност.

Коментар

LiGuru написа:
                                nai7 написа:
                                Бе каквото и да мислиш, дали те дразня или не няма значение. Нямаш право да обиждаш, както и да оценяваш нещо като глупост или умност.
                                Не виждам със какво съм те обидил,и за какви огромни неустойки ми говориш като тя е 180 000 евро.Като си платиш такса смет и другите също ето я неустойката.

Коментар

Working...
                                X