Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА - новини, резултати, трансфери...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nai7 написа:
    batproho написа:
    la squadra azzurra написа:
    Заяжданията в другата тема, не искам да споря с колеги от Левски! Поздрави и успех ви желая!
    Ха така, ЦСКА оле :P .p.s. поздрави Наско и на всички Цесекари във форума :P .
    Знаеш ли защо лЕвскарите нямат тема?Бързо ще ти кажа ами те са май 2-3 дали и толкова има :D :D :D
    Недей сега така, ще ревнат както на малко дете като му вземеш близалката .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

ВЕДНАГА ЩЕ НАПРАВЯ !Можеш свободно да пишеш там аз нямам против , дискусията е градивно нещо според мен Не съм искал да омаловажа никого ... за мен и феновете на Ботев са си фенове... заради това отборите са много , за да може всеки да си избере Същото като с колитеП.П Свинско предполагам обичаш :D :D :D Пържолки това онова Не се сдържах ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Е почна се сега една касапница Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Не се заяждайте, бе, колеги! Дайте да си говорим за футбол, стига с тия квартални разправии! Живко, и тебе те разбирам за реакцията, като фен на Левски, и nai7 и той ми е ясен Ама винаги съм предпочитал да си гледаме мачовете и да си пием биричката после, отколкото да се дърлим като Канал 3 за откровени глупости. Ай, peace
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Що бе ето вече си имаме тема и за ПФК "Левски" .

Коментар

Това е заради кравите ... ама само се шегувам Глупаво е да се кара човек за футбол . И аз споделям твоята позиция много обичам да се съберем с приятели и да гледаме мач на по бира и т.н Виж това си е направо идея като започне полусезона да направим футболна среща на форума и да гледаме мач в някоя бирарийка

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                ВЕДНАГА ЩЕ НАПРАВЯ !Можеш свободно да пишеш там аз нямам против , дискусията е градивно нещо според мен Не съм искал да омаловажа никого ... за мен и феновете на Ботев са си фенове... заради това отборите са много , за да може всеки да си избере Същото като с колитеП.П Свинско предполагам обичаш :D :D :D Пържолки това онова Не се сдържах ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                Обичам и още как,виното от мен.

Коментар

nai7 написа:
                  Jivko Georgiev написа:
                  Обичам и още как,виното от мен.
                  Лятно време виното много не върви ама хайде .

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                    Това е заради кравите ... ама само се шегувам Глупаво е да се кара човек за футбол . И аз споделям твоята позиция много обичам да се съберем с приятели и да гледаме мач на по бира и т.н Виж това си е направо идея като започне полусезона да направим футболна среща на форума и да гледаме мач в някоя бирарийка
                    Защо в бирария ? И на стадиона можем да гледаме ЦСКА-Левски, аз поне мисля да съм на стадиона, а не пред телевизора. Сектор В е място, където сядат и червени, и сини. Аз идеята я мисля съвсем сериозно. Има време дотогава, ще го обмислим.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

За първи път пиша във вашата тема, но си заслужава да ви зарадвам.Вече имате шанс за медали в това първенство, Любчо си тръгна...Йешич е новия треньор на отбора от Панчерево ....

Коментар

LiGuru написа:
                        За първи път пиша във вашата тема, но си заслужава да ви зарадвам.Вече имате шанс за медали в това първенство, Любчо си тръгна...Йешич е новия треньор на отбора от Панчерево ....
                        Естествено, нищо лошо, че си писал в темата, но тонът ти определено е заядлив! А относно медалите този сезон, никога не съм се съмнявал кой има шанс и кой не!ПП Бай дъ уей, пише се Панчарево
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Не знам откъде LiGuru е получил такава информация в 2 през нощта. До момента нищо официално и сигурно няма. На Любо наистина му е време да си ходи, но евентуален вариант Йешич не ме изпълва с ентусиазъм. Тоя нервен сърбин не е точният човек за ЦСКА по скромното ми мнение.

Коментар

snake написа:
                            Не знам откъде LiGuru е получил такава информация в 2 през нощта. До момента нищо официално и сигурно няма. На Любо наистина му е време да си ходи, но евентуален вариант Йешич не ме изпълва с ентусиазъм. Тоя нервен сърбин не е точният човек за ЦСКА по скромното ми мнение.
                            http://corner.dir.bg/news.php?id=5685325
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

la squadra azzurra написа:
                              LiGuru написа:
                              Естествено, нищо лошо, че си писал в темата, но тонът ти определено е заядлив! А относно медалите този сезон, никога не съм се съмнявал кой има шанс и кой не!ПП Бай дъ уей, пише се Панчарево
                              То хубаво колега ама нали знаеш че Йешич много обича да ги пляска лЕфскарчетата,може би затова се "радват".Пилците се броят във случая на пролет,незнам дали ЦСКА ще са шампиони тази година но и лЕфски няма да са.

Коментар

На няколко пъти се спомена името на Павката Дочев. Помним го какъв сериозен футболист беше, а като треньор е работил само в Германия, макар и в нискоразредни тимове. Мисля, че той е за предпочитане пред вечните "заподозряни" за треньор - Йешич, Стойчо Младенов, Пламен Марков... При нито един от тези тримата играта на ЦСКА не беше това, което искаме да виждаме. Всъщност последните добри мачове на ЦСКА бяха гостуването на Динамо и победата над Левски, но това не е достатъчно, за да запази поста си Любо. За една година два добри мача - така не става !За да се сетя за предишен наистина добър мач на ЦСКА, трябва да се върна много назад - чак до победата над Шахтьор с треньор Паро Никодимов. Победата над Ливърпул беше безсмислена и има "стойност", колкото победата на Левски над Лацио. Може би и отстраняването на Леверкузен беше постигнато с нелоша игра.Трябва ни нов човек, а не стара муцуна.

Коментар

Working...
                                X